Haluatko vuokra-asuntoosi uuden lattian?

Olen aiemminkin harmitellut sitä, että vuokra-asunnossa isommat sisustus- ja muutostyöt ovat usein hankalia ja jopa mahdottomia. Enkä ole ajatuksieni ja harmituksieni kanssa yksin. Nyt kuitenkin tuossa reilu kuukausi sitten tutustuin pikaisesti PerPR:n Open House -tapahtumassa Tarkettin Starfloor Click lukkopontillisiin vinyylilattialankkuihin ja -laattoihin, joilla saa helposti ilman suuria remonttitouhuja uudistettua jopa sen vuokra-asunnonkin lattian. 

whiteandfresh_tarkett_5578.jpg

whiteandfresh_tarkett_5577.jpg

whiteandfresh_tarkett_5579.jpg

whiteandfresh_tarkett_5576.jpg

whiteandfresh_tarkett_5583.jpg

Vinyylilattian voi valita lankku- tai laattamuodossa. Se on helppo asentaa lukkoponttien avulla. Lattian voi asentaa vanhan lattian päälle ja irroittaa, jos asunto vaihtuu. Näin vuokra-asunto jää siihen kuntoon, missä se on ollutkin. 

Tarkettin Starfloor Click lukkoponttivinyyli -lattiamallistossa on useita vaihtoehtoja, joista valita: puuskuosisia vinyylilankkuja sekä kivikuosisia ja marokko-/retrokuosisia vinyylilaattoja.

 • Paksuus: 4,50 mm
 • Kulutuskerros: 0,55 mm
 • Käyttöluokka: 23/33
 • Lankkujen koko: 24,05 x 149,1 cm tai 19,05 x 121,1 cm
 • Laattojen koko: 32,38 x 60,1 cm
 • PUR-pintakäsittelyn ansiosta helppo siivota
 • Helppo asennus lukkopontin ansiosta – liimaa ei tarvita
 • Hienostunut ja luonnollinen design
 • Voidaan käyttää lattialämmityksen kanssa
 • Ftalaatiton ja vähäpäästöinen

Lankkumallistosta tykästyin itse sävyyn Scandinavian Oak – Medium Grey. Laattavalikoimassa silmää miellytti betonifiilistä tuova Composite Cool Grey. Oman kotini tammilaminaatti on hyväkuntoinen ja aina parempi kuin aikoinaan kodeissani olleet vanhanaikaiset muovimatot, mutta jotenkin sitä oma katse halajaisi jotain vaaleampaa ja viileämpää sävyä…

4 kommenttia “Haluatko vuokra-asuntoosi uuden lattian?

 1. Ihan loistava idea! Ranskassahan ne vie kait keittiön kaapitkin mukanaan. 😀

  1. JonnaH.: Todellakin loistojuttu! Keino, jolla vuokra-asuntoonkin saa uutte ilmettä ilman remppaa. 🙂

 2. Hei, tämä lattia sopii hyvin myös kerrostaloon, sillä laittamalla sen alle alusmateriaali Tarkomfort Premium (Tarkettin tuote) saadaan riittävä askeläänen vaimennus. (Se tarkoittaa alempaan huoneeseen tai huoneistoon kuuluvaa ääntä joka syntyy kun lattialla kävellään.) Kysy mielellään lisää: katri.lindstrom@tarkett.com. Hyvää kevättä blogin pitäjälle ja lukijoille! 🙂 Katri

  1. Kati Lindström: Hyvä pointti! Itse onneksi asun maatasossa, joten vaimennus ei ole onneksi niin oleellista. Yläkerran lapsiperheelle voisin tällaista vaimennusta kyllä suositella. ;)<br />
   <br />
   Iloista ja aurinkoista kevättä teille myös!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *