Uusi neule

Viime viikolla kaupoilla käydessä piipahdin pikaisesti New Yorkerissa. Ajattelin, että olisi kiva löytää joku uusi mukava pitkä neule, jota voisi käyttää leggingssien kanssa. Jostain syystä moinen asukokonaisuus saappaiden kanssa on valikoitunut lähes päivittäin päälleni viime aikoina. Mitään sellaista itselleni tyypillistä eli ohuehkoa neulosta ja väriltään mustaa en löytänyt, mutta sitten silmäni osuivat tämän neuleen pitkään ja viistoon helmaan.

whiteandfresh1132.jpg

whiteandfresh1130.jpg

Koska neule oli edullinen, päätin astua hieman mukavuusalueeni ulkopuolelle ja ostin tämän harmahtavan vihreän. Toisena vaihtoehtona olisi ollut harmahtavan sininen, joka noin periaatteessa olisi ollut enempi minunlaiseni väri, mutta vihreä oli ehkä kuitenkin aavistuksen lempeämpi kasvoilleni. Nyt on sitten jotain pientä uutta päälle pantavaa, kun menen viettämään aattoa ystäväni perheen luokse. 🙂

Tänään alkoi piiiiitkä loma, ja kyllä vaan se oli jo tarpeenkin. Tänään on vielä yksi virallisempi meno kalenterissa, mutta muutoin on aika hoidella viimeisiä jouluvalmisteluja. Tälle iltapäivälle on ohjelmoitu jouluruokaostosten teko ja käynpä vielä tekemässä yhden joululahjaostoksen ja nauttimassa viimeisen Starbucks-kahviannokseni ennen joulua. 😉 Huomenna ei ole muuta kuin illalla isän haudalla käyminen ja sitten voikin rauhoittua joulun viettoon. Mitään somehiljaisuutta en ole suunnitellut pitäväni, joten fiiliksen ja ajan puitteissa päivittyy somekanavat ja mahdollisesti blogikin myös joulun aikaan. 

Mukavaa torstaita! <3

Irina / White & Fresh - -

2 kommenttia “Uusi neule

    1. JonnaH.: Tää taitaa olla mun ensimmäinen neule tai vastaava, jossa on noin selkeästi epäsymmetrinen helma. On joskus ollut takaa aavistuksen pidempiä, mutta ehkä niitä ei sillä tavalla lasketa kuitenkaan epäsymmetrisiksi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *