Pöllö-lumisadepallo

On siinä koristeella nimi. 😀 Tämmöisen lumisadepallon, jossa on sisällä pöllö, ostin kuitenkin tämän vuoden joulukoristeeksi. Minulla ei sitten lapsuuden ole ollut tällaisia lumisadepalloja (snow globe), ja kun näin tämän, niin pöllö-fanina se tietenkin kolahti. Aiemmin viikolla kerroinkin, että kynttilöiden lisäksi ainoat joulukoristeeni tänä jouluna ovat joulukukat ja tontut. Ja kun kuusta en todennäköisesti nyt tänä vuonna(kaan) ole toiveistani huolimatta hankkimassa, niin näitä tällaisia pieniä pöydillä ja tasoilla pidettäviä jouluisia koristeita on ihan kiva olla.

whiteandfresh1128.jpg

whiteandfresh1123.jpg

whiteandfresh1125.jpg 

Kuvissa näkyy myös ihana lyhty, jonka löysin edullisesti Clas Ohlsonilta. Alusta on betonia ja se sopiikin sitten myös joulun jälkeen sisustukseen. Toisaalta, miksei tuo pöllökin voisi jäädä… eihän tuossa varsinaisesti ole mitään jouluun liittyvää. Hih! 🙂

2 kommenttia “Pöllö-lumisadepallo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *