Tamaris Woms -nilkkurit

Nilkkurikausi tuli muutama viikko sitten korkattua ilmojen kylmetessä. Hankin viime talvena itselleni nämä Tamariksen nilkkurit Boozt.comista ja olen ollut hankintaan oikein tyytyväinen. Kenkien ostaminen verkkokaupasta on aina vähän jännittävää, kun ei pääse sovittamaan. Nilkkurit osoittautuivat kuitenkin sopivan kokoisiksi ja juuri sellaisiksi kuin olin halunnutkin. Lue silloinen postaukseni täältä!

whiteandfresh2089.jpg

whiteandfresh2087.jpg

whiteandfresh2090.jpg

Nilkkureissa on hyvä ja tarpeeksi leveä lesti sekä vain aavistuksen korkoa. Lisäksi kengät ovat kevyet ja niillä jaksaa askeltaa. Ensimmäistä kertaa kunnolla käytin nilkkureita maaliskuussa Kööpenhaminan reissulla. Käveltyä tuli tuntitolkulla ja kilometrikaupalla eikä jalat kipeytyneet normaalia enempää. Alusta asti kengät tuntuivat jalassa hyvältä eikä yhtyyn tuntunut siltä, että jalassa olisi ollut uudet kengät. 🙂

Tätä täysin samaa mallia ei enää ole, mutta Booztin valikoimasta löytyy vastaavanlaiset Tamariksen nilkkurit. Näistäkin valitsisin rohkeasti oman normaalin kokoni, vaikuttavat malliltaan meinaan niin samanlaisilta kuin omani. Jos siis kaipaat tämän tyylisiä nahkaisia nilkkureita, joissa on hyvä suomalaiselle jalalle sopiva lesti ja hintsusti korkoa, niin voin suositella kokeilemaan! Harvoin meinaan löytää kenkiä, jonka ulkoasussa ja lestissä osuu kaikki kohdalleen.

 

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Irina / White & Fresh - -

2 kommenttia “Tamaris Woms -nilkkurit

    1. JonnaH.: Nää on tosi ajattoman näköiset ja niin hyvät jalassa, että voin suositella! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *