Lisäkosteutta iholle: Hydraluron seerumi

Yhteistyössä eleven.fi

Muutama viikko sitten kerroin teille tilanteestani liittyen kasvojeni ihon puhdistukseen ja kosteutukseen. Lyhykäisyydessään tilanne oli se, että iho alkoi jo yllättävän aikaisin syksyllä kiristelemään ja kuivumaan. Lisäksi huomasin vielä olevani yliherkkä silloiselle puhdistusaineelle. Akuutin avun sain vaihtamalla puhdistusaineen tutumpaan ja turvallisempaan ja tehostamalla kosteutusta. Tässä avukseni tuli eleven.fi ja sain testiin jonkinlaisen kulttimaineenkin omaavan Indeed Laboratoriesin Hydraluron seerumin.

whiteandfresh0867.jpg

Hydraluron seerumi sisältää hyaluronihappoa, joka pystyy sitomaan itseensä jopa 1000 kertaa painonsa verran vettä. Tämä jos mikä auttaa sitomaan kosteutta iholle. Imeytymistä iholle tehostaa punainen merilevä. Tämä seerumi on geelimäinen ja sitä levitetään puhdistetulle ja kuivalle kasvojen iholle. Pelkästään tämä seerumi ei riitä kosteuttamaan, vaan päälle on laitettava vielä kosteusvoide. Suosittelen sitä muutenkin lämpimästi, sillä geeli jättää ihon hieman omituisen, ehkä aavistuksen nahkean/kireän tuntuiseksi. Kuitenkin kosteusvoiteen levityksen jälkeen tunne poistuu ja iho on normaalin kosteutetun tuntuinen.

whiteandfresh0864.jpg

Hydraluron seerumia voi käyttää päivittäin tai kuurimaisesti tarpeen vaatiessa. Itselläni on nyt menossa tauko, sillä kasvojeni ihon vointi tasaantui ja kuivuudesta johtuvaa kiristystä ei juuri nyt ole. Mieli on kuitenkin rauhallinen, kun tiedän tätä seerumia olevan, kun kylmät ilmat pääsevät taas kiusaamaan herkkää ja pintakuivaa ihoani.

Sain testiin myös kaksi nügg-kasvonaamiota, joista tuon keltakantisen rauhoittavan jo käytin ensiapuna. Kosteuttavaa naamiota vielä hieman säästelen kuivempia hetkiä varten. Nämä ovat aika näppäriä naamioita, helppo ottaa mukaan vaikka matkalle. Naamion voi käyttää perinteisesti antamalla sen vaikuttaa ensin 5-10 minuuttia ja huuhtelemalla pois tai laittaa pieni kerros kasvoille yöksi vaikuttamaan. Käytin naamion perinteisellä tavalla, mutta saattaa olla, että kokeilen myös tuota yöksi jättämistä. 🙂 Nügg Beautylla on naamioita useampaankin tarpeeseen sekä myös silmänympäryksille ja huulille. EDIT: Nügg-kasvonaamiot ovat poistuneet elevenin valikoimista.

Nyt pitäisi pahimmat kiristelyt ja muut kasvoilla helpottaa, kun on kunnon kosteutustuotteet. Ei vaan ole hyvä iholle tämä meidän pimeä ja kylmä vuodenaikamme. Entä te muut, miten saatte pidettyä ihon kunnossa talviaikaan? Kaikki vinkit ovat tervetulleita. 🙂

Katso myös muut Indeed Laboratoriesin tuotteet eleven.fi:llä!

4 kommenttia “Lisäkosteutta iholle: Hydraluron seerumi

  1. Nüggin naamioita on kyllä pakko kokeilla jossain vaiheessa, kuullut niistä niin paljon hyvää. 🙂

    1. JonnaH.: Tuo yksi kokeilu oli kyllä ihan hyvä, vähän on vaan paljonlaisesti naamiota kerralle, kun tuo pitäisi periaatteessa käyttää kerta-annoksena. 🙂

  2. Mä olen lopettanut kaikkien kasvovoiteiden käytön ja käytän vain sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja herkkä pintakuiva, mutta epäpuhtauksiin taipuvainen ihoni voi nyt paljon paremmin. Illalla puhdistan Mossan AHA-happoja sisältävällä puhdistusaineella ja laitan sen perään Couleur Caramel Tonic lotionia. Aamulla käytän Iroisien puhdistusgeeliä, jonka poistan iholta vanulapulla ja sen perään ei tertte laittaa kasvovettä geelin misellikoostumuksen takia. Talveksi olen todennäköisesti hankkimassa jonkin luonnonkosmetiikan seerumin, ehkä Madaran uusimman.

    1. Satu: Kuulostaa siltä, että olet löytänyt itsellesi täydellisen kombon kasvojen ihonhoitoon. 🙂 Itse en voisi vanulappuja käyttää säännöllisesti ihon pyyhkimiseen, koska ihoni on ärsyyntyy siitä. Pakko vaan vedellä huuhdella kaikki aineet iholta pois.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *