Muutama kiinnostava Habitare-messukohde

Vilkaisin hieman ensi keskiviikkona alkavien Habitare-messujen näytteilleasettajalistaa ja poimin sieltä muutaman itseäni kiinnostavan yrityksen, joiden osastolla aion takuuvarmasti käydä. Messuille suuntaan heti keskiviikkona aamulla, jolloin ensimmäisten kolmen tunnin aikana messut ovat avoinna ammattilaisille.

Tapio Anttila Collection

3_Mixrack_shelf.jpg

Kuva: Tapio Anttila Collection

Useampana vuonna olen tykännyt kovasti suunnittelija Tapio Anttilan osastosta enkä usko sen tänäkään vuonna tuottavan pettymystä. Odotettavissa on tyylikkäitä, ajattomia, skandinaavisia ja käytännöllisiä tuotteita. Yllä olevassa kuvassa yksi ennakkosuosikeistani, Mixrack hylly. Alla linkkejä aiempiin postauksiini Tapio Anttilan suunnittelemista tuotteista.

SIIPI hanger – Nordic Hysteria

Habitare 2015 part 1

Muotoilutoimisto Ehee

whiteandfres_ehee.jpg

Muotoilutoimisto Ehee on turkulainen teollisen muotoilijan Meeri Särkän luotsaama suunnittelutoimisto. Viime vuonna ihastuin silmittömästi Eheen messuosastoon (Habitare 2015 part 2) ja siellä esillä olleeseen Särmä-valaisimeen. Tykkään siitä edelleenkin niin paljon, että ottaisin sellaisen riemusta kiljuen oman olohuoneeni valaisimeksi. 😀  Käykää ihmeessä tutustumaan tähän osastoon!

Kube design

whiteandfresh0004.jpg

Viime vuoden Habitaressa törmäsin myös ensimmäistä kertaa Kube designin ihastuttaviin betonivalaisimiin (Habitare 2015 part 1, klik!). Valaisimet eivät ole jättäneet sittemmin mieltäni rauhaan ja odotankin innolla, mitä kivaa betonista on jälleen syntynyt. 🙂

Näiden kolmen messuosaston lisäksi odotan tietysti messuja ihan kokonaisuudessaan. Näytteilleasettajien joukosta nousee varmasti taas jotain hienoa esiin ja niistä lisää sitten messupostauksessa/messupostauksissa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *