Käsilaukun sisältö ja siistiminen

Tällä hetkellä arjen tuoksinnassa mukanani kulkee Michael Korsin saffiano-nahkainen laukku, jonka ostin viime syksynä New Yorkista (New Yorkin ostokseni -> klik!). Kesän kannoin mukanani pientä käsilaukkua, johon mahtui juuri ja juuri kaikki tarpeellinen, kuten vesipullo, kauppakassi, puhelin ja varavirtalähde puhelimelle. Töiden alkaessa ja muiden arkimenojen lisääntyessä mukana joutuu usein kantamaan muutakin. Jonkun tovin tämän Korsin laukun kanssa mentyäni, tavarat iloisessa sekamelskassa laukun pohjalla, päätin hieman hienosäätää sen sisältöä ja samalla tarjota teillekin kurkistuksen käsilaukkuuni. 

whiteandfresh1357.jpg

whiteandfresh1359.jpg

Ensin kippasin kaikki tavarat sängylle ja aloin lajitella. 

kauppakassi

vesipullo

kosteuspyyhkeitä

lääkkeitä

huuli- ja käsirasva

hiuslenksu

lompakko

kyniä

purkkaa

matkakortti

kuulokkeet

varavirtalähde + laturi

kuitteja

muistikirja

whiteandfresh1361.jpg

Varavirtalähteen, laturin ja kuulokkeet sekä lääkkeet laitoin omiin pussukoihinsa. Kauppakassin pakkasin myös, kun tähän asti olen sen vain laiskana rutannut sellaisenaan laukkuun. Kuitit ja laukusta löytyneet maitohappobakteerit poistin. Sitten vain tavarat takaisin laukkuun. Tässä Korsissa on on mukavasti pikkutaskuja sisällä ja niihin laitoin matkakortin, huuli- ja käsirasvan, kynät ja purukumit. Lompakko (joka sekin ostettu New Yorkista) on visusti kiinni laukun sisähihnassa ja kotoa lähtiessä napsautan samaan syssyyn vielä avaimet, jolloin ne eivät huku laukunpohjalle. Muut tavarat saavat hengailla vapaasti laukun isossa tilassa. Lisäksi laukkuun mahtuu mukaan muutakin, kuten esimerkiksi eväät, sateenvarjo tai vaikkapa ohut neule. 

whiteandfresh1362.jpg

Mikään tilaihme tämä laukku ei ole, mutta kaikki aidosti arjessa tarpeellinen mahtuu. Nyt olenkin kehittänyt itselleni uuden käsilaukkukuumeen ja jonkun toisen Michael Korsin laukun tahtoisin… odotankin malttamattomana, että pääsen uudelleen New Yorkiin! <3

 

4 kommenttia “Käsilaukun sisältö ja siistiminen

  1. Hei!<br />
    Sinulla on kiva, elämänmyönteinen blogi. Olen seuraillut jonkin aikaa. Minulle nousi tästä postauksesta mieleeni kysymys, jonka tahdon esittää. Oletko mukana työelämässä, kun et siitä puolesta ole koskaan mitään kertonut? Olisi mukava tietää suosikkibloggaajista vähän enemmänkin. Ei toki ole pakko vastata.

    1. Sanna: Kiitos kauniista sanoistasi, mukava, että viihdyt! 🙂 Haluan pitää työelämäni blogin ulkopuolella ja siksi siitä en täällä ole mitään kertonut. Muutoinhan olen blogissani tuonut kyllä omaa persoonaani esille. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *