Aurinkoisen kevätpäivän puutarhahommat

No hitsi, enhän minä sitten mitään haravaa malttanut odotella!

whiteandfresh2.jpg

Kaivoin kuokan vaimikätuonytonkaan kaapista ja menin terassille testailemaan, ulottuisinko sillä siistimään koko pensaan. Aika lailla sai varoa, etten saanut oksista silmiini ja totesinkin sitten, että ei tuolla lyhyellä vempaimella mitään saa aikaan ja menin takaisin sisään. Siinä sitten istuskelin hetken ja yritin keskittyä johonkin muuhun touhuun, mutta ei siitäkään mitään tullut. Sitten iski apinanraivo ja päätin, että minähän sen verran könyän pensaaseen oksia uhmaten, että yletän ihan tuolta betoniaidan reunalta haravoimaan lehdet ja moskat pois. Siinä minä ähelsin polvillani ja hiukset takertuneina oksiin (mitä sitä turhaan hiuksia kiinni olisi laittanut :D) ja sain kun sainkin lähes kaikki haravoitua. Ainoastaan tuolta terassin toisesta päästä portaiden puolelta, jossa pensas ja betoniaita muodostavat syvennyksen, jäi haravoimatta. Nyt apinanraivo sisälläni pohtii, yrittäisinkö sukeltaa jotenkin vielä syvemmälle oksien sekaan, jotta sekin siivoontuisi. Kyllä meinaan on herkkua silmille, kun pensaan juuria ei peitä kuolleiden lehtien kerros. 

whiteandfresh1.jpg

Hyväksi harjaksi en pysty tuota kuokkaa muuttamaan, joten terassin lattian siivousta joudun nyt panttaamaan vaikka energiaa olisi. Olen piipahdellut päivän mittaan terassilla hengailemassa ja vähän iski nyt semmoinen grillailufiilis! Naapurin kundi on viettänyt koko päivän kavereineen terassilla grillaillen ja kuunnellen musiikkia. Molemmilla naapureillani näyttää olevan pallogrillit, joten ehkä täällä saakin terassilla grillata vaikka tämä kerrostalo onkin. Pitäisiköhän hankkia grilli? En mä kyllä grillata osaa, kun ei ole tarvinnut koskaan opetella. 😉 

whiteandfresh.jpg

Taidanpa napata jääkaapista siiderin ruoanlaiton jälkeen ja mennä terassille fiilistelemään naapurin kemuja. Mukavaa lauantai-iltaa kaikille! 🙂

4 kommenttia “Aurinkoisen kevätpäivän puutarhahommat

  1. Hommaa sähkögrilli, sillä ainakin saa kerrostalossakin grillata ja aika vaivatonkin on 🙂 Kivannäköiseksi sait pensaan alustan, näin keväällä alkaa aina pihajutut kiinnostamaan kovasti minuakin 🙂

    1. Susu77: Sähkögrillikin varmaan olisi näppärä, naapurin grilli taitaa olla joku hiiligrilli tms. Täytyy pitää silmät auki, jos vaikka jossain vaiheessa laittaisikin grillin hankintaan. 🙂

  2. :DD Nauratti ajatella sua apinanraivolla, tukka jokaiseen kahdeksaan ilmansuuntaan sojottaen pensasta möyrimässä! =D<br />
    <br />
    Hanki ihmeessä grilli, sähkögrilli on ainakin meillä sallittu vaikka kerrostalossa asutaankin. Sit se apinanraivo päälle, opettelet käyttää sitä grilliä, pirautat mulle ja mä kirmaan paikalle makkaroiden kanssa ;D

    1. Dara: Jos hankin grillin, niin ehdottomasti tuut grillaamaan! &hearts; 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *