Superdieetti Simple – viikko 5

No johan alkoi Lyyti kirjoittaa! Jos ei nyt vielä novellia, niin ainakin pari riviä. 😉 Niin, siis vaakalukema näytti eilen 700 g vähemmän kuin viime viikolla. <3 Tämä tarkoittaa sitä, että viidessä viikossa grammoja on lähtenyt 500. Puoli kiloa – parempi kuin se ainainen paikoillaan junnaaminen vaikken nyt vielä ainakaan riemusta kattoon ole kapsahtanut. 😉

whiteandfresh7615.jpg

whiteandfresh7614.jpg

whiteandfresh7574.jpg

Nyt on menossa 6. ja viimeinen viikko dieettiä. Punnituspäivä on yleensä maanantaina, mutta tällä viikolla joudun hoitamaan homman jo sunnuntaina, sillä olen vaa’an ulottumattomissa maanantaina.

Mitä sitten jatkossa? Se jäänee nähtäväksi, mutta alustava suunnitelma on syödä ensi viikko ruokavalion ulkopuolelta ja sitten soveltaa tätä dieettiä sellaiseksi, että sillä voi jatkaa. Ei hajuakaan, osaanko ja onnistunko, mutta yritetään. 🙂 Ensi viikolla vielä tämän viimeisen dieettiviikon kuulumiset!

5 kommenttia “Superdieetti Simple – viikko 5

  1. Mä juurikin puhuin viikonloppuna miehelle tästä sun dieetistä, että miten voi olla mahdollista ettei paino vaan putoa?! Musta tuntuu jotenkin hassulta, että vaikka seuraa ohjeita niin ei tapahdu sitä oletettua painon putomasita 🙁

    1. Tsinnia: Mä olen aika hämmentynyt itsekin, mutta yritän olla stressaamatta ja katson ensi viikon jälkeen, että mitähän sitä keksisi.

  2. Siis 500grammaa lähtenyt viidessä viikossa??Nyt ei ole tarkoitus kuulostaa lannistavalta,mutta sehän on ihan älyttömän vähän!kärsivällisyydestä pisteet!Tai sitten sinulla ei ole laihdutettavaa.Vai onko tarkoituksella hitaasti hyvää tulee dieetti?itsekin mietin jtn dieettiä….

    1. Nanna: Jep, vain 500 g. :/ Se on tosi vähän, vähemmän kuin odotin. En uskaltanut toivoa useiden kilojen pudotusta, mutta olisi nyt pari edes voinut tippua. Kyllä se kärsivällisyyttä on koetellut eikä tässä dieetin loppuvaiheessa motivaatio ole ollut kovin korkealla. Parhaani yritän sunnuntaihin asti ja sitten pidän viikon hengähdystauon ja mietin, miten siitä eteenpäin. Mulla on 10 kiloa ylimääräistä, mutta olisin nyt tosi tyytyväinen jo edes viiden kilon pudotukseen. Suurimmaksi osaksi käsittääkseni Superdieetti Simplellä olleet ovat laihtuneet, tuskin meitä &quot;epäonnistuneita&quot; ihan kamalan paljon on. Kannattaa ainakin yrittää, jos on dieetille tarvetta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *