Yökylässä

Huhheijakkaa, sinne se viikonloppu katosi. Kuin tuhka tuuleen. Viikonlopun koittaessa sitä ajattelee, mitä kaikkea ehtiikään tehdä kahden päivän aikana ja kuinka saa nukkua rauhassa ilman herätyskelloa. Sitten vaan yhtäkkiä havahtuu maanantaiaamuun silmät ristissä. 😉

Otin perjantaina mini-irtioton omista ympyröistäni ja lähdin yökylään ystävälle. Söimme, katselimme leffan, joka meidän on pitänyt katsoa jo ties kuinka kauan sitten ja nautimme lasilliset punaviiniä. Rauhallista hengailua, se on parasta. <3

whiteandfresh7.jpg

whiteandfresh3.jpg

whiteandfresh6.jpg

whiteandfresh5.jpg

Loppuviikonloppu menikin digiboksin tyhjennyksen parissa. Olen tallentanut joitain sarjoja kuluneen syksyn aikana ja nyt sain ne vihdoin katsottua. Vaikka tänään olikin käynnistymisvaikeuksia, niin kiva silti oli aloittaa uusi viikko. Ja seuraava vapaapäivä koittaa jo keskiviikkona, jei! 😉

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille!

Irina / White & Fresh - -

5 kommenttia “Yökylässä

  1. Mulla oil just toisinpäin viikonloppuna. Mun paras ystävä tuli yökylään mun luo. Mukava ilta, mutta su olin niin puhki, että oli mentävä monta tuntia tavallista aikaisemmin nukkumaan. 😀

    1. JonnaH.: Vaikka tuommoinen yökyläily on mukavaa, niin on siinä oma rankkuutensa, kun on joko toisten nurkissa tai sitten jollain tapaa stressaa, jos joku on omissa nurkissa. 😉

  2. &hearts; &hearts; Ihanaa kun käväisit! &hearts; Ens kerralla katsotaan joku sarjamaraton… ja käydään siellä saunassa kans. 🙂

  3. Mukavalta kuulostaa yökyläily näin aikuisenakin? itse pitäisi toteuttaa tuo sama ja pyytää ystävä yöksi-saisi rauhassa puhua asioista. Mainitsit vapaasta niin jäin miettimään, että minkälaista työtä teet? Jos saa udella?

    1. Liina: Illan viettäminen livenä ja yömyöhään höpöttely on niin paljon palkitsevampaa kuin puhelimessa hengailu!<br />
      Mitä työhön tulee, niin ainakin tässä vaiheessa se kuuluu niihin henkilökohtaisiin aiheisiin, joista en blogissa puhu. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *