Instrumentariumin Heritage Swarovski -mallisto

Kävin Indiedaysin Blogger’s Inspiration Dayssa Instrumentariumin pisteellä ja siitä kirposi pohdintoja omasta silmälasihistoriastani.

Sain elämäni ensimmäiset silmälasit 1990-luvun puolivälissä ja se oli teini-ikäiselle minulle jonkinlainen järkytys. Ei vain lasien saaminen vaan myös se, että minulla oli eripari silmät eli toinen silmä plussaa ja toinen miinusta, olin siis erilainen nuori! 😉 Lasit määrättiin silmien ero tasapainottamaan, jotta tarkkuutta vaativissa asioissa silmät eivät joutuisi työskentelemään niin kovin toisen tarkentaessa milloin mihinkin suuntaan. Aluksi en tietenkään käyttänyt laseja, en kehdannut enkä toisaalta halunnutkaan. Lopulta kuitenkin aloin käyttää laseja silloin, kun katsoin televisiota tai istuin tietokoneella. Myös kouluun ja töihin lasit kulkeutuivat mukanani. Ulkona liikkuessa en ole laseja käyttänyt kuin pari hassua kertaa.

Vuonna 2012 ostin ensimmäistä kertaa silmälasit niin, että ajattelin myös niiden soveltuvuutta asusteena ja sitä, miltä näyttäisin, jos tuolla julkisesti kulkisin lasit päässä. Minulle ei koskaan ole sopinut tummat ja vahvat kehykset, tai niin ainakin luulin kunnes ne kolme vuotta sitten ostamani silmälasit tummine ja aiempaa vahvempine kehyksineen sopivatkin. 😉

_A310135.jpg

Nyt syksyllä jouduin useamman kuukauden silmä- ja otsasärkyjen sekä väsyneiden ja kuivien silmien vuoksi ihan silmälääkärille ja kun mitään suurempaa vikaa ei erityisherkkien silmien lisäksi löydetty, lääkäri ohjasi minut optikolle tutkituttamaan silmät. Olihan siellä jotain muutosta tapahtunut ja ensimmäistä kertaa minulle suositeltiin vahvasti kaksia laseja. Monitehoja en voi kuvitella ainakaan vielä edes kokeilevani, joten valitsin kahdet lasit; lähi- ja kaukolasit. Varsinkin kaukolaseihin olen vahvuuksien suhteen tosi tyytyväinen, sillä en ole aiemmin laseillani nähnyt kauas vaan olen joutunut ottamaan lasit pois, jos olen kauemmaksi halunnut tihrustella. Näillä uusilla voisin jopa kulkea ulkona, jos niikseen tulee! Uusimmissa laseissani en palannut enää alkuaikojen vaatimattomaan suuntaan ja yritin katsoa taas kehykset, jotka toisivat hieman persoonallisuutta kasvoille. Superrohkea en vielä ollut, mutta selkeästi uskallus näyttävämpiin kehyksiin on kasvamassa. 

_A310140.jpg

Viikonlopun Bloggers’ Inspiration Dayssa odotin bloggaajatuttujen tapaamisen jälkeen eniten vierailua Instrumentariumin pisteellä, jossa esittelyssä oli heidän upea Heritage Swarovski -mallisto. Kehyksiä oli soviteltavana useampia, mutta valitettavasti ruuhka oli aikamoinen ja monet kehykset oli jo napattu sovitukseen ja kuvausta varten. Muutamista vapaana olevista kehyksistä löysin kuitenkin mieleiset ja olin varsin tyytyväinen siihen, että uskalsin poimia sellaiset, joita en ehkä ennen olisi valinnut. Kehykset olivat leveähköt ja kehysten yläkulmat olivat kissamaisesti hieman ulkonevat. Kehykset istuivat nenälleni täydellisesti. Jopa niin hyvin, että lähdin kuvauksen jälkeen Instrumentariumin pisteeltä pois ja hetken päästä vasta tajusin kehysten edelleen olevan kasvoillani. 😉

IMG_2454.jpg

_A310128.jpg

IMG_2453.jpg

Kuvat: Tim Kiukas

Instrumentariumin Heritage Swarovski -mallisto tarjoaa kauniita ja hillityn ylellisiä kehyksiä niin naisille kuin miehillekin. Kehysten muotoilussa nähdään viitteitä menneiden aikojen klassisestä tyylistä ja kehysten koristelussa on käytetty Swarovskin kristalleja. Mallistoon pääset tutustumaan Instrumentariumin sivuilla ja tunnelmia Blogger’s Inspiration Dayn Instrumentariumin pisteeltä voit katsoa videolta alta.

 

Yhteistyössä Instrumentarium / Indiedays

4 kommenttia “Instrumentariumin Heritage Swarovski -mallisto

    1. Silja Maaria: Yllättävän hyvin tosiaan sopivat ja se, että unohdin ne nenälle kertoo samaa. 😉 Kiitos haasteesta, kävinkin jo kommentoimassa!

  1. Hyvin pukee uudet lasit sinua. Olisin myös tykännyt nuista pyöreälinjaisimmista laseista, mutta jotenkin eivät istu kasvoihini. Mutta sinulle sopii mainiosti

    1. Sike: Kiitos! 🙂 Heti, kun isommissa ja pyöreämmissä kehyksissä on hieman tuollaista ulkonevaa muotoilua, niin istuu kivasti tällaiseen pyöreänsoikeaan kasvomalliin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *