Tunnelmia ja ostoksia I love me -messuilta!

Tänään alkoi Helsingin Messukeskuksessa I love me -messut ja kävin heti aamusta pyörähtämässä paikalla. Olin etukäteen hieman tutustunut messujen näytteilleasettajiin ja listannut muutaman itseäni kiinnostavan kohteen. Muutoin vaan kiertelin ja katselin, mitä messuilla on tänä vuonna tarjolla. Kovin syväluotaava reilun parin tunnin messupyrähdykseni ei ollut, joten nyt lähinnä vain tunnelmapaloja ja muutama niin sanottu erikoismaininta.

whiteandfresh9768.jpg

whiteandfresh9769.jpg

whiteandfresh9772.jpg

whiteandfresh9780.jpg

whiteandfresh9788.jpg

whiteandfresh9785.jpg

Olin kahden vaiheilla, olisinko ostanut Puhdistamon MSM + C -jauheen. Olen jo pitkään pohtinut, voisiko rikistä olla hyötyä iho- ja hiusongelmiini. Maistoin tuota juomaa ja se oli mukaan lisätyn limettimehujauheen ansiosta ihan passelin makuista! Harmi, etten raaskinut ostaa jo etukäteen mietityn ostoslistan vuoksi.

whiteandfresh9790.jpg

Myös Instant-pakuria meinasin ostaa. Tämä on tuttu ja hyväksi havaittu tuote, on ihan ehdoton itselläni silloin, kun meinaa flunssaa puskea päälle ja tietenkin myös flunssan aikana. Tätäkään en sitten ostanut, mutta onneksi kaapissa on vielä ripaus jäljellä. 🙂

whiteandfresh9794.jpg

Everyday Minerals oli listallani, sillä olen miettinyt uuden kabukin ostamista. Sainkin sitten Keyword: Love -blogin Jonnalta vinkin tästä luonnonkosmetiikkamerkistä. Sattuikin sopivasti, että tämä yhdysvaltalainen merkki lanseerataan Suomessa juuri nyt ja nimenomaan I love me -messuilla. 

whiteandfresh9795.jpg

whiteandfresh9793.jpg

whiteandfresh9796.jpg

whiteandfresh9803.jpg

Universal Stonea ei voi liikaa hehkuttaa ja hyvä, että he olivat näilläkin messuilla. Tätä löytyy omasta takaa, mutta ostin oman vielä äidilleni. Voin suositella tätä lämpimästi ihan kaikille! <3

whiteandfresh9805.jpg

whiteandfresh9810.jpg

whiteandfresh9814.jpg

whiteandfresh9813.jpg

Se, mitä en etukäteen tajunnut, oli se, että eestiläinen Glamora myy Victoria’s Secretin tuotteita! Tuon pinkeillä paperikasseilla ja laatikoilla koristellun osaston kun näin, olin mennyttä. Itse asiassa kävelin sieltä kyllä pois ostamatta mitään, mutten päässyt kuin viisi metriä eteenpäin, kun jo palasin takaisin. Myyjäkin totesi, että “Et sitten pystynyt lähtemään!?”. 😀 

whiteandfresh9837.jpg

whiteandfresh9819.jpg

whiteandfresh9824.jpg

whiteandfresh9831.jpg

Nordic Beauty Importin osastolla oli ehdottomasti piipahdettava ihastelemassa Tangle Teezereita ja invisibobbleja. En ole yli neljään vuoteen käyttänyt muuta harjaa kuin Tangle Teezeria ja puoleentoista vuoteen muuta kuin invisibobble -hiuslenksuja. Ehdottomasti luottotuotteitani!

whiteandfresh9846.jpg

whiteandfresh9852.jpg

Everyday Mineralsilta ostin sen puuterisudin ja valitsin tiheämmän flat top -siveltimen, sillä kun vissiin saa hieman peittävämpää jälkeä aikaiseksi.

whiteandfresh9853.jpg

Tämän Acon vartalovoiteen sai ilmaiseksi Yliopiston Apteekin osastolta, kun osallistui arvontaan.

whiteandfresh9856.jpg

whiteandfresh9855.jpg

Sitten se heräteostokseni, jota en voinut vastustaa: Victoria’s Secretin Ultimate Flirt käsi- ja vartalovoide, tuoksuna Vanilla Flower & sparkling plum. Onneksi ensi kuussa Helsingin Forumiin avataan Victoria’s Secretin myymälä. <3

Valitettavasti en jaksanut muotipuolta käydä läpi ja se hieman harmittaa, sillä sieltä olisi voinut löytää jotain pientä kivaa. Tosin ehkä oli järkevää skipata se osuus, sillä olisin saattanut retkahtaa taas johonkin ihanaan laukkuun… ja laukkujahan nyt New Yorkin matkan jälkeen kyllä löytyy. 😉

Oletteko käyneet jo tai aiotteko mennä käymään I love me -messuilla?

 

Yhteistyössä Messukeskus / I love me

6 kommenttia “Tunnelmia ja ostoksia I love me -messuilta!

 1. Tänään kohti Helsinkiä ja sunnuntaina messuille, pitkästä aikaa :-)<br />
  <br />
  Multa kampaaja muuten kielsi invisibobblen käytön 🙁 Oli tehnyt tuhoja hiuksiini enkä edes itse ollut huomannut.

  1. Satu: Harmi, että sulle invisibobblet oli tehnyt tuhoja hiuksiin. Minkälaisia tuhoja? Nauti messuista ja aurinkoista viikonloppua! 🙂

 2. Olivat kampaajan mukaan katkaisseet aika runsaastikin hiuksia tuolla niskan alueella ? Enkä ollut kuulemma ensimmäinen jolle on niin käynyt. Hassua, sillä hehän mainostavat juuri sitä etteivät katko hiuksia…

  1. Satu: Voi ei! On tosi harmi, jos nuo katkovat sitten kuitenkin hiuksia. :/ Mä en ole itse huomannut moista tapahtuneen eikä mun hiuksia leikannut henkilökään ole katkenneita hiuksia havainnut. Pyydän silti seuraavalla leikkuukerralla tarkastamaan!

 3. Kiitos lipusta messuille! Oli tosi mukava kierrellä siellä tänään. Löysin mm. Muka va:n ihanan rusettipipon. Muotipuoli oli muuten aika huono, et missannut mitään.

  1. Marjaana: Ihana kuulla, että lipusta oli iloa ja viihdyit messuilla! Niin ja tietenkin siitä, että kerroit etten missannut mitään vaikken muotipuolta käynytkään läpi. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *