Ostokset New Yorkista

Aika paljon tuli shoppailtua New Yorkissa, mutta ihan luvan kanssa. Minulla oli muutamia tarvehankintoja tehtävä, joten päätin ostaa ne matkalta sen sijaan, että hankkisin ne joka tapauksessa täältä kotoa. Ostoslistalla oli vaatepuolelta takki, housut, (talvi)kengät, laukku ja käyttövaatteita yleisesti. Lisäksi listalta löytyi myös uusi mineraalimeikkipuuteri.

whiteandfresh9517.jpg

whiteandfresh9527.jpg

Zarasta löysin tällaiset mustat Ponte Di Roma -housut, jotka ovat kuin yhdistelmä farkuista, leggingsseistä ja collegehousuista. Materiaali on sekoitus puuvillaa, polyamidia ja elastaania. Housuissa on kullanväriset yksityiskohdat ja tekonahkaiset vyölenkit ja kanttaukset taskuissa.

whiteandfresh9546.jpg

Löysin vihdoin kunnollisen ja hyvän klassisen mustan trenssin uudesta lempparikaupastani Expressistä. Harmi, ettei myymälöitä löydy Suomesta tai ihan lähitienoilta. Express toimittaa onneksi myös Suomeen ja jos on ihan pakko saada jotain, voi tilata. Tätä takkia ainakin suosittelen, istuu hyvin!

whiteandfresh9598.jpg

Expressistä löysin myös etsimäni mustat suorat housut. Editor Ankle Pantsit on nappivalinta itselleni pitkiksi housuiksi, sillä olen niin lyhyt, että nilkkapituus jää itselläni vain aavistuksen liian pitkäksi. Oletan, että housuni ovat nämä Ultimate Double Weave Editor Ankle Pantsit, jotka löytyvät Expressin verkkokaupasta.

whiteandfresh9558.jpg

Empire State Buildingin muistomyymälästä ostin pienen ESB-patsaan ja New York-avaimenperän.

whiteandfresh9570.jpg

Kävimme Times Squaren isossa kolmikerroksisessa M&M’s World -kaupassa ja oli ihan pakko saada omat tuliaiskarkit personoituina! 😀 Omalla nimelläni, päivämäärällä ja New York -tekstillä kirjaillut karkkini valitsin raikkaan keltaisina, vihreinä ja valkoisina. Kaikki on toki jo syöty, heh! 😀 Oli hauska katsoa, miten aikuisetkin olivat kaupassa kuin lapset lelukaupassa.

whiteandfresh9592.jpg

Tämä Minion-pehmolelu ei paljon selittelyjä kaipaa, se on vaan niin suloinen! Ostettu NBC New Yorkin Experience Storesta Rockefeller Plazalta.

whiteandfresh9573.jpg

Päätin kokeilla bareMineralsin puuteria seuraavaksi. Jos se on kaikkien kehujen arvoinen, sitä on myös mahdollista saada jatkossakin eikä tarvitse matkustella maailman ääriin. Puuterin ostin Sephoralta (597 5th Avenue)

whiteandfresh9576.jpg

whiteandfresh9580.jpg

Olen nyt käyttänyt pari putelia Victoria’s Secretin Coconut Passion -vartalorasvaa käsivoiteena. Ostin vaihtelun vuoksi nyt pian loppuvan tilalle Vanilla Lace -voiteen ja kun erikoistarjouksena puoleen hintaan sai, ostin myös herkullisen ja kermaisen Coconut Milk -suihkugeelin ilostuttamaan syksyisiä ja talvisia suihkuhetkiä. <3 Piipahdimme Herald Squaren myymälässä (1328 Broadway), joka on ihan Macy’sin vieressä.

whiteandfresh9605.jpg

JFK:n lentokentältä ostin vielä ennen paluulentoa tämän nailonisen kultaisilla yksityiskohdilla varustetun Victoria’s Secretin laukun. Kulkee niin käsivarrella kuin yli olan kannettunakin ja on oikein passeli arkilaukuksi. 

whiteandfresh9595.jpg

Mitä olisi matka ilman yhtään turistikojukrääsää? 😉 Viidellä dollarilla kun sai, niin kyllä se New York -paitakin piti hankkia! Samankaltaisia myytiin ihan kaupoissakin, joten eroa ei näe ellei tiedä. 

whiteandfresh9619.jpg

445 5th Avenuelta löytyi mielenkiintoinen kauppa Charming Charlie, joka myy laukkuja, asusteita, koruja yms. Myymälä ei huutanut lainkaan omaa tyyliäni, mutta somistus oli hieno ja valikoimasta löytyi yllättäviä juttuja eikä ihastumiselta tai ostoksilta voinut välttyä. Mukaani lähti tämä Carmel Crossbody Wristlet, joka on varsin monikäyttöinen. Toimii pikkulaukkuna, lompakkona ja clutchina. Voi kantaa niin ranteessa kuin olan ylikin. Ostamatta ja haaveisiin jäi Mini Lady Lockbox Satchel, joka olisi ollut juuri eikä melkein täydellinen omiin tarkoituksiini. Jäi harmittamaan, kun en käynyt ostamassa ja Charming Charlie ei vielä toimita Eurooppaan.

whiteandfresh9631.jpg

Alun perin etsiskelin laukkua ja takkia Century 21:lta (22 Cortlandt Street), mutta vaatteiden esillepano ei ollut itselleni sopiva, kun en etsi vaatteita merkeittäin. Laukut olivat kaikki samassa paikassa, joten niitä oli helpompi tutkia. Laukkua en löytänyt, mutta lompakoksi löysin Michael Korsin pussukan. 

whiteandfresh9634.jpg

Useamman vuoden olen haaveillut Michael Korsin tote-laukusta ja nyt sen sitten vihdoin ostin Rockefeller Centerin (610 5th Avenue) myymälästä. Tämä on siis Jet Set Top-Zip Saffiano Leather Tote, joka ei ole se suurin travel-versio. Mitat on 38 x 25 x 11,5. Saffiano on aika hämmentävästi käsiteltyä nahkaa, sillä se tuntuu muoviselta. On kyllä helppo pitää puhtaana. 🙂

whiteandfresh9653.jpg

Lisäksi ostin Forever 21:sta itselleni collegehousut Brooklyn-tekstillä (näkyy ostosten yhteiskuvassa postauksen alussa) ja Disney-kaupasta muistoksi ja kotipaidaksi Minni Vapaudenpatsaana -paidan sekä Orbit-purkkaa, jota ei taida Suomesta enää nykyään saadakaan. 

Nämä kaikki ostokset siis mahtuivat hyvällä ja organisoidulla pakkaamisella lentolaukkuuni eikä mitään tarvinnut jättää tilanpuutteen vuoksi laukusta pois. Toki ostoskasseista osan joutui jättämään pois, mutta nekin sain suurimmaksi osaksi mukaan. Lentolaukku painoi matkalle lähtiessä noin kuusi kiloa ja kotiin tullessa hieman vajaa 13 kiloa. Jos ei siis tahdo lähteä ison matkalaukun kanssa liikkeelle, pystyy matkustamaan pienellä karderoopilla eikä ole tarvetta tyhjentää kaikkia New Yorkin kauppoja niin lentolaukullakin pärjää. Jos taas ei jaksa niin kovasti miettiä, mitä matkalle pakkaa mukaan niin kannattaa lähteä isommalla laukulla.

Komplett Bank

Mainos alkaa

Mainos päättyy

Irina / White & Fresh - -

9 kommenttia “Ostokset New Yorkista

  1. Oi miten paljon ja kivoja ostoksia!! 🙂 En ole itse Nykissä käynyt ja näiden postauksen myötä hinku vain kasvaa..

  2. Ihania ostoksia!! &hearts; Vielä jonain kauniina päivänä mäkin pääsen tonne 🙂

    1. Tiia: Kyllä varmasti pääset! Oothan sä käynyt jo Dubaissakin. 🙂

  3. Mahtavia ostoksia. Tosi ihana tuo Clutch mikä on ostettu Charming Charliesta. &hearts;

  4. Kivoja ostoksia! 🙂 Ihana tuo Minion-hahmo. Ne ovat lemppareitani myös. Tuo Korsin pieni pussukka on varsin kätevä, Itse ostin samanlaisen, mutta Calvin Kleinen samaisesta myymälästä.

    1. Hanna: Toi on kiva pussukka, sinne mahtuu tarpeeksi eikä ole liian iso. Ja kun sen saa vielä kiinni laukun sisälle. 🙂

    1. Elina: Karkit oli hauskat! Niin hauskat, että oli pakko tehdä omat personoidut vaikka ilmankin toki olisi pärjännyt. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *