Vaaleanpunaiset zirkonit

Ostin uudet korvakorut, kun edellisistä toinen koru meni rikki niin, että sitä ei voinut enää mitenkään korjata. Pystyn käyttämään vain kultaisia korvakoruja ja sellaisia, jotka antavat ilmaa joka puolelta. Nappikorut eivät käy muutoin kuin satunnaisesti. Käytän samoja korvakoruja 24/7. Jos voisin käyttää rihkamakoruja tms., varmaankin vaihtelisin välillä. Kultaisiin ei pysty samalla tavalla satsaamaan. 😉

whiteandfresh0856.jpg

Pidän hillityistä timanteista, joten toivoin löytäväni korvikset, joissa olisi pikkuinen timangi. Uudet korvikseni löysinkin Kultajousesta ja niissä on pienet vaaleanpunaiset zirkonit. Nämä ovat korvissa hyvin huomaamattomat. Ne edelliseni olivat tällaiset, mutta erilaisella kiinnityksellä.

whiteandfresh0854.jpg

whiteandfresh0850.jpg

Millaiset korut teitä puhuttelevat? Hillityt ja hallitut vai näyttävät? Kultaa, hopeaa, rihkamaa? Timanteilla vai ilman? 🙂

Irina / White & Fresh - -

6 kommenttia “Vaaleanpunaiset zirkonit

 1. kulta/hopea, mulla on paha nikkeli allergia. Riippuu päivästä, mutta aika simppeleistä tykkään. Juhliin ja illanviettoon tulee taas laitettua aika näyttävätkin 😉

  1. White90: Mulla myös nikkeli aiheuttaa ongelmia. Mulla oli kerran nikkelipitoinen kaulakoru juhlissa, jonka jälkeen otin sen kaulasta pois. Aamulla heräsin normaaliin tapaan ja ihmettelin, kun käsi kävi kaulalla raapimassa välillä ja peilistä katsoessani oli sen korun muotoinen punainen ihottuma kaulalla. Sen jälkeen en ole rihkamaa käyttänyt. Korvat alkaa kutista ja kultaisissakin, jos on napit eli se reikä ei pääse hengittämään. Ranteeseen voi satunnaisesti laittaa hetkeksi nikkeliä, mutta ei voi varmasti kauaa pitää.

 2. Onpa söpöt korvikset :). Itse käytän aina hopeisia korviksia – pienet napit, joissa on kirkkaat "timantit". Oikeastaan kaikki koruni ovat hopean / teräksen värisiä, omistan vain yhdet kullan väriset korvikset, jotka tosin ovat rihkamaa. Pystyn kyllä käyttämään rihkamakoruja, mutta pitäydyn aina vain tutussa ja turvallisessa, joten ei ole tullut ostettua useampaa korvis -paria, joita voisi sitten vaihdella :). Ruusukullan värinen rannekello on tosin alkanut houkuttamaan.. Tosin lasketaanko kelloa koruksi, riippuu varmaan sen mallista ja tyylistä :).

  1. Tiia: Mulla kello on periaatteessa koru, mutta käytännöllinen sellainen. Sekin on kultainen. 🙂 Mä en pysty käyttämään nappikorviksia, kun silloin se reikä ei saa hengitettyä ja alkaa kutina. Oon tosi herkkä. Tuosta kommentista White90:lle voi lukea, mitä kävi aikoinaan, kun mulla oli marokkolainen nikkelipitoinen kaulakoru kaulassa eräissä juhlissa.

 3. Kauniit korvikset, sellaiset herkät.<br />
  <br />
  Kokemuksesta tiedän, että valitettavasti tuollaisesta ohuesta kulta&quot;langasta&quot; tehdyt korvikset vääntyvät todella helposti oudon malliseksi.

  1. Liisukka: Kiitos 🙂 Mulla noi kristallipallokorvikset kestivät muutaman vuoden, joten olen ihan tyytyväinen. Luulin, että ne olisivat menneet rikki jo aiemmin tuon heiluvan pallon vuoksi, mutta hyvin pysyivät ehjnä vaikka ympäri vuorokauden ovat korvissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *