Eteiskaapin raivaus

Viimeisen vuoden aikana muutama kotini kaappi on päässyt räjähtämään käsiin ja yksi niistä on eteisen kaappi. Elämä kun on heitellyt, niin järjestyksenpito on jäänyt. Sitä on tullut vaan viskottua tavaroita kaappiin sen kummemmin miettimättä ja ovi kiinni. ”Puhtaalta pöydältä” projektini siirtyi keittiön tasoilta eteiseen ja oli aika pistää kaappi järjestykseen. 

whiteandfresh8945.jpg

Tyhjensin naulakon ja kaapin lattialle ja hyllyjen pyyhinnän jälkeen tavara kerrallaan takaisin. Muutama päivä siinä meni, mutta en suostunut laittamaan yhtäkään tavaraa takaisin ellen ollut aivan varma siitä, että säilytänkö sen ja löydänkö sille oman paikan. Jonkin verran lähti muun muassa asusteita kiertoon ja ajan kanssa olisi tarkoitus vielä hieman rajata valikoimaa.

whiteandfresh3.jpg

whiteandfresh2.jpg

Huiveja lähti useampi kirppiskassiin, kesältä kaappiin läjään jääneet tennarit puhdistin ja siirsin ne toisaalle. Kaappiin jäi vaan niin sanotusti käytössä olevat kengät (muutamat saappaat, Uggit, kumisaappaat, kahdet tennarit, nilkkurit ja lenkkeilykengät), joita onkin yllättävän paljon. Hyllyltä löytyi tilaa myös ajankohtaisille lenkkeilyvaatteille.

whiteandfresh1.jpg

Ylähyllyllä olevassa laatikossa on hattuja, pipoja yms.

whiteandfresh8949.jpg

whiteandfresh8948.jpg

Takit (parka, villakangastakki ja tuulitakki lenkkeilyyn), huivi ja kangaskasseja. 

whiteandfresh8947.jpg

whiteandfresh8946.jpg

Ilme on nyt huomattavan paljon siistimpi ja järjestyksen ylläpito on taas mahdollista, kun tavaroilla on omat paikkansa. Kyllä se vaan antaa hurjasti lisähappea, kun saa kaaoksen selätettyä.

6 kommenttia “Eteiskaapin raivaus

  1. Mä oon viime viikkoina siivoillut myös rankalla kädellä kaappeja. Ja kylläpä sitä kertyy vaikka mitä turhuutta! Kyllä sitä itselläkin on huomattavasti kepeämpi olo kun saa nurkista turhuudet eteenpäin.

    1. jadore: Todellakin olo kevenee, kun paikat järjestyy ja turha roipe lähtee pois! Vielä kun jostain saisi energiaa toimittaa nuo kiertoon menevät tavarat jonnekin. Autottomana aika hankalaa. :/

  2. Sovitaanko, että ei puhuta mun minkään huoneen kaapeista lisää… 😀 Sulla on tosi siistiä, oli jo ennen siivousta. hih

    1. JonnaH.: Mun piti kuule ihan kattoo nää postauksen kuvat uudelleen, että oonko mä nyt ihan omiani kuvitellut ja että kaappi olikin alkujaan ihan ok siisti, mut ei. En mitenkään saa tuosta ennen-tilanteesta siistiä 😀 Nyt jälkeenkin on kyllä siistiä, mutta silti liikaa tavaraa imho. 😀

  3. Munki mielestä ennen kuva oli aika siisti. Omat kaapit on pahemmassa kunnossa! Mut näistä postauksista saa inpiraatiota alottaa itekki

    1. bloooo: Jännä, miten ihmiset näkee asiat niin eri tavoin. Mun mielestä noi pari hyllyä ovat ihan kamalassa kunnossa, kun niissä on tavarat vaan viskottu röykkiöiksi. 🙂 Nyt yritän inspiroitua tekemään saman makuuhuoneen kaapeille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *