Toiveita vailla rajoja

Sain Sadulta haasteen, jossa pääsee esittämään (joululahja)toiveita kuin raha ei olisi rajana. Omat toiveeni ovat aika lailla samoina pysyneet tässä muutaman vuoden.

whiteandfreshkodinkoneet.jpg

Järjestelmäkamera (Canonin 100D olisi aika jees), kuivaava pyykinpesukone ja pienikokoinen cityimuri Dysonilta

Tory%20Burch%20Reva%20Ballet%20Flat.jpg

Kunnon ballerinat vielä uupuu ja Tory Burchin Reva ballerinat ovat miellyttäneet jo pidempään.

whiteandfreshmichaelkors.jpg

Michael Korsilta voisin ottaa mustat perus saappaat sekä normaalin ja pienemmän käsilaukun. 

Sen lisäksi toki toivon Hunterin kumisaappaita, uutta valkoista pellavapussilakanasettiä + extra pellavatyynyliinoja, uudet valkoiset käsi-, kasvo- ja kylpypyyhkeet (ehkä pari mustaakin mahtuisi joukkoon), uuden tallentavan digiboksin, blu-ray-soittimen ja kuvien yms. tallennushommia varten ulkoisen kovalevyn. 

Kelpaisi muuten myös uusi sänky!

Ei varmasti loppuisi toiveet tähän, jos jäisi ihan ajan kanssa pohtimaan. Mutta koska nämäkin pyyhkeitä lukuunottamatta ovat jo ihan tarpeeksi mahdottomia toteuttaa, niin lopetetaanpa haaveilu ja jatketaan todellisuudessa. 😉

Mitä sinä toivot?

 

4 kommenttia “Toiveita vailla rajoja

 1. Loman. Sitä toivoisin, jos vaan pystyisin. Jonnekin lämpimään, jossa olisi vartioitu aivonarikka. ?

  1. Heidi: Miten mä en tullut ajatelleeksi lomaa ollenkaan?! Joo, mulle kans! 🙂

 2. Moikka, itse jouduin just myymään melkein ilmaiseksi kerran käytetyt 39/40 mustat huneterit kun eivät mahtuneet enää pohkeen kohdalta jalkaan, harmittaa vietävästi, en ole tiennyt että kumpparitkin voi kutistua, hih, samasta syystä en voi ostaa noita MK:n pitkävartisia saappaita, koska ne on niin kapeita varresta. Mulla olisi yhdelle muutamat valkoiset henkkamaukan pellavalakanat ja 120 sängyn kuminauhalakanat, tai pari, olisitko kiinnostunut? Ärräpaketissa ne tulisi vitosella.

  1. t: Mun on myös oltava aika tarkka saappaiden varsimittojen kanssa että varmasti mahtuu. Ja mitä pellavalakanoihin tulee, niin joudun valitettavasti kieltäytymään, vaikka tarjouksesi olikin tosi ystävällinen &hearts; :)<br />
   <br />
   Ihanaa joulunaikaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *