Bonusta ostoksista

Joulun valmistelu ja joululahjojen shoppailukausi on kuumimmillaan varmaankin juuri nyt, kun jouluun on noin kaksi viikkoa aikaa. Kukkarot ja pankkitilit huutavat hoosiannaa, ja siksi on hyvä, että ostoksia keskittämällä voi tehdyistä ostoksistaan saada myöhemmin hieman takaisin päin. Esimerkiksi S-ketjun bonusjärjestelmä on varmasti kaikille tuttu, mutta myös verkkokaupan puolella on erilaisia bonusjärjestelmiä. Ehkäpä isoin ja tunnetuin näistä on Ostohyvitys.fi.

Yhteistyön merkeissä pääsin testaamaan Ostohyvitys.fi -palvelua ja samalla tekemään joululahjaostoksia. Valehtelematta useamman päivän ajan surffailin verkkokauppoja läpi etsiessäni kiinnostavia ja sopivia tuotteita. Ei mikään pieni urakka, kun bonusta saa yli 500 verkkokaupasta. 😉 Silti mukavampi kokemus hoitaa joululahjaostokset kotisohvalta kuin kauppojen ruuhkissa. 

whiteandfreshfinnishdesignshop.jpg

Bonuksen saaminen ei ole monimutkaista. Riittää, että ensin rekisteröityy Ostohyvitys.fi:n käyttäjäksi ja muistaa ostoksia tehdessään klikata itsensä verkkokauppaan Ostohyvitys.fi -sivujen kautta. Muutoin verkkokaupassa asiointi tapahtuu täysin normaalisti (tuotteiden valikoiminen, ostoskoriin klikkailu ja ostosten maksaminen). 

Yksi tärkeä asia kuitenkin täytyy huomioida, jotta bonus varmasti rekisteröityy tehdyistä ostoksista:

“Älä kuitenkaan vieraile muilla sivuilla verkkokaupan sivuille klikkaamisen ja ostosten maksamisen välillä. Verkkokauppa tunnistaa sinut käyttäjäksemme selaimeesi asettamamme evästeen perusteella. Jos vierailet jollakin muulla sivustolla, voi tämä sivusto yliajaa meidän evästeemme selaimestasi. Jos näin tapahtuu, verkkokauppa maksaa myyntipalkkion ostoksistasi tälle toiselle sivustolle eikä meille.” (Ostohyvitys.fi)

Tarkemmat ohjeet palvelun käyttämiseksi sekä tietoa Ostohyvitys.fi -palvelusta löytyy täältä.

whiteandfreshsinnapussilakanasettiellos.

Päädyin lopulta etsimään joululahjaa itselleni, sillä rankan syksyn jälkeen olen todellakin sen ansainnut. 🙂 Tämän postauksen kollaaseihin valikoin tuotteita, joiden väliltä lopulta tein valintani. 

Vierailin ensimmäistä kertaa myös ulkomaisissa verkkokaupoissa, kuten Asoksella ja Shopbopissa. Kahlasin läpi muun muassa Elloksen, Finnish Design Shopin, Iittalan, Scandinavian Design Centerin, Room21:n sekä lukuisia vaate- ja kenkäkauppoja.

whiteandfreshiittala.jpg

whiteandfreshmustatsaappaat.jpg

Bonus määräytyy aina verkkokauppakohtaisesti. Suurimmaksi osaksi bonusprosentit huitelevat muutamassa prosentissa, mutta katsellessani prosentteja törmäsin parhaimmillaan jopa 25 pinnaan. Tämä on toki jo harvinaisempaa, mutta kuitenkin. 🙂 Prosenttien lisäksi/sijaan voi saada myös euromääräisiä bonuksia. Ostohyvitys.fi:ssä mukana olevan jokaisen verkkokaupan kohdalla on maininta tarjolla olevasta bonusprosentista/-summasta. 

Huom! Ostohyvitys.fi -palvelun joulukampanjassa valikoiduista muodin verkkokaupoista tehdyistä ostoksista saa korotetun bonuksen. Esimerkiksi Ellokselta tehdyistä ostoksista saa 7,5 % bonusta normaalin 4 % sijaan. Korotetut bonukset ovat voimassa 21.12.2014 asti ja lisätietoa joulukampanjasta saa täältä.

Kun bonuksia on kertynyt yhteensä 15 euroa, maksetaan bonukset käyttäjän omalle pankkitilille.

whiteandfreshannafieldlaukut.jpg

Jos mielenkiinto heräsi tähän verkkokauppaostosten bonusjärjestelmään, niin blogini kautta Ostohyvitys.fi -palveluun liittyvät uudet käyttäjät saavat ensimmäisen ostoksen tehtyään itselleen 10 euron S-ryhmän lahjakortin. Lahjakortin saadaksesi, liity Ostohyvitys.fi:hin tästä.

 

Oman valitsemani joululahjani esittelen teille myöhemmin. 🙂

 

Yhteistyössä Ostohyvitys.fi:n kanssa

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *