CASA Blogit @ Habitare 2014

CASAlaiset osallistuivat tänäkin vuonna Habitare 2014 messuille. Päivystimme paikalla torstaista sunnuntaihin vaihtelevalla kokoonpanolla. Torstaina 11.9. meitä oli neljä: Modernia Maalaisromantiikkaa, Suvisvilla, Oma Koti Valkoinen ja minä. 

1.jpg

Hengailupaikkanamme oli ahead! -areenalla sijaitseva Creative Space -tila.

2.jpg

Paikalla kävi blogiemme lukijoita ja uteliaita ihmisiä, jotka halusivat tietää lisää bloggaamisesta ja saada hieman uskallusta oman blogin perustamiseen. Kiva, kun kävitte ja toivottavasti vinkeistä ja tsempeistä oli apua! 🙂

4.jpg

Itse en päässyt paikalle perjantaina sitten kuitenkaan, mutta silloin oli ollut jonkinlaista häikkää hengailupaikan suhteen. Tila oli kai sitten annettu jonkun toisen käyttöön tai jotain. Lauantaina oleilimme jonkun hetken Cafe Balconyn nurkkapöydässä, mutta se ei ihan toiminut lukijoiden ja muiden vastaanottamisessa. Tulipahan kuitenkin sitten kierreltyä messuilla ja bongailtua mielenkiintoisia messuosastoja. 🙂

Sunnuntaina meillä olikin taas paikka Creative Space -tilassa ja saimmekin kivasti vierailijoita. Paikalla oli minun lisäkseni Checklist, Huvikumpu Living, Oma Koti Valkoinen ja Rauharentola.

51.jpg

55.jpg

60.jpg

64.jpg

Messut päättyivät osaltamme maljan kohotukseen.

 

Messuilla torstaina jouduin myös yllätyshyökkäyksen kohteeksi ja minua haastateltiin Radio Rapuun. Minulle tämä radiokanava oli ennestään ihan vieras, mutta mikäs siinä, pääsinpähän ainakin kohtaamaan pelkoni ja sain toivottavasti edes jotain järkevää suustani ulos. 😉 Haastatteluun pääsee tästä. Sivulla pyörii kanavan ohjelma automaattisesti ja sen saa stopattua sivun oikeasta yläkulmasta, jolloin voi keskittyä kuuntelemaan haastattelua (joka puolestaan löytyy heti tekstin ja kuvien alapuolelta). Oma haastatteluni alkaa yhdeksän minuutin kohdalta. Ja sivuilla oleva kuva minusta on jotain aika hirvittävää ja voisi melkein hieman antaa palautetta kuvan ottajalle keskittymisestä kuvien ottamiseen tai ainakin kuvanmuokkaukseen. 😉

 

Kiitos kaikille mukana olleille ja ensi vuonna taas messuilemaan! 🙂

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *