Loppuneet kosmetiikkatuotteet: heinäkuu 2014

Viime kuussa loppui vain yksi tuote. Nyt päästiin jo vähän parempaan tulokseen ja tuotteita loppui neljä.

kuva%203.jpg

Laventeli-saippua oli miellyttävä käyttää. Tuoksu oli ihana ja pöllähti nenään kylpyhuoneeseen mennessä. Sain tämän saippuan viime syksynä Beauty Shop Malenasta I love me-messuilla ja esittely tästä ja muista tuotteista löytyy täältä. Käyttöä odottelee vielä Mustikka-karhunvatukka-saippua.

kuva-1.jpg

Luojan kiitos, nyt on kaikki Buzzador-kampanjan kautta saamistani Pepsodentin White Now Triple Power Gold -hammastahnanäytteistä käytetty. Niitä jäi muutama yli ja olen saanut itse niitä käytellä. Hammastahnana ihan ok, mutta aivan järisyttävä sotkun aiheuttaja. Joka paikka on täynnä sinistä väristä – lavuaari ja pyyhkeet. Tämän kanssa saikin olla varovainen, ettei vaan pesun jälkeen pyyhkinyt suuta pyyhkeellä (vaan paperilla) eikä kauheasti availlut suuta, sillä kieli oli räikeän sininen. Ei kiitos minulle enää. 😀

kuva-1%20kopio.jpg

Loppuun kului myös Flow kosmetiikan Piparminttu jalkavoi, joka on tuhtia ja toimivaa rasvaa. Piparmintun ystäville suosittelen lämpimästi. Niin ja tietenkin, jos haluaa jalkavoiteelta tehoa. 🙂 Onneksi varastossa on näitä vielä yksi purkki, jonka voitin Flow kosmetiikan joulunajan arvonnassa.

Ja mukaan loppuneisiin tuotteisiin lasketaan tietenkin myös tuo Weledan Ravitseva Hiusvesi, josta juuri postailinkin. 

Nyt sitten vaan ahkerasti kuluttamaan tuotteita, että saa varastoa pienemmäksi ennen vuoden vaihtumista, jolloin varmaankin lopetan tämän loppuneiden tuotteiden raportoinnin – ainakin nykyisessä muodossaan. Mitenkäs teillä muilla haasteessa mukana olevilla, vieläkö jatkuu ensi vuonnakin projekti vai onko tässä vuoden parin aikana ehtinyt varasto pienentyä? 🙂

Irina / White & Fresh - -

6 kommenttia “Loppuneet kosmetiikkatuotteet: heinäkuu 2014

 1. Mulla alkaa noi siniset tahnat vihloon hampaita, mikä on tosi kumma juttu, koska muuten mulla ei vihlo koskaan. Pystyn syömään kylmää ja kuumaa, mutta viikko noiden käyttöä niin johan alkaa hampaissa oleen outo tunne. :/<br />
  <br />
  Piparminttu jalkarasva kuullostaa ihanalta.

  1. JonnaH.: Mikähän siinä sinisessä aineessa sitten aiheuttaa vihlontaa… ootko selvitellyt asiaa yhtään? Olisiko yliherkkyys? Ja kokeile ihmeessä joskus tuota Flown jalkavoita!

 2. Eikö näissä kaupasta saatavissa valkaisevissa hammastahnoissa se valkaiseva aine kuluta sitä kiillettä väärällä tavalla. Voisko vihlominen johtua siitä? Mä en uskalla käyttää enää kuin apteekista ostettavia (vaikka teho ei ehkä olekaan valkaisun suhteen samanlainen). Ne on ainakin olleet hellävaraisempia mun hampaille… 🙂

  1. Heidi: Valkaisevien hammastahnojen ainesosista on kai aika paljon keskusteltu. Sen vahingoittavasta ominaisuudesta en osaa sanoa, mutta valkaisevuuteen en ihan jaksa uskoa. 🙂 Mä mielelläni hankkisin Yotuelia, mutta toistaiseksi olen joutunut turvautumaan halvempiin tahnoihin.

 3. Mä en nyt pääse yli tuosta saippuasta… Se on niin äärettömän kaunis &hearts; Näin jo untakin isoista kasoista ihania palasaippuoita… Mikä mua vaivaa? ;D

  1. Dara: Palasaippuat on kyllä monesti tosi ihania. Mulla oli joskus kummallinen tarve ostella palasaippuoita niiden ulkonäön ja tuoman fiiliksen takia. Ehkä sun tarvii tilata tuommoisia saippuoita Beauty Shop Malenasta? 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *