Invisibobble – lupausten arvoinen

Kahta en vaihta käyttämistäni hiustuotteista: Tangle Teezeriä ja invisibobblea.

5.jpg

Kehuin aiemmin Ritalta kokeiluun saamaani tummanruskeaa invisibobblea ja nyt yhteistyössä invisibobblen kanssa pääsin kokeilemaan myös muita värejä. Halusin mustia, kirkkaita ja väripilkuksi keltaisia. 

3.jpg

6.jpg

Invisibobblet ovat hiuslenksuja, jotka ovat turvallisempia ja hellävaraisempia hiuksille kuin perinteiset kuminauhat. Hiukset jakaantuvat kiemuroiden lomaan eikä nauha pääse näin puristamaan hiuksia yhdessä nipussa. Ulkonäkö muistuttaa 80- ja 90-luvuilta tuttuja kumisen tuntuisia muovisia avaimenperiä, mutta eroaa materiaaliltaan niistä kuitenkin täysin. Pinta ei ole samanlainen tahmeahko kuin avaimenperissä, vaan sileä ja kova eikä hius tartu kiinni. Varovasti venyttäen irroittamalla lenksu lähtee hiuksista ilman, että juurikaan hiuksia irtoaa. Itselläni on hiustenlähtöä, joten joitain hiuksia väkisinkin irtoaa.

16.jpg

Invisibobble on yhtään liioittelematta paras hiuslenksu, mitä minulla on koskaan ollut. Ohut kuminauha on aina näyttänyt hiuksissani hölmöltä tai lähinnä sillä sidottu ponnari, koska hiukseni ovat äärettömän ohuet ja ponnari on ollut pelkkä hiiren häntä vain. Samoin hullulta on näyttänyt ohut ponnari, joka on niputettu isolla hiusdonitsilla kiinni. Invisibobble saa jotenkin ponnarin näyttämään minullaKIN ryhdikkäämmältä, lieneekö syy juuri siinä lenksun puristuksen jakautumisessa.

27.jpg

41.jpg

Suurimman osan ajasta pidän hiukset päälaella tuollaisella sykeröllä. Eilen iloittelinkin ja sain keltaisen topin kaveriksi vielä keltaisen hiuslenksun. 🙂 Muitakin pirtsakoita värejä on ja kesän pastelliset Limited edition -värit voi käydä kurkkaamassa invisibobblen Facebook-sivuilta!

30.jpg

36.jpg

Yllä olevista kuvista näkee hyvin sen, miten invisibobble ryhdittää ponnaria. Tuota taipuisuusefektiä ei tavallisella hiusnauhalla ainakaan tähän tukkaan saa. Ja toisekseen mitä noihin nutturoihin/sykeröihin tulee niin tavallisella nauhalla en ole koskaan saanut hiuksia pysymään sykeröllä vaan tosiaan olen joutunut käyttämään donitsia. Invisibobble puolestaan pitää sykerön kuosissa koko päivän. Ei ole tarvinnut korjailla ja kiristellä päivän mittaan. 🙂

Kuka on ehtinyt jo kokeilemaan invisibobbleja ja mitä olette tykänneet? Jos joku ei ole vielä testannut ja kiinnostui nyt näistä, niin jälleenmyyjiä ovat ainakin Anttila ( + NetAnttila), Sokokset ja Emotionit, Silja Line, Tallink ja verkkokauppa pretty.fi.

 

Postaus tehty yhteistyössä invisibobblen (NBI Nordic Beauty Import Oy) kanssa

 

 

12 kommenttia “Invisibobble – lupausten arvoinen

  1. Blondi: Jep! Saa olla aikamoinen haastaja, jos meinaa tälle pärjätä. 🙂

  2. Yhdyn edellisiin! 🙂 <br />
   Näkisittepä mun kiharaponnarin tänään!! 😀

 1. Tota mun pitää kokeilla! Toi puhelinjohtomainen ulkonäkökin on aika veikeä ;D

  1. Dara: Suosittelen! Tekee ihan eri lailla ryhdikkään ponnarin kuin tavallinen lenksu. 🙂

 2. Tuo on kyllä hyvä. Esikoisen hiukset ovat todella paksut ja runsaat, niin siinä tuo ponnari pysyy paikoillaan. Itse kyllä petyin siihen, että venyvät tosi paljon käytössä.

  1. Tokihan nämä venyvät käytössä, itsellänikin on venynyt. Tuo, jonka sain testiini ennen tätä kattavampaa kokeilua on venynyt eikä enää samoin palaudu ennalleen ja tosi pieneksi on kuitenkin pysynyt edelleen tiukasti hiuksissa eli toimivuuteen ei lievä käyttövenymä ole vaikuttanut. Tosin mulla on niin ohuet hiukset ja ponnari siis ei kovin paksu, niin ei ehkä venykään yhtä paljon kuin paksummissa hiuksissa. Palaan varmaankin tähän venymisasiaan vielä myöhemmin pidemmän kokeilun jälkeen. 🙂

  2. Parhaiten sen itsekin huomannut kun meillä kolme päätä jotka ponnareita käyttää. Ne mitä esikoinen pitää niin turha kuvitella että saisi ne enää kunnolla pysymään minun tai kuopuksen hiuksissa 😀

 3. Mä ostin noita just joulukuussa laivalta ja tykkään tosi paljon. Jonkun verran toki hiuksia lähtee, mutta ne on onneksi helppo irrottaa tuosta, toisin kuin monista muista ponnareista. Tähän mennessä oon käyttänyt laatikosta vaan yhtä ponnaria ja se on ainakin vielä mennyt suht hyvin kasaan.

  1. imlacking: Juu ihan kokonaan ei pysty hiusten irtoamista estämään, mutta tosiaan ihan eri tavalla lähtee kuin ennen. Semmoisiin kuminauhoihin aina kietoutui ne hiukset eikä niitä oikein meinannut saada irti. Yksi ponnari myöskin kestää aika kauan hyvänä ennen kuin lopettaa palautumisen ennalleen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *