Kodin tuotteet -20% Stockmannilla

Koko pääsiäisen ajan Stockmannilla* kaikki kodin tuotteet ovat -20 % kanta-asiakkaille!

767x510-1404-kotiale.jpg

Itselläni on edessä rauhallinen pääsiäinen kotosalla viettäen ja ehkä mahdollisesti muutaman lenkinkin käyn tekemässä. On siis hyvää aikaa selata verkkokaupan* tuotevalikoimia ja katsella kodin tuotteita vähän “sillä silmällä”, jos sattuu olemaan joku tarvelistalla oleva tuote hyvässä hinnassa. Ja koska aurinkoa ja keväistä keliä on luvattu, saatan heittää pienen inspiraatiomatkan myös naisten vaate- ja asusteosastolle sekä kurkata vähän urheiluvaatteita. Nykyään kun ei kummosia lenkkikuteita ole, niin joudun perus arkileggareissa menemään lenkille ja se on sitten taas lisää kulumista niille vaatteille, joita on käytettävä arjessa.

Stockalle pääsiäislomaostoksille pääset tästä*!

Ja jos et vielä ole kanta-asiakas, niin sellaiseksi rekisteröitymään pääsee suoraan tästä*.

* Postaus sisältää mainoslinkkejä

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *