Pisamaneidot testaa: Helsinki-pussukka

Nyt jatkuu Pisamaneidot testaa -projektin tuotteiden esittely. Vuorossa on jotain ihanaa, itselleni tärkeäksi muodostunut tuote. 

IMAG8659.jpg

Toinen kolmesta paketista paljastuneesta tuotteesta on Helsinki-pussukka, jota voi myös kukkaroksi kutsua. Kukkaro on S-kokoinen (oma olettamukseni, kun en ole jaksanut mittailla ;)) CityChic-kukkaro, jossa siis kokeilee korkokenkien kanssa teksti Helsinki. Koon S mitat ovat 12 x 17 cm ja kukkaroita on myös muilla kaupunkien nimillä ja sisäkankaankin väri vaihtelee.

IMAG8663.jpg

IMAG8664.jpg

IMAG8665.jpg

Kukkaron päälikangas on tummaa denimiä, oma silmäni pitää sitä mustana. Tai sitten se on niin tummansinistä, että silmän on vaikea havaita eroa. 😉 Sisäkangas on pirteän oranssi.

IMAG8669.jpg

Kukkaro syö aika paljon tavaraa. Mukaan mahtuvat niin kortit, bussilippu kuin rahat. Ja paljon muutakin.

IMAG8671.jpg

IMAG8700.jpg

Oman pussukkani sisältö on tällä hetkellä aika runsas. Sieltä löytyy korttien, rahojen yms. lisäksi myös pieni peltirasiallinen purukumia, pillerirasia lääkkeille, pieni kolikkopussukka sekä usein vielä parit avaimet. Pussukka mahtuu kaikkiin käyttämiini käsilaukkuihin, myös niihin pienempiin, joitan käytän kun en tarvitse pikkulaukkua suurempaa. Kukkaron voi ottaa mukaan vaikka sellaisenaankin, sillä sinne mahtuu muuten myös puhelimeni. 🙂

IMAG9422.jpg

Lisää Echo-malliston tuotteista – johon tämä kukkarokin kuuluu – voit lukea Pisama Designin sivuilta täältä. 

Vielä on tulossa juttua yhdestä testaukseen saamastani tuotteesta, mutta nyt jo voin kertoa, että tämä Helsinki-kukkaro (pussukka! 😀 ) on ehdoton suosikkini. <3

Edellisen testausprojektiin kuuluvan ja esittelemäni Tram-printin löydät tästä postauksesta.

Mukavaa loppuiltaa! 🙂

 

P.S. Tämä pussukka sopii mainiosti muuten myös meikkipussiksi, jossa kulkee vaikkapa arjen tohinoissa tarvittavat meikit mukana!

 

Postauksen tuotteet on saatu Pisama Designilta osana Pisamaneidot testaa -projektia

 

 

2 kommenttia “Pisamaneidot testaa: Helsinki-pussukka

  1. Kivan näköinen pussukka, mutta näyttäisi ettei sisällä ole mitään lokeroita. Hankala käyttää, kun kaikki tavarat sikin sokin sisällä, ei saa millään järjestykseen.<br />
    Muutenkin olen kyllästynyt tähän suomalaisen muotoilun ylistykseen käyttötavaroissa, kun se on niin epäkäytännöllistä kuin ikinä vaan olla voi. Olen ostanut Ratian, Jukka Rintalan ym. kasseja/laukkuja ja niissä ei ole lokeroa avaimille, rahakukkarolle yms. pikkutavaroille. Kaupan kassalla, varsinkin kesäaikaan, toisella kädellä pidät auton avaimia ja rahakukkaroa kädessäsi, etteivät ne jää kassin pohjalle tavaroiden alle ja toisella laitat tavaroita kassiin. Talvella sentään on takki missä pidät avaimia. Ulkolaisissa halpislaukuissa kyllä löytyy lokeroita.

    1. anonyymi: Täytyy laittaa vaan yrityksille kehitysideoita menemään. 🙂 Kyllähän erilaiset lokerot helpottaisivat järjestyksenpitoa, se on totta. Tuossa omassa kukkarossa homma kuitenkin toimii ihan hyvin, sillä kolikoille on oma minipussukka kukkaron sisällä eli se on sen verran iso kuitenkin, että sinne voi laittaa kolikkopussin. Lisäksi sinne mahtuu pari pientä rasiaa lääkkeille ja purkalle. Niin ja ne avaimetkin eivätkä kuitenkaan huku kukkaron uumeniin, sillä niin iso se ei sentään ole. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *