Viime joululta oli jäänyt pakkaseen piparitaikina, joka piti käyttää viimeistään nyt tänä jouluna. Niinpä leipasin hieman designpipareita viime vuonna saamallani Iittalan Aalto-muotilla. 😉
Ensimmäinen satsi hieman ”ylikypsyi”, toinen taisi mennä hieman ali ja kolmannesta satsista tuli sitten ihan hyviä. Tällaista se on kun amatööri pistetään leipomistouhuihin. 😉
Ihania design-pipruja! 🙂 Mä paistelin viime kuussa gluteenittomia pipruja, mutta eihän ne samalta maistuneet 🙁 Värikin jää niissä tosi paljon vaaleammaksi. Niissä oli periaatteessa ihan ok maku, tosi paljon mausteisempi kuin tavallisissa. Kaikesta sitä ihminen joutuukin luopumaan…pöh.<br />
<br />
Mikään ei voita uunituoretta, vielä vähän pehmeää ja lämmintä piprua ja lasia maitoa, nams! 🙂
Blondi: Pitäisi ehkä joskus maistaa niitä gluteenittomiakin pipareita. Ja totta, piprut on aivan ihania kylmän maidon kanssa. Tykkään aina kastaa ne maitoon. Kahvikin kelpaa kastamiseen. 🙂
Ihan huippuja designpipareita, kauniita ovat! ♥<br />
Ihanaa neljättä adventtia!
HIhi vai että ihan design pipareita ;D!!!
Love: No on on! Iittalan Aalto on suomalaista designia, joten näiden täytyy olla designpipareita!!! 😀
Voi, se on ihan normaalia, että ensimmäinen pellillinen palaa!
Ihania!