Mustavalkoinen Villi pohjola

Makuuhuoneeni on pysynyt tosi simppelinä tässä uudessa kodissa. Sinne ei ole tullut juuri mitään lisää. Aikoinaan kun postasin makuuhuoneeni sisustuksesta, sain paljon vinkkejä, että sängynpääty voisi olla hyvä. En ole kovin yllättynyt, sillä aika alastomaltahan sänky silloin näytti. Jäin miettimään jonkinlaista ratkaisua asiaan.

IMAG9388.jpg

IMAG9390.jpg

Ongelma ratkesi sillä samalla hetkellä, kun pääsin yhteistyössä Saanan ja Ollin kanssa valitsemaan itselleni heidän valikoimastaan jotain kivaa. Tiesin heti, mitä halusin: uudesta Villi pohjola -mallistosta kaksi 40 x 60 cm sisustustyynyä. Isommatkin tyynyt olisivat olleet kivat, mutta koska sänkyni on vain 120 cm leveä niin 60 cm tyynyt olivat juuri sopivat. Valitsin tyynyt valkoisella pohjalla ja mustalla printillä.

IMAG9361.jpg

IMAG9386.jpg

Tyynynpäällinen on 100% eurooppalaista hamppua ja sisätyyny 100% suomalaista Eco-Logic polyesteriä. Itseäni hymyilytti kovin, kun luin tyynyn valmistuspaikkoja: Kangas painettu Aitoossa, tuote ommeltu Keikyällä ja tarkastettu, laputettu ja pakattu Turussa. Sisätyyny valmistettu Jalasjärvellä.” Tuosta jäi hyvä mieli. <3

IMAG9362.jpg

Suunnittelin tarkkaan tyynyjen sijoituspaikkaa, -asentoa ja kaikkea maan ja taivaan väliltä. Sitten se älynväläys tapahtui: näiden tyynyjen kanssa kelpaa vain paras eli pellava! Niinpä sattui sopiva hetki hankkia kauan haaveilemani pellavapussilakanasetti (josta eilen kerroin Pellavaa -postauksessa) ja päästä kokeilemaan ideaani käytännössä. Nämä kuvat on napsittu petausversio numero ykkösestä. 😀

IMAG9369.jpg

IMAG9363.jpg

IMAG9380.jpg

IMAG9375.jpg

IMAG9377.jpg

Toimii yksinäisestä unityynystä huolimatta oikein kivasti myös nukkuessa. Joku voi tuota aika erikoiseksi petaukseksi sanoa, mutta jokin siinä viehättää minua. Ja nuo Saanalta ja Ollilta saadut sisustustyynyt toimittamassa niin sanotun sängynpäädyn virkaa… toimii ja kelpaa mulle oikein hyvin! Nämä sisustustyynyt olisivat näin joulun aikaan varsinkin olleet tosi kivat myös valkoisella pohjalla ja oikean vihreällä printillä

Saanan ja Ollin ihania mallistoja ja tuotteita voi käydä kurkistelemassa heidän omassa verkkokaupassaan. Varoitus! Voi aiheuttaa ihastumista. 😉

 

Postaus tehty yhteistyössä Saanan ja Ollin kanssa

 

9 kommenttia “Mustavalkoinen Villi pohjola

  1. UPEAT! Noi sopii älyttömän hyvin just noin sängyyn, muotonsa puolesta.

    1. Sofia: Kiitos, oon samaa mieltä! Aavistuksen korkeammat jos olisivat, niin saisi tuon nukkumatyynynkin nostettua vähän ylemmäs. Mutta en valita, tykkään kovasti. &hearts;

  2. Tuo petaus miellyttää minunkin silmääni, tosi kivan näköinen :). Ja ihanat nuo Villi Pohjola -tyynyt, voisin helposti kelpuuttaa ne meillekin esimerkiksi joulu / talvityynyiksi :).

    1. Tiia: Tilaamaan vaan, en usko että katuisit! Ja noi käy muihinkin vuodenaikoihin mun mielestä. Ja Saanalla ja Ollilla on myös muita mallistoja, kuten esim. Maailman synty. 🙂

  3. No nyt näyttää todellakin hyvältä!! Tyynyt on UPEAT, kertakaikkiaan. Ja ne tuovat kivasti ryhtiä sänkyyn ja sopivat sitäpaitsi Möhmön kaveriksi ihanasti &hearts;

    1. Dara: Mä tykkään susta nyt vielä enemmän kuin ennen: sä muistit Möhmön nimenkin ihan! &hearts; &hearts; &hearts; Möhmö on rakas!

  4. Nämä ovat näätit ja sopii tosi hyvin tuohon sinun makuuhuoneeseesi 🙂 Just perfect!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *