Indiedays Inspiration Blog Awards

Viime viikonloppu oli kunnon juhlahumua kaksine juhlineen, joista toinen oli Id Inspiration Blog Awards -gaala. 

Äärettömän ankeita kuvia sain tallennettua, mutta olkoon tässä nyt muutama suuntaa antava räpsy tänne bloginkin puolelle.

IMAG8169.jpg

Juhla järjestettiin Helsingin Bulevardilla sijaitsevassa Klaus K -hotellin yhteydessä olevassa Livingroomissa.

Päälläni oli edelliseltä illalta Stockmannin avajaisjuhlasta tuttu musta pitsimekko ja korkkarit, lisänä paksu helmirannekoru. En jaksanut kummemmin mietiskellä muunlaisia asukokonaisuuksia, vaikka pukukoodi Inspiration olisi itsessään antanut mahdollisuuden vaikka mihin.

IMAG8172.jpg

Ruokatarjoilu oli tapasmaisesti coctailpaloja ja maistoin kaikkea muuta paitsi thaisalaattia äyriäisillä. Äyriäiset eivät uppoa millään muotoa tälle tytölle.

IMAG8179.jpg

IMAG8174.jpg

IMAG8176.jpg

IMAG8177.jpg

IMAG8178.jpg

Suosikkini oli makeista paloista suklaa-karpalo browniet. Nam! Ja silti söin niitä vain yhden. Miksi?! 😀

IMAG8183.jpg

IMAG8188.jpg

IMAG8187.jpg

Juomaa oli tarjolla yllin kyllin. Valkoviiniä, punaviiniä, Fresitaa ja jotain muutakin. Lemppariksi muodostui kuitenkin Livingroomin alakerrassa tarjottu belgialainen Stassen luomusiideri. Tarjolla oli Rosé-siideri sekä Seljankukka-Lime. Itse join kaksi tuollaista Roséta ja oli hyvää. Fresita ei niinkään ollut oma juttuni.

IMAG8185.jpg

IMAG8190.jpg

Illan aikana ei tietenkään unohdettu blogeja eikä somea. 😉

IMAG8191.jpg

Juhlissa sain monelle seuraamalleni blogille kasvot:

Projekti Verkarannan Jutta & Pekka, Kotoisasti kaksiossa Petra, Inspired by loven Sanna, Tarja’s Snowlandin Tarja, Sisustus & Sepustus Soile, Koti kolmelle Anne, Valkoinen koti Cinnabaria, Pieniä Unelmia – Elämän murusia AnuElina, Sally’sin Sally, at Maria’sin Maria ja homevialauran Laura

Oli kiva tavata! 

Ja toivottavasti en unohtanut mainita ketään!

Muutama tuttu bloggaajakin oli paikalla, erityiskiitos Meidän Harmoniaa -blogin Minnalle ja Oma Koti Valkoisen Miialle kivasta illasta. 🙂

 

 

 

Irina / White & Fresh - -

18 kommenttia “Indiedays Inspiration Blog Awards

  1. Ihania tarjottavia! Ainaiset asukuvat on näistä juhlista jo sataan kertaan nähty, joten kiitos ruokaraportista 😉

    1. Kristiina: Kiva kuulla, että tykkäsit tämän kaltaisesta postauksesta, varsinkin kun ei ollut nyt muuta tarjottavaa 🙂

  2. Tarjoilut näyttää ainakin herkullisilta. 🙂 Kiva lukea näistä kekkereistä, harmi kun tämä jäi itseltä väliin päällekkäisen tapahtuman vuoksi.

    1. Jen: Teillä oli kyllä aivan upea päivä lauantaina! Olisin osallistunut minäkin, jos asuisin siellä teidän nurkilla. 🙂 Id:n bileet olivat ihan mukavat, mutta hieman oli itsellä levoton olotila, joten en ollut ihan täysillä fiiliksillä.

  3. Voi, nuo oli varmaan mahtavat bileet, ja vistit, mitä tarjottavia. Nam!

    1. Frida: Kivat bileet oli vaikka itse en saanut ihan hirmuisesti niistä irti. Ehkä syynä oli osittain juhlapainotteinen perjantai, joka hieman rasitti. Positiivisinta Id:n bileissä oli kyllä ehdottomasti ihmisten tapaaminen. ♥

  4. Oli niin kiva tavata, aivan mahtavaa :). Ihanasti olet jaksanut ruuat kuvata, nyt taas muistui mieleen, kuinka herkullisia ne olivat. Kaikin puolin onnistunut ilta!

    1. Tarja: Sulla oli tosi kiva asu, olit onnekas kun sait Onlyn vaatettamaan sut. 🙂 Mä olisin halunnut vähän kuvia yleisestikin tunnelmasta, mutta kännykällä ei ihmeitä saa aikaan.

    2. Kiitos Irina! Olin itsekin tosi yllättynyt ja aivan innoissani tästä mahdollisuudesta. Ja jatkoa on luvassa. Nimittäin ensi viikolla alkaa blogissa mahtava jouluarvonta :)!

  5. Kylläpäs siellä on nyt saatu juhlia 🙂 Aivan ihania herkkuja kuvissa!!!

    1. Ruut: Juhlia on nyt todellakin ollut ja tänään taas yhdet. Tai no, ei ihan juhlajuhlat, mutta sinne suuntaan. 😉

  6. Kiva nähdä näitä muitakin kuvia. Itsellä kamera oli tasan tunnin mukana, ja senkin ajan lojui pöydällä. Päädyttiin turvalliseen ratkaisuun – viemään se huoneeseen ennen kuin se olisi kadonnut tai hajonnut 😀 Oli kyllä kiva ilta! Ja oli tosi kiva saada kasvot myöskin sinulle 🙂

    1. Jutta: Välillä onkin kiva nauttia ihan ilman kameraakin. 🙂

  7. Sullahan on ollut elämä yhtä juhlaa, tarjoamiset vaan paranee, hih, luin juuri Stockan avajaisista postauksesi, vesi kielellä 🙂 Kiva tuo sun uusi banneri.

    1. t: Vähän on tässä ollut nyt näitä pirskeitä, hih! 😀 Ja hei, kiva kun huomasit uuden bannerin ♥

  8. Kiva kuulla, että oot saanut tavata monta rakasta bloggaajaa! Ja kyl mä vaan menisin noiden tarjoilujen perässä ;D

    1. Dara: Aina kiva saada kasvot ja ääni seuraamallensa blogille. 🙂 Noi herkut jäi vähän kyllä vähälle, kun ilta oli vähän levoton edellisen illan juhlien jäljiltä. Olisin voinut nauttia muutaman brownien enemmän. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *