Kuvia Habitaresta

Tosin vain muutama kuva… keskityin lähinnä tutkailemaan ympärilleni ja vain muutamista jutuista nappasin kuvat. Kuviin eksyi jostain syystä aika paljon Eero Aarniota, mutta jostain syystä koin näkemäni mielenkiintoiseksi.

Alla olevat tuolit kiinnitti huomioni, sillä aika hauska muotoilu näissä sanoisin. 😉

IMAG7218.jpg

IMAG7216_1.jpg

IMAG7215.jpg

Alla olevissa kuvissa Eero Aarnion uusi Ledi-valaisin. Omasta mielestäni tässä on Aarniolle tyypillisen designin lisäksi ripaus hieman uuttakin ja sillä meinaan tuota puista jalkaa. Miellyttää kyllä omaa silmääni.

IMAG7220_1.jpg

IMAG7223.jpg

Hauska myös Aarnion Ring-tuoli (keinu). Vähän kuin pallotuoli, mutta ilmeeltään kevyempi ja lisähauskuutta tulee siitä, että tuoli roikkuu ketjun varassa.

IMAG7226.jpg

IMAG7229.jpg

Alla olevien kuvien lyhdyt bongasin Rosendahl Design Groupin pisteestä. Nämä ovat Holmegaardin Design with light -lyhtyjä, joita on useassa eri koossa ja ovat vielä todella tyylikkäät.

IMAG7232.jpg

Lyhtyjä on sekä maito- että kirkaslasisia ja nahkainen remmi on ihana yksityiskohta. Sopii niin kynttilöille, valonauhoille ja vaikkapa joulupalloille 🙂

IMAG7234.jpg

Muitakin kivoja ständejä messuilla oli, kameraa en vain sitten lopulta enää jaksanut kaivaa esille vaan nautin hetkestä ja tuotteista. 🙂

Haluan kuitenkin nostaa muutaman yrityksen/putiikin esille ja suosittelen käymään tutustumassa, jos vaan on mahdollista:

Pisama Design

Kotimaisia ja käsintehtyjä arkidesigntuotteita hauskoilla ja erilaisilla kuoseilla

Polka Jam

Ihania printtejä, kuvioita ja värejä korteissa, tekstiileissä, tarjottimissa yms.

Think Today

Rakennusalan hukkamateriaaleista tehtyjä tuotteita muun muassa kotiin. Mageita tuotteita esimerkiksi laminaatista valmistettuna!

Saana ja Olli

Hamppukankaasta valmistettuja kodintekstiilejä

Zoco Home

Marokkolaisia sisustustuotteita ja asusteita

Tuisa Oy

Muun muassa ihania saippuoita ja erilaisia suolatuotteita, täysin luonnonmukaisia tuotteita

 

Itse melkein ostin Pisama Designilta ihanan Tram-printin, Polka Jamilta keittiöpyyhkeen ja Tuisa Oy:ltä himalajan kristallisuolasaippuan. Niin, melkein ostin. 🙂

 

Tällainen pieni yhteenveto messujen ammattilaispäivästä. Viikonloppuna sitten taas ja koska toistossa on voimaa, niin muistutan, että tulkaahan moikkaamaan meitä CASAn bloggaajia ahead!-arenalle lauantaina ja/tai sunnuntaina klo 11-17. 🙂

Nyt pari päivää keskityn taas ihan kotijuttuihin. Kivaa loppuiltaa!

 

 

20 kommenttia “Kuvia Habitaresta

  1. Toi suolasaippua on sitten toooosi voimakas (jos se siis on se ihan kova suolakidepala), joten käytä harvoin 🙂 Ja rasvaa hyvin sen jälkeen!

    1. Rebecca R: Eiku tosi hyvä vinkki vaikka en (vielä ainakaan) ostanut saippuaa! 🙂 Miten kun mä oon joskus käyttänyt suolaa puhdistuksessa (sain Eila Hellgrenillä käydessäni aikoinaan) ja silloin ei tarvinnut kosteusvoidetta eikä varoiteltu voimakkuudesta, niin miten tää sitten eroaa? Meinasinkin nimenomaan ostaa sen palan, joka jo sellaisenaan on käyttövalmis. Kuulema sopii ongelmaiholle ja kasvoillekin?!<br />
      <br />
      Ja hei, kiva kuulla susta 🙂

    2. Hmm… Ehkä sitä on käytetty eri tavalla? Tai siis mä oon ainakin hinkannu suoraan palaa iholle 😀 Sillon tuli suolaa niin reippaasti että vaikka yritin käydä nukkumaan rasvatta niin ihoa kiristi niin paljon että piti voidella naama. Ehkä jos kädellä hieroo palaa niin käsittely on hellempi 🙂 Muuten kyllä tosi loistava tuote! Desinfioi ihoa hyvin.

    3. Rebecca R: Uskon, että kasvoille suositellaan varmaankin juuri käsien kautta laittamaan saippua. Näin itse ainakin tekisin. 🙂 Ja kosteusvoidetta käytän muutoinkin. Voihan tuota ainakin kokeilla, ehkä käyn hakemassa oman lauantaina 😀 Mulla on niin ongelmainen iho, että kaikkea pitää kokeilla.

  2. UUH, intresting!! En malta odottaa, että pääsen paikan päälle :))

    1. Love: Ootko koskaan käynyt Habitaressa aiemmin? :)<br />
      <br />
      Mä saatan viikonloppuna ehkä vielä nopsaan jotain kurkata messuilla, jos tulee jotain eteen vielä mitä en oo tajunnut tutkailla. Ja kyllä piru vie jännttää ylihuominen! 😀

  3. Oi, oi… en malta odottaa, että pääsen paikanpäälle katsastamaan näitä:)

    1. Frida: On siinä ihan eri fiilis nähdä livenä kuin kuvissa. 🙂

  4. Mä jotenkin ihan nään ton Aarnion Ledi-valaisimen sun asunnossa, ihan sun tyylinen!

    1. Mari Susa: En kyllä ollenkaan panisi pahakseni, että tuo valaisin möllöttelisi tuossa Bestån päällä. &hearts; 🙂

  5. Voi harmi kun en (taaskaan) pääse Habitareen! Pitää varmaan nyt jo tehdä päätös, että ensi vuonna lähden ja samoin Asuntomessuille. 🙂 Hyviä messuja teille Casalaisille ja muillekin!

    1. Jemina: Kurja kuulla! :/ Olisi ollut tosi kiva tavata sut. Ehkä ensi vuonna sitten, tai ennenkin sitä? 🙂

  6. Kivan näköistä! Tuohon keinuun ihastuin heti, passais niin hyvin meille..:D

    1. Nannu: Se onkin hauska, kelpaisi mullekin vaikka tilaahan sille tietenkään ei olisi. 🙂

  7. Nuo lyhdyt on niin täydellisiä! Harmi kun ne on sen verran hintavia, etten ainakaan vielä kehtaa niitä ostaa..

    1. Kati: Tykkäsin niiden muotoilusta ja tosi paljon tuosta nahkakahvasta 🙂

  8. Tiiätkö olisin tullut nykäisemään hihasta jos olisin ajoissa älynnyt että käveltiin ristiin 🙂 Kävelit minua vastaan ja ajattelin että miten on noin tutun näköinen nainen. Sitten myöhemmin tajusin, että täällä blogissa on vilahdellut samat kasvot 🙂 Keskiviikkona siis vierailin messuilla itsekin.

    1. J: Aaaaa, voi että! Mulle tiiätkö käy joskus kans noin, että aivot ei ehdi tajuta ajoissa, jos näkee jonkun. 😀 No joku toinen kerta toivottavasti on mahdollisuus tavata. 🙂

  9. Hahah – vähänkö hauskat nuo &quot;polvillaan&quot; olevat tuolit 😀 Hieman harmittaa, että kiireiden vuoksi jäi Habitare väliin tänä vuonna, mutta onneksi on kivoja blogeja joissa kuvasaaliita voi käydä ihastelemassa.

    1. white and sweet: Hauskat noi tuolit, pakko oli kuvata. Istumamukavuus näyttää hyvältä, mutta voisi kyllä olla turhan hölmöt tuolit noin muuten. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *