Hattu-hassuttelua

Innostuin tänään kaupassa sovittelemaan ”olkihattuja”. Muovisia noi kai oikeasti on, mutta olkoon. Melkein ostin, vaikka hihityttikin hattu-look. 😀

IMAG5451.jpg

IMAG5456.jpg

IMAG5450.jpg

IMAG5446.jpg

Päällä oli ohut ja vilpoinen H&M:n raitamekko, Vilan Surface mikrokuituleggingssit ja jalassa Fred Perryn valkoiset kangastossut.

Olisikohan pitänyt vielä ostaa hattu täydentämään asukokonaisuutta? 😉

 

Meinasin ostaa H&M:sta kivan mekon, mutta jätin ostamatta. Samoin kävi hassusti ruokakaupassakin, kun unohdin kokonaan, että on perjantai ja lupa viikonloppusuklaalevyyn. 😀 Sen sijaan mukaan lähti rasvatonta maitoa, mansikoita, hunajamelonia sekä karpalo-kivennäisvettä helteen aiheuttamaan hivenainevajeeseen.

Ja tokihan shoppailureissuun kuului jätskiannos Ciao Caffessa. <3

Ihan kiva perjantai. Huomiseksi oli suunniteltuna reissu kesäiseen Hankoon, mutta koska säätiedotus lupaa pilvistä ja sateista niin reissu siirtyykin parempaan ajankohtaan. Harmi! Olin niin odottanut reissua, kauniita maisemia, ihanaa kesäkeliä ja kuvaamista lainajärkkärillä. Nooh, ehtiihän tuota vielä 🙂

Kivaa iltaa kaikille ja ihanaa viikonloppua! <3

 

4 kommenttia “Hattu-hassuttelua

 1. Vietin itsekkin päivän tänään Helsingissä mutta aika pienillä shoppailuilla pääsin kotia. 😉

  1. Suffeliini: Ai sä oot ollut stadissa! Mä en lopulta sitten ostanut sitä mekkoa, vaikka se olisi ollut ihan kiva… taidan olla vähän kaheli, sillä mulle olisi ostettu se eikä omaa rahaa olisi edes mennyt. 😀

 2. Kivaa reissua Hankoon!<br />
  Hitsit, tosi kivat vaatteet sulla, mä tykkään raidallisista vaatteista ylikaiken! Älä kysy miks, en tiä 😀

  1. Marika: Meidän reissu Hankoon valitettavasti peruuntui epävakaan säätiedotuksen vuoksi, joten täytyy yrittää toisella kertaa. <br />
   <br />
   Raidalliset vaatteet on kivoja! Tykkään tuosta mekosta kovasti, mutta vyötäröleikkaus nousee aina liian ylös (sen verran löytyy harteita ja rintamusta), että se tuo ison mahan esille. Siltä osin kaipaisin muutosta tuohon. Pitää pienentää yläkroppaa jotenkin. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *