Blogivinkki: Elämä on mustavalkoista

Blogivinkki yksiön sisustamisesta kiinnostuneille!

Olemme saaneet joukkoomme yhden yksiön lisää. Yksiön sisustamista näkyy aika harvoin ja ainakin minä olen tällaisista blogilöydöistä varsin onnellinen, sillä omaan 32 neliöiseen kotiini kaipaan inspiraatiota ja vinkkejä.

el%C3%A4m%C3%A4onmustavalkoista3.jpg

Blogi on jo joillekin tuttu Elämä on mustavalkoista, jossa nykyään sisustellaan 30 neliöistä yksiötä. Sama yksinkertainen ja kaunis sisustustyyli on pysynyt ennallaan, vain neliöt ovat vähentyneet.

el%C3%A4m%C3%A4onmustavalkoista.jpg

el%C3%A4m%C3%A4onmustavalkoista1.jpg

el%C3%A4m%C3%A4onmustavalkoista2.jpg

Kuvat: Elämä on mustavalkoista (julkaistu luvalla)

Kunpa minäkin voisin joskus saada yksiöstäni näin kauniin, modernin ja yksinkertaisen! <3

Kannattaa käydä tutustumassa täällä!

*****

Eilen kävin tutustumassa Helsingissä sijaitsevaan Falkullan kotieläintilaan. Kuvia tuli otettu pari sataa (!), joten niiden läpikäymiseen taitaa mennä tämä keskiviikko. 😉 Kuvia tarjoilen teille kauniista miljööstä ja eläimistä vielä tämän viikon aikana, mahdollisesti jo huomenna.

Kivaa ja aurinkoista päivää kaikille! 🙂

 

Irina / White & Fresh - -

6 kommenttia “Blogivinkki: Elämä on mustavalkoista

  1. Tämä on yksi munkin lemppareista. Ja olin kyllä suorastaan hävyttömän ihastunut kun nyt saa juttuja 70-luvun yksiöstä ;D Minusta yksiön sisustamisesta saa hyvin vinkkejä kaksionkin sisustukseen ja no, jotenkin nää 70-luvun kerrostalot on jostain syystä mulle niin läheisiä ;D

    1. Dara: Joo! Siis yksiön sisustamisesta saa hyvin vinkkejä isommankin asunnon sisustamiseen, sillä yksiössä tavaramäärä muun muassa on mietittävä tarkkaan, joten isomman asunnon asukki pystyy inspiroitumaan esimerkiksi raivaamaan tavaraa. 😀 Tai sitten ihan samoja huonekalujahan siä yksiöönkin joutuu ostamaan kun isompaankin kotiin, tosin vähemmän. 🙂

  2. Oli yksi lemppariblogeistani, mutta enää ei ole heykeen voinut lukea kuin kutsutut käyttäjät. Onkohan blogi muuttanut tai jopa lopettanut?

    1. cherry: Jonanna valitettavasti – siis myös minun harmikseni – lopetti ihanan bloginsa. 🙁 Toivottavasti joskus vielä palaa blogin pariin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *