Sisustus ennen, jälkeen ja nyt

Muistin virkistämiseksi tarjoan teille nyt kuvia sisustuksestani ennen, jälkeen ja nyt. Ennen-kuva on ajalta, jolloin en sisustanut vaikka ehkä välillä luulin niin. Tai ehkä sisustinkin, mutta palikat eivät olleet aivan kohdillaan. Ainoa asia, mitä oikeastaan aikoinaan tein oli se, että hankin kotiini silmääni miellyttäviä esineitä ja värejä. Siihen se sitten jäikin. Muutosta aloin haluta vasta keväällä 2011 ja siinä muutoksen rytäkässä sitten aloitinkin oman blogini heinäkuussa 2011. Blogin tarkoitus oli alun perin seurata kotini muutosprojektia päiväkirjan malliin.

Ennen

516bbcfac98c7e712100001d.jpg

Huonekalut olivat pääosin puunvärisiä ja peräisin mistä milloinkin. Oli itse halvalla hankittuja sekä muualta saatuja. Tekstiilit olivat tumman puhuvia ja tykkäsin kovasti lämpimistä väreistä, kuten oranssista. Oranssista tykkään toki edelleen, mutta en enää pukisi kotiani kokonaan sillä värillä. 🙂

Jälkeen

516bbcfac98c7e3d4a000006.jpg

Syksyllä 2011 sain ystävän avustuksella raivauksen ihan toden teolla vauhtiin ja koti näytti projektin jälkeen jo ihan toisenlaiselta. Tuo ennen-kuva oli otettu olohuoneen oviaukosta eli tuolta tv-tason oikealta puolelta. Keittiön pöytä muutti hieman enemmän keittiöön päin, kun se vanhassa tilanteessa oli tuossa verhon kohdalla, missä on pistorasia.

Suurin muutos oli kodin sisustuksen värimaailmassa ja kalusteissa. Että mä rakastin tuota avaruutta kaiken sen roinamäärän ja tummemman värimaailman jälkeen. <3

Nyt

516bbcfdc98c7e3d4a00000b.jpg

Nyt tässä uudessa kodissa sama värimaailma on jatkunut enkä varmaan ihan äkkiä ole tummaksi sisustustani muuttamassa. Keskenhän tämä yksiön sisustaminen vielä on, siitä ei pääse mihinkään. Hyvällä mallilla ollaan kuitenkin. Yksiön sisustaminen ei ole niitä helpoimpia juttuja, sillä pienestä yhden huoneen asunnosta on saatava käytännöllinen ja mahdutettava monta käyttötarkoitusta samaan. Huoneen on toimittava makuuhuoneena, olohuoneena ja keittiönä. 

Olen kuitenkin saanut kiinni sisustuksen punaisesta langasta ja sisustussilmäni on hieman jo kehittynytkin. Tästä on hyvä jatkaa. 🙂

Mukavaa alkanutta viikkoa! <3 

Mainos alkaa


Tutustu uuteen sivustoon alevinkit.fi, mistä löydät päivittäin vaihtuvia huippuetuja!

Sukella lukuisten tarjousten ja etujen maailmaan yhdellä klikkauksella.


Mainos päättyy

Irina / White & Fresh - -

30 kommenttia “Sisustus ennen, jälkeen ja nyt

 1. Teillä on kyllä tapahtunut ihan huikean suuri muutos parempaan! Sisustussilmä on parantunut paljon! Teillä on niin ihanan raikasta! &hearts; Tykkään ihan hurjan paljon! 🙂

  1. Kiitos Jenna! Olen aika tyytyväinen itsekin ja tykkään, kun tulos näkyy näin selvästi. 🙂

 2. Kylläpäs on mieletön muutos!! Tästä kyllä sai taas inspistä omaankin projektiin!

 3. Ihanasti muuttunut koti valoisaan suuntaan 🙂 Meillä ihan sama juttu ja varmaan monella muullakin 🙂

 4. Lohduttavaa nähdä, mistä olet lähtenyt liikkeelle! Itse näen tällä hetkellä kotonani vain ongelmakohtia…

  1. Aino: Sitten vaan ongelmakohtien kimppuun! Kuten Marko Paananen sanoi: Vipu kerrallaan vaan uuteen asentoon. Pikkuhiljaa, silleen se onnistuu. Mulla on mennyt kaksi vuotta päästä tähän tilanteeseen eikä vieläkään ole ihan täysin valmista. 🙂

 5. hyi ja yök minkä värinen ihana mäntylipasto sulla tuolla vanhassa kuvassa onkaan 😛 ehottomasti suunta parempaan..vaikka tuunaamallahan tosin siitäkin rumiluksesta sais aika helmen 😉

  1. Mehtäemäntä: HIH! 😀 Tuunaamallakaan ei oikein olisi hyvää saanut, kun lipasto oli jo rikkikin. &quot;Tujua&quot; Anttilan laatua 😀

 6. Aivan älyttömän iso muutos. Ei uskoisi samaksi asunnoksi. Tilaa tuntuu olevan nyt paljon enemmän. Valosta puhumattakaan.

  1. Anna: Kaksi ensimmäistä kuvaa ovatkin mun edellisestä asunnosta, joka oli kaksio. Vika kuva siis tästä mun nykyisestä yksiöstä. Mutta kyllä vaan on sisustuksessakin muutoksen tuulet puhaltaneet ja enää en voi käsittää, miten ole vanhassa &quot;sisustuksessani&quot; viihtynyt. 😉

 7. todella suuri ja mahtava muutos! paljon sitä näköjään maku/ silmä/ jokin muuttuu aika lyhyessäkin ajassa. 🙂 mä kanssa yksiötä sisustelen (vaikka onkin erillinen keittiö) ja siinä tosiaan on omat haasteensa jos haluaa että olisi avaraa ja silti kaikki tarvittava yhdessä huoneessa…

  1. neela: Ihanaa, että on muitakin jotka sisustaa yksiötä. Ei ole helppoa, vaatii jonkin verran ajatustyötä saada kaikki palaset toimimaan yhdessä huoneessa useamman huoneen sijasta. 🙂

 8. Viimeinen kuva on kyllä ihan eri maata kuin ensimmäinen 🙂 Hyvältä näyttää! 🙂

 9. Wau mikä muutos! Aivan mahtava! Keltainen on niin herkullinen ja sopii kotiisi! 🙂

  1. Jemina, kiitos! &hearts; Keltainen luo todellakin raikkautta ympärilleen 🙂

 10. WHOAA mikä muutos! Sinullakin oli siis tuo tumma väri käytössä. Aivan niinkuin minulla. AH valoisuus ja valkoisuus on kyllä parasta :))

  1. Love: Jep, lähtökohta oli aika hurja, jopa hurjempi kuin muistinkaan. Ihanaa, kun on nyt valoa ja avaruutta vaikka asunto onkin pienempi. Ja voi tsiisus noita vanhan kodin muovilattioita, yhhyh! 😀

 11. Kyllä on huima muutos, ja ihanan valoisaan suuntaan! Mutta kyllä se on itselläkin ollut pitkä projekti, etenkin, kun koti on vaihtunut muutaman vuoden välein. Remppaprojektista, raksaprojektiin ja taas remppaprojektiin ja vaikka mitä. Huh, kun vaan miettiikin sitä ensimmäistä tai toista asuntoa, joka &quot;sisustettu&quot; opiskelijan nollabudjetilla. Oikein karmii ajatuskin, eikä niissä nyt niin erityisen hyvin tullut viihdyttyäkään. 😀

  1. Heidi: Hui, tolla vauhdilla ehtii sisustaa osan ja sitten on jo siirryttävä seuraavaan ja aloitettava alusta! Ja ei tää sisustaminen tosiaan etene ihan kovin suurilla harppauksilla kun ei ole loputtomasti rahaa. Yritän olla kärsivällinen ja ajatella, että ehtiihän sitä. 😉

 12. Jos saa ihan suoraan kommentoida, niin tuo ennen-koti on ihan karsea 😀 . Sen sijaan nyt-koti on aivan ihana ja raikas. Just tämän takia sisustaminen on niin ihanaa, varsinkin toteutuksen jälkeen yleeensä näkee, että muutos ja vaivannäkö todellakin kannattaa!

  1. Minea: Vanhassa kodissa kun oli siistiä, niin oli ihan kotoisaa, mutta ei voi varsinaisesti puhua s i s u s t u k s e s t a, ei todellakaan! 😀 On kyllä ihana nyt katsoa sisustuksen ennen- ja jälkeen-kuvia, sillä tosiaan muutoksen näkee. Tykkään itsekin nykyisestä linjasta ja odotan, että saan loputkin isot linjat kuntoon. 🙂

 13. Indell: Taso on Ikean Bestå ja koostuu kahdesta 120 cm leveästä ja 38 cm korkeasta ( jalusta noin 10 cm) kaapista.

  1. Indell: Eli siis korkeus lähes 50 cm jalustan kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *