Paljastava haaste sisustusbloggaajille

Varoitus! Tulossa kuvia, jotka voivat olla vahingollisia herkimmille lukijoille. 😉 Taannoin blogimaailmassa kiersi Naked Truth-haaste, jossa oli tarkoitus paljastaa omat kasvot meikittömĂ€nĂ€. Jokainen sisustusbloggaaja tietÀÀ, ettĂ€ todellisuus ja arki eivĂ€t ole aina sitĂ€, mitĂ€ sisustuskuvissa nĂ€kyy. Sisustuskuvia otettaessa siivotaan ja puunataan tai vĂ€hintÀÀnkin rajataan pahimmat sotkut ja kaaokset tieltĂ€ pois, jotta kuvat olisivat inspiroivimpia ja nĂ€timpiĂ€.
Nyt on aika kokeilla jotain muuta. Haastankin sisustusbloggaajat raottamaan realismin verhoa ja kuvaamaan kotiaan juuri silloin, kun koti on kaikkea muuta kuin kuvauskunnossa. 🙂 TĂ€ssĂ€ omaa todellisuuttani muutaman pĂ€ivĂ€n takaa. Huhheijakkaa!
IMAG3473.jpg
Astianpesukoneen tyhjentĂ€minen ja tĂ€yttĂ€minen reaaliajassa on joskus yllĂ€ttĂ€vĂ€n työlĂ€stĂ€ 😉

IMAG3474.jpg
Roipelaatikko pursuaa ties mitÀ ja aina eivÀt tavarat (heti) löydÀ oikeisiin paikkoihin. 

IMAG3475.jpg
SohvapöydĂ€lle kertyy vĂ€lillĂ€ turhankin paljon kaikkea, tĂ€mĂ€ on vielĂ€ aika kesy tilanne. 🙂

IMAG3476.jpg
Miksi nuo tavarat eivĂ€t ole laatikoissa piilossa? 😉

IMAG3477.jpg
TÀhÀn rompekasaan tulee onneksi muutos, kun BestÄ kotiutuu!

IMAG3478.jpg
Kovin usein on sÀnky petaamatta. HyvinÀ pÀivinÀ jaksan sentÀÀn oikoa peiton ja asetella koristetyynyn paikoilleen. PÀivÀpeitto ei ole ollut kÀytössÀ aikoihin. Ja helmalakanakin pitÀisi puhdistaa teippiharjalla hiuksista ja pölystÀ. 

IMAG3479.jpg
Sitten ”ylpeyden” aiheeni eli sĂ€ngyn jalkopÀÀty. Tuohon olen kasannut eri paikkoihin meneviĂ€ tavaroita. Osa tavaroista on tuohon kertynyt huvikseen ja laiskuutta, osa etsii ihan oikeasti pitkĂ€aikaista sijoituspaikkaa. TĂ€llĂ€ hetkellĂ€ siis nĂ€yttÀÀ, ettĂ€ tuohon on helppo vaan laittaa tavarat muualta lojumasta. Pah!

IMAG3480.jpg
Eteisen naulakon siivoamista olen lykĂ€nnyt ajatuksella, ettĂ€ kohta tulee kevĂ€t ja talvivaatteet ja -kengĂ€t tulee sitten joka tapauksessa pakattua pois. MitĂ€pĂ€ sitĂ€ turhaan jĂ€rjestystĂ€ yllĂ€pitĂ€mÀÀn siihen asti, hih 😉 Ikean kassissa on vielĂ€ viikkaamattomat puhtaat pyykit edelliseltĂ€ pesutupareissulta. Inhoan viikkaamista, entĂ€ te?
Sotkuahan ja elÀmisen jÀlkiÀ mahtuu jokaiseen kotiin, mutta itseÀni hieman harmittaa (vaikka laiska olenkin) tÀmÀ kaaos, sillÀ kun on pieni koti niin kaikki pienetkin kaaokset nÀkyy selvemmin ja massiivisempana. Onneksi koti ei (ihan) tÀmÀn nÀköinen ole aina. Edelleen jaksan toivoa, ettÀ BestÄ kotiutuessaan antaa sÀilytystilan lisÀksi myös lisÀmotiivia jÀrjestyksen pitÀmiseen.
MinÀ haluan tÀmÀn haasteen pistÀÀ eteenpÀin seuraaville blogeille:
Haasteeseen saa tarttua tietenkin myös ilman haastamista!
SiispĂ€: MiltĂ€ teidĂ€n kotonanne nĂ€yttÀÀ? 😀

36 kommenttia “Paljastava haaste sisustusbloggaajille

 1. Iiks:D kiitos haasteesta, pitÀÀkin kuvailla vÀhÀn huomenna;)

 2. Joo hyvin tutulta nĂ€yttÀÀ, eikĂ€ toi oo etes paha 🙂 Joskus meillĂ€ sotkusempaakin..

 3. Loistava realismiplĂ€jĂ€ys. 🙂 Toivottavasti tĂ€mĂ€ haaste leviÀÀ kulovalkean tavoin, jotta voimme kaikki yhdessĂ€ todeta ettĂ€ sotkua on eikĂ€ se siivoamallakaan mihinkÀÀn katoa. 😀 😀 😀 Kiitos illan parhaista nauruista ja kevyestĂ€ fiiliksestĂ€. 🙂 🙂

 4. Ohoh, nyt kyllĂ€ haasteen pukkasit! Tittidii, mutta kun meillĂ€ on aina sellaista kun blogikuvissa -höh, etkö usko? 😀

 5. 😀 Kiitos! Sait minut juuri tuntemaan suurta helpotusta. MeillĂ€ nĂ€yttÀÀ joskus (USEIN) juurikin tuolta ja vielĂ€ paljon paljon pahemmalta. Aika kesy tiskipöytĂ€ sinulla on ainakin tĂ€nne verrattuna 😉

 6. Hihii, hauska 🙂 Onneks en oo sisustusbloggaaja niin ei tartte kuvata tĂ€tĂ€ lÀÀvÀÀ 😀 😀

 7. Arjen jĂ€lkiĂ€ :)<br />Bongasin tuolta kuvista muutaman mielenkiintoisen jutskan: yatzy pelin! Se on kiva peli 🙂 ja kÀÀk ne nirhaajakengĂ€t. VielĂ€kö ne yrittÀÀ nirhata jalkoja?

 8. Kiitos haasteesta. Eilen on siivoiltu, mutta ei meillĂ€ sotkun syntymiseen montaa pĂ€ivÀÀ kulu 🙂 Vastausta haasteeseen siis tulossa.

 9. NĂ€mĂ€ on just hauskoja! 😀 On kiva nĂ€hdĂ€, minkĂ€laiselta upeitten sisustusblogien arkki nĂ€yttÀÀ:). Itselle tulee helpotuksen tunne, ettei ole ainoa, jonka kodissa on vĂ€lillĂ€ sotkuista :D.

 10. Niin munkin mielestĂ€! Ja lisĂ€ksi kun oma koti on sotkuinen niin usein sitĂ€ ahdistuu kun muissa blogeissa on niin kauniita ja siistejĂ€ koteja ja vĂ€lillĂ€ sen unohtaa, ettĂ€ monesti kuvien ottamiseksi sitĂ€ raivaa sotkua pois kuvista tai vastaavaa. TÀÀ on hyvĂ€ muistutus meille kaikille siitĂ€, ettĂ€ kaikkien kauniiden kuvien takana on todellista elĂ€mÀÀ ja harvoin koti pysyy jatkuvasti yhtĂ€ siistinĂ€ 🙂

 11. MĂ€ ihan unohdin, ettĂ€ sĂ€ teit jo tĂ€llaisen postaukse, ooops! 😀 TĂ€mmösessĂ€ pienessĂ€ yksiössĂ€ sotku vaan tulee niin paljon enemmĂ€n esille kuin isommassa kodissa. Siksi oma sotku tuntuu niin hurjalta 🙂

 12. Mulla on yksiö, niin tĂ€llainen sotku tuntuu isommalta kuin jos tÀÀ olisi levittĂ€ytynyt isommalle alueelle. 🙂

 13. MĂ€ toivon myös, ettĂ€ tÀÀ leviÀÀ! Ihana nĂ€hdĂ€ vĂ€hĂ€n sitĂ€ realismiakin kauniiden sisustuskuvien takaa. Muistaa taas hetken, ettĂ€ sitĂ€ sotkua ja elĂ€mÀÀ on muuallakin 🙂

 14. Olepa hyvĂ€! 😀 Mulla tosin on yksiö, niin sotku tulee paremmin esille pienessĂ€ tilassa. Jos nÀÀ mun sotkut levittĂ€isi vaikkapa kolmioon niin nĂ€yttĂ€isi huomattavasti paremmalta. 🙂

 15. ÄlĂ€s nyt, kyllĂ€hĂ€n tĂ€mĂ€n voi tehdĂ€ muutkin bloggaajat kuin sisustuksesta kirjottavat 😀

 16. Yatzy on kiva kyllĂ€! Ja vĂ€hĂ€nkö repesin sun nirhaajakenkĂ€-nimitykselle. 😀 MĂ€ en ole kĂ€yttĂ€nyt noita sen nirhauman jĂ€lkeen ollenkaan, taitavat siirtyĂ€ ihan juuri talviteloille. 🙂

 17. MĂ€ odotan myös mielenkiinnolla realismipostauksia, usein kun sitĂ€ itteensĂ€ ahdistaa sotku ja tulee ajatelleeksi kuinka muilla on aina niin siistiĂ€ ja kaunista vaikka eihĂ€n se aina niin menekÀÀn. 🙂

 18. Aaahh, ihanaa! NĂ€issĂ€ kuvissa mun silmĂ€ nyt lepÀÀ; en tunnekaan enÀÀ itseĂ€ni maailman laiskimmaksi akaksi siksi, ettĂ€ keittiö lainehtii likaisista astoista, jotka odottavat vain sitĂ€, ettĂ€ joku jaksaa tyhjĂ€tĂ€ puhtaat pois koneesta, ja olkkarissa "uuden" nojatuolin on valloittanut vuori puhdasta pyykkiĂ€ odottelemassa kaappiin viikkaajaa… ;D <br />Ja olen muuten nyt tyytyvĂ€inen ettei mulla ole vielĂ€ omaa blogia, jossa omia sotkuja kaikelle kansalle paljastaa… ;D

 19. Hihhih, tĂ€llaista sotkua tÀÀllĂ€. Nyt tosin tiskipöytĂ€ on puhdas. Vitsi mikĂ€ saavutus, muah 😀

 20. Hih 😉 Joo, mĂ€kin just kokosin itseni, kerĂ€sin rohkeuteni ja vyötin kupeeni ja tyhjensin ja tĂ€ytin tiskarin. Ja jaksoin jopa vĂ€hĂ€n nĂ€yttÀÀ rĂ€ttiĂ€ tiskipöydĂ€lle… JÀÀköön loppu kyökkiĂ€ ja ne pyykit huomiseen, johan tĂ€ssĂ€ tĂ€lle illalle jo urakkaa olikin ;D

 21. Heh, vaati "hieman" uskallusta nĂ€iden kuvien julkaiseminen! 😉

 22. ÄÀÀÀÀÀÀÀÀ! Toi kuulostaa JUST multa 😀 Ollaanpa samiksii <3

 23. Ihan huippu haaste! Ja miten "sotkuiset" kodit ovatkin paljon kiinnostavempia? Liian sliipattu ei kiinnosta 🙂

 24. MĂ€ tykkÀÀn perus kodeista. Saa olla sliipattuja eli siis kuvaustilanteeseen siivottuja, ei siinĂ€ mitÀÀn, mutta jos blogi on tĂ€ynnĂ€ vaan ja ainoastaan "taiteellisia" kuvia niin silloin ei pysty jotenkin samaistumaan ja inspiroitumaan samoin kuin jos esineet ja muut jutut ovat kuvattu omassa normaalissa ympĂ€ristössĂ€. Jos joku nyt tĂ€stĂ€ selityksestĂ€ tajusi jotain? 😀

 25. MĂ€ ainakin ymmĂ€rsin hyvin! 😉 TĂ€ytyy myöntÀÀ, ettei pahimmasta arjen kaaoksesta tule kuvia nappailtua, siksi tĂ€mĂ€ haaste on tosi hyvĂ€! Kuvaustilanteeseen tai siivouksen jĂ€lkeen kuvaaminen on kyllĂ€ tosi jees, mutta liian steriili ja tĂ€ydellinen meininki ei kolahtele 🙂 Lasten lelut, kahvikupit, levitety kirjat jne. on elĂ€mÀÀ!

 26. Ihan totta! KyllĂ€hĂ€n normaalisti on kiva katsoa siistejĂ€ koteja, mutta tÀÀ haaste on siitĂ€ hyvĂ€, ettĂ€ moni ei-bloggaaja tajuaa ettĂ€ postauksia varten otettuihin kuviin sitĂ€ usein siistii paikat ja vaikka itse onkin sisustusbloggaaja niin siitĂ€ huolimatta sitĂ€ vĂ€lillĂ€ unohtaa, ettĂ€ arkea ja elĂ€misen jĂ€lkeĂ€ on muillakin 🙂

 27. KĂ€vin lukemassa ja repesin sille Lasolille 😀

  1. Kiitos paljon, ettÀ kÀvit vinkkaamassa postaukseesi ja kiva, ettÀ olet tykÀnnyt haasteesta. Kun oma koti on kaaoksessa on helpottavaa muistaa, ettÀ kaaosta löytyy muistakin kodeista, jopa niistÀ kauniista joita blogeissa esitellÀÀn. :)<br />
   <br />
   Aurinkoista viikonloppua!

 28. MeillĂ€ nĂ€yttÀÀ tuolta sen jĂ€lkeen kun ollaan just siivottu 😀

  1. Meri: Hih! TeillĂ€ on sitten sama kuin mulla 😉 Kiva kun tulit kommentoimaan!

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *