Haaste: Kosmetiikkavarastot tyhjiksi

Kaverini Suvin Passion for Nails -blogista bongasin hauskan ja itse asiassa kodinraivaus-vimmaani sopivan haasteen, jossa olisi tarkoitus käyttää olemassa olevat kosmetiikkaputelit ja -purnukat loppuun ennen kuin ostaa yhtään uutta. Siinä onkin haastetta kerrakseen, varsinkin tällaiselle joka rakastaa kauniita putiloita ja ihania tuoksuja!
IMG_2944.JPG
Kaikenlaista sitä kertyy ja monesti vanhat korkatut putelit jäävät vähemmälle huomiolle, kun kaupasta kantaa sen kolmannentoista vartalorasvan, kun “se vaan oli niin ihana!”. 😀
Sitten vaan putiloita tyhjentämään, katsotaan miten haasteelliseksi tämä haaste osoittautuu. Ja jos muistan ja jos mahdollista, niin voisin aina silloin tällöin esitellä (toivottavasti) tyhjentyneitä purkkeja.
Kuka lähtee mukaan?! 🙂 Vai ostatteko te muut vain tarpeeseen kosmetiikkaa ja kaikki on käytetty ennen kuin uusi putilo kantautuu kaupasta kotiin? 😉
IMAG1161.jpg
P.S. Body Shopin Inkivääri-vartalovoi on melkein kokonaan jo käytetty! Se voi siis olla ensimmäinen tyhjentyvä purkki ja voi sitä kautta luoda motivaatiota tähän haasteeseen!

Mainos alkaa


Tutustu uuteen sivustoon alevinkit.fi, mistä löydät päivittäin vaihtuvia huippuetuja!

Sukella lukuisten tarjousten ja etujen maailmaan yhdellä klikkauksella.


Mainos päättyy

23 kommenttia “Haaste: Kosmetiikkavarastot tyhjiksi

 1. Aloitin tämän rupeaman jo vuosi, puolitoista takaperin. Kaikkia hiustuotteita en ole saanut käytettyä, mutta nykyään en enää osta uutta tilalle, ennen kuin edellinen on loppunut. Tässäkin asiassa toimii laatuajattelu: kun ostaa kerralla parempaa ja sen minkä haluaa, ei tarvitse jatkumolla ostaa kaikkea (ihanaa) mitä eteen sattuu.<br /><br />Vaatii tietysti sen, että tietää mikä itselleen sopii. Kerran tai pari kokeillut epäsopivat olen suosiolla lahjoittanut heti eteenpäin.<br /><br />| mustikkasmoothie.blogspot.com |

 2. Mä en niiiin pystyis tähän! Tämä tarjoushaukka kun hamstraa tiettyjä vakkarituotteita aina jemmaan. Kun vanha loppuu, löytyy kaapista uusi tilalle 🙂

 3. Ehkä jos joskus tulavaisuudessa löytäisin tähän moniongelmaiseen ihooni oikeat tuotteet, niin varmaan pysyisinkin tiukemmin tietyissä tuotteissa ja merkeissä. 🙂

 4. Hih, ainahan sitä voi yrittää hamstrauksesta pois. Paitsi jos tietty tykkää 🙂

 5. Mä ostan uuden tilalle vasta kun vanha on loppunut 🙂 Toinen seikka onkin sitten lahjaksi saatu kosmetiikka, esim. shampoita ja hoitoaineita on kaapissa muutamat ylimääräiset pullot.

 6. Huh, oikeesti alkaa näyttämään siltä, että mä olen ainoa jolle tällaiselle haasteelle on tarvetta. ;D

 7. Juuri hankkiuduin puteleistani puoli vuotta sitten eroon, mutta kas kummaa niitä on taas tullut lisää. Haaste vastaanotettu. Paljon ei ole tuhlattavaa, mutta joululahjojeni takia taas enemmän (sain pelkkiä pesuaineita/rasvoja – pitäiskö huolestua). Palaan asiaan bloginkin puolella.

 8. Moikka Ihana,<br /><br />kävin tänään apteekissa ja sanoivat, ettei ehkä lapselle vielä tuota Eucerinin jalkavoidetta. Suosittelivat Eucerinin Intensive Repair Lotion for Very Dry Skin. Antoivat purkkiin pienen näytteen ja kokeillaan josko toimisi.<br /><br />Miten voit?<br /><br />-S-

 9. Jee, joku tarttuu myös tähän, kivaaaaa! 🙂

 10. Hyvä, että kysyit apteekkihenkilökunnan neuvoa. Lapsesta kuitenkin kysymys. Karbamid on sama kuin urea ja se on tehokas kosteuttaja. Jalkavoiteissa jalkojen kovemman ihon vuoksi on karbamidia enempi, Eucerinissa taitaa olla 10%. Ehkä se heidän suosittelemansa on turvallisempi, lapselle siis.<br /><br />Minä täällä voin jotenkuten, ihan hyvin kuitenkin loppupeleissä. Odottelen, että Skinoren-voide vähän lievittäisi pahinta tulehdusta. Muutoin sitten elämässä onkin kaikenlaista, noin yleisesti olo ei ole hyvä (vain suomalaiset oikeesti vastaa totuudenmukaisesti mitä kuuluu-kysymyksiin, hih), mutta ehkä tulee vielä aika jolloin voin paljastaa itsestäni enempi blogin puolella. 🙂 Nojoo, periaatteessa voin ihan hyvin, satuit vaan kysymään heikolla hetkellä. 😉

 11. Olis pitänyt lukea ennen kuin julkaisin, nyt nolottaa kun tolleen avauduin. 😉 Kaikki on ihan hyvin!

 12. Se on kyllä toisaalta ihan hyvä, varsinkin jos ei osta kuitenkaan aivan mitä sattuu vaan oikeasti potentiaalisia tuotteita.

 13. EI EI !!! Saa avautua. Ainakin mä koen niin!! Jos jotakuta ei sitten kiinnosta lukea niin ei tarvitse!! <br /><br />Stressihän/Huolet ja murheet/henkinen hyvinvointi laukaisevat kaiken, joka myös vaikuttaa hyvin usein ihon reagointiin. Sen olen todennut monesti! Ole kärsivällinen ihon suhteen ja muista hoitaa ja pitää itsestäsi( =sisimmästäsi ) huolta.<br /><br />Zemppii <3 <3 <3

 14. Kyllä tähän vois olla tiettyjen osa alueiden puitteissa kuten hiustenhoito tarvike puolella tarvetta lähteä mukaan 😀 &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;<a rel="external nofollow" href="http://www.elamankultahippusia.blogspot.com&quot; target="_blank">www.elamankultahippusia.blogspot.com</a>

 15. Toi on niin hieno periaate ja NIIN vaikea toteuttaa! Mulla on kahden eri kylppärin kaapit täynnä + erillinen jemmalaatikko, mistä löytyy juurikin alesta hamstrattuja vakkarituotteita… Tylsäähän se olisi, jos voisi olla aina vain yksi tuote per sortti, ei sovi mulle 🙂

 16. Mä oon hengessä mukana ja yritän itse samaa, vaikken varmaan tosin kellekään raportoikaan tilanteen kehittymisestä, kun ei sitä blogia ole. Voisin tietty vaikka miehelle esitellä aina loppuneen tuotteen, mutta jotenkin tuntuu, että se ei oikein käsittäisi syytä moiseen… Ei se kyllä varmaan mitään sanoiskaan, ajattelisi vaan, että &amp;quot;hullu ku pullosta tullu&amp;quot;… ;D

 17. Hih, tällanen suupaltti mä oon. 😀 Ja kiitos tsempistä, se on niiiiiin tarpeen näinä aikoina. &amp;lt;3

 18. Nyt yrittämään kummiskin, ja kyllä putiloiden tyhjentely tuntuu hyvältä vaikka sitten ostaiskin useampia puteleita. Monilla jää juuri käyttämättä tuotteet kun uusia ihanuuksia tulee vastaan. Ehkä tämän voisi ottaa sitten siltä kantilta että vaikka ne varastot ei kokonaan tyhjentyisi niin ainakin käyttäisi ostamansa, osti sitten vähän tai paljon 🙂

 19. Voithan sä raportoida vaikka tänne? 😉 Tai sitten vaan otat kynää ja paperia ja kirjaat siihen. Tai otat kuvia itsellesi vaikka tietokoneen kansioon ja ihastelet jossain kohta tyhjien purnukoiden määrää? On niin monia eri keinoja nautiskella tuloksista eikä vain blogiin laittaminen. Ja mulla tyhjeni eilen ensimmäinen puteli (kuten arvelin) ja pian pari lisää!!! 😀

 20. Ajattelin, että jospa käyn läpi kaikki kosmetiikkatuotteeni ja teen niistä listan koneelle. Kirjoitan kaikki tuotteet mustalla värillä, ja sitten kun joku tuote loppuu, vaihdan sen värin punaiseksi. Siten saisi ensinnäkin oikeasti selkeän käsityksen siitä, mitä kaikkea jo omistaa ja ajan kanssa listasta näkisi aika hyvin sen, miten vähennysprojekti onnistuu; lisääntyykö punainen väri listassa vai tuleko enemmän vaan mustaa lisää… Nyt kun jostain sais kerättyä energiaa siihen, että sais ensin käytyä läpi kaikki nää purtelit ja purnukat ja kirjattua ne koneellekin… 😉

 21. Ja raportoin nyt ainakin yhden tuotteen loppumisesta sulle: Lushin suihkugeeli Glögg loppui eilen!

 22. Hei Dara, tosi hyvä suunnitelma! &amp;lt;3 Hyvin voisi itsekin tuommoisen systeemin tehdä eikä vaan esitellä tyhjien purkkien kuvia blogissa. 😀 Ja mageeta, että sullakin on joku puteli loppunut, se lisää motivaatiota käyttää tuotteet loppuun rivakammin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *