Universal Stone vs. tiskipöytä 6-0

Muutama viikko sitten kirosin uuden kotini tiskipöytää, kun se tuntui imevän itseensä kaiken mahdollisen lian ja jo pelkkä vesitarha sai karseat jäljet näkyviin. Sain todella paljon hyviä vinkkejä sekä tahrojen poistoon että jatkuvaan puhtaapitoon. Päätin ensimmäiseksi kokeilla Universal Stonea, joka on siis myrkytön ja luontoystävällinen puhdistusaine ja saatavilla ainakin isommista marketeista, esimerkiksi Prismasta.
IMG_9071.JPG

IMG_9072.JPG

IMG_9074.JPG

IMG_9077.JPG
Eikun mikrokuituliina käteen hieman kostutettuna ja sitten vaan pyörittämään tuossa kiven tyyppisessä puhdistusaineen pinnassa. Tämän jälkeen vaan pyörivin liikkein tiskipöydän kimppuun. Liinaa joutui välillä huuhtelemaan ihan huolella, sillä näky oli pyyhkimisen jälkeen seuraavanlainen:
IMG_9079.JPG
Ällöttävää! 😀

Jotkut kohdat pyöritin läpi kahdesti. Puhdistusaineella pyyhkimisen jälkeen pyöritin alueen vielä huuhdellulla liinalla, vähän niin kuin olisin huuhdellut alueen. Kuivuessaan tiskipöydästä tuli todella puhdas ja kiiltävä. Alla kuvia, joissa näkyy ero alkuperäiseen likaiseen pöytään sekä lopputulos tavaroiden sommitteluineen.

IMG_9083.JPG
Ensimmäiseksi puhdistunut alue

IMG_9084.JPG
Puhdas versus likainen

IMG_9087.JPG

IMG_9088.JPG
Tarvitseekohan sitä edes hankkia kotiin peiliä? 😉

IMG_9089.JPG

IMG_9090.JPG

IMG_9092.JPG

IMG_9093.JPG
Ainakin Universal Stone toimii ja sitä voin suositella kaikenlaiseen puhdistukseen. Kiitos myös kaikille kommentoijille ja vinkkaajille postaukseeni tästä ikävästä tiskipöydästä. Jossain vaiheessa varmasti se inhottava suoja-aine kuluu pois tiskipöydästäni eikä ensimmäisten kuvan tyylisiä tahroja enää tule ja ylläpitosiivous helpottuu. 🙂

41 kommenttia “Universal Stone vs. tiskipöytä 6-0

 1. Vau! Tuota tököttiä taitaa päätyä ostoskoriin seuraavalla Prisma-reissulla! Kiva, että löysit ratkaisun ongelmaan!

 2. Oi, tätä täytyy ostaa! Kiitos vinkistä! Meidän tiskipöytämme on kauhean näköinen ja sitä saa pyyhkiä vaikka kokoajan normaalilla rätillä eikä mitään edistystä tule!

 3. Oho, no jopas jotakin! Melkoinen ero! 🙂 Hienoa, tuota pitää meillekin hankkia. Mistä muuten olet ostanut tuon valkoisen astian tiskiharjalle? Samanlainen olisi meillekin haussa.

 4. Wau, tulipa puhdasta! Täytyypä pitää mielessä tuo Universal Stone, nimittäin olen huomannut samanlaista tosi herkkään likaantumista myös meidän uudessa tiskipöydässä. Eikä tahrat lähde pois millään, ei edes sillä taikasienellä. <br /><br />Meillä ei tilanne ole (vielä :oD) ihan noin paha, mutta jos tilanne pahenee, niin tiedänpähän ainakin millä siitä pääsee eroon. :o) <br />

 5. Olepa hyvä! 🙂 Oma tiskipöytä alkaa näyttää taas siltä, että voisi käyttää US:a uudemman kerran 🙂

 6. WOW. Siellä on pari todella hienoa kuvaa välissä. <br />Tarvii itsekin käydä selkeästi ostoksilla 😀

 7. Suosittelen! Itsekin olen tyytyväinen kun ystäväni vinkillä löysin Universal Stonen elämääni 🙂

 8. Hyvä puhdistusaine, kertakaikkiaan. Sopii todellakin lähes kaikkeen kodin puhdistukseen 🙂

 9. Tänä viikonloppuna suoritan taas saman urakan ja odotan jo innolla tuota peilikirkkautta! <3 🙂

 10. Universal Stone on kyllä upea aine! Ja tietenkin kuulisin mielelläni muidenkin kokemuksia sitten tuosta aineesta 🙂

 11. Astia on Cult Designin sarjaa ja sitä löytyy muun muassa Room21:sta, josta omanikin olen hankkinut. 🙂 Sarjaan kuuluu kaikenlaisia ihania juttuja, kuten erilaisia tuikkoastioita yms. joita voi itse koota erinäköisistä manseteista jne. 🙂

 12. Puhdistusta ja postausta varten jätin jonkin hetken pyyhkimättä tiskipöytää, jotta karu totuus tulisi paremmin esille. Toki jos perushuoltoa tekee, niin vaikka noita vedestäkin tulleita tahroja pöydässä tosiaan on, niin ei se ihan noin hirveältä näytä. Odotan innolla, että pinta kuluu puhdistuksen pöytä sen verran, että tahrat eivät enää piinny noin pahasti. 🙂

 13. Niin tuli! Ja jos jaksaisi päivittäin käyttää Universal Stonea pöydän pyyhkimiseen, niin varmaan pysyisikin tuollaisena. <3

 14. Oolalaa! Upea lopputulos! Mulla on myös tuo universal stone, mutta en ole tajunnut sillä tiskiallasta putsata, kiitos vinkistä!

 15. Kuvat 9 ja 10 on erittäin asiallisia ja todella näyttää kuinka hyvää työtä olet tehnyt kiven kera. Heijastus toimii

 16. Suosittelen! Ystäväni aikanaan käytti Universal Stonea mun vanhan kodin keittiötason pyyhkimiseen. Taso oli siis pintapuhdas, kun silmällä katsoi. Sitten kun tolla rupes puhdistamaan niin huomasi, miten pinttynyttä ja näkymätöntä likaa olikin. Eli todella tehokas aine!

 17. Siis älytöntä!!! WAU!! Ostoskoriin pääty, mies ku kävi joku aika sitte kaupassa 😀 Kiitos tuhannesti tästä esimerkistä! <3 Mukavaa viikonloppua 🙂

 18. Ole hyvä ihanainen ja muksaa viikonloppua sinullekin! <3 🙂

 19. hih, joo niin kiilsi. kyllähän sitä tuli pitkän aikaa ihailtua! 🙂

 20. Kannattaa! Universal Stone on muutoinkin tosi hyvä puhdistusaine ja tosiaan sopii moneen muuhunkin puhdistukseen 🙂

 21. heippa! anteeksi etten ole ehtinyt kommentoimaan. Järjestän tässä juhlia ja vilkaisin nopeasti viimeiset postaukset ja löysin tämän upean tiskipöytäsi, en ehdi lukemaan kaikkia kommentteja, joten okaisen nyt ja kysyn sulta, mistä tätä ihme ainetta saapi?<br />

 22. Ihanaa Tuisku kuulla susta pitkästä aikaa! :)<br /><br />Universal Stonea saa varmaan kaikista vähän isommista marketeista, ainakin meidän Prismassa sitä on 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *