Sisustuskierroksella Jyskissä

Kävinpä pitkästä aikaa tutkailemassa Jyskin valikoimia ja löysin ihan kivoja juttuja kotiin. Tai siis Jyskin nettisivuillahan mä kävin pyörimässä ja pään sisälläni pohdiskelin mikä olisi kivaa, tai no pääasiassa tällä kertaa ihan tarpeellista. Muutamia suhteellisen akuutteja hankintoja olisi ostoslistalla.
kannellinens%C3%A4ilytyslaatikko.jpg
Kannellisia säilytyslaatikoita mm. kausivaatteiden säilytykseen

kenk%C3%A4kaappi65x100cm.jpg
Kenkäkaappi 65 x 100 cm

Kenkäkaappia mietiskelin tuohon naulakkosyvennykseen. Syvennys on 75 cm leveä, joten tuo 65 cm olisi aika passeli. Kaapin voisi laittaa syvennyksen perälle ja eteenhän sitten melkein väkisinkin tulisi takkeja. Haluaisin kengät sijoitettua nätisti eteiseen, kun nyt ne ovat – vaikkakin nätisti rivissä – kaikki tuossa näkyvillä. Joku teline joka tapauksessa olisi saatava, mieluiten umpinainen.

koristetyyny45x45raita.jpg
Ihanat raidalliset sisustustyynyt 45 x 45 cm

lehtiteline.jpg
Lehtiteline (eteiseen kierrätettävälle postille)

Nyt kaikki mainospostit yms. kierrätykseen menossa olevat paperit lojuvat eteisen ulko-oven vieressä lattialla tai eteisessä tuolilla. Jotenkin vaan niin ruman näköistä, että olisi sinänsä kiva, jos ne saisi jonkinlaiseen sopivaan säilytystilaan.

lipasto50x82.jpg
Lipasto CONWAY 50 x 82 cm (l x k)

Tätä Conway-lipastoa ajattelin eteiseen ulko-oven viereen. Laatikoihin saisi säilöttyä talvisin vaikkapa pipot, lapaset yms. ja päälle voisi sijoittaa jonkin kivan kipon, johon sitten voisi laskea matkakortin, kukkaron yms. Ja sitten saisi vaikka tuon huonetuoksun eteiseen, jotta kotona odottaisi sitten kiva tuoksu. 🙂

peili36x127cm.jpg
Peili 36 x 127 cm (syvyys 2 cm)

Olen kaksi kuukautta turvautunut kylppärin peiliin ja paljon arponut ulkonäköäni ja viimeistään hississä vasta nähnyt kokonaiskuvan. Kyllähän tytöllä täytyy peili kotona olla!

peitto.jpg
Peitto

Peiton ja tyynyjen uusiminen on ehdottomasti edessä syksyllä, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Vanhat voikin sitten heittää ihan suosiolla roskiin tai ehkä jopa viedä ihanille eläimille Hesyyn!

senkkisantafematala.jpg
Santa Fe senkki, matala (160 x 55 cm)

Sitten tämä ikuisuusongelmani eli olohuoneen (nyk. asuinhuoneen) säilytys. Olen pitkään halunnut Beståa ja vielä ei ole ollut tilaisuutta sitä hankkia. Tykästyin tähän korkeakiiltovalkoiseen Santa Fe-senkkiin. Leveydeltään ihan ok, vaikka ei tietysti mahdu yhtä paljon kuin 180 senttiseen Bestån. Tämä on kuitenkin tyylikäs juurikin korkeakiiltoisuuden sekä metallijalkojensa vuoksi ja korkeus olisi aika passeli ajatellen television sijoittamista. Beståa on 64 senttisenä ja 38 senttisenä ja korkeampi olisi säilytyksen kannalta parempi, mutta toisaalta matalampi vaikka jalustakehikolla voisi toimia paremmin televisiotasona.

s%C3%A4ilytyslaatikkokylpyhuone.jpg
Säilytyslaatikko kylpyhuoneeseen

teleskooppiikkunalastajasieni.jpg
Teleskooppi ikkunanpesin/-lasta

Olen miettinyt, että jokin pesin-lastayhdistelmä olisi hyvä ajatellen parvekelasien pesemistä. Hieman hankalaksi menee, jos ensin pesee ikkunan ja yrittää sitten mahdollisimman nopeasti vaihtaa varteen lastaa, jotta saa ylimääräiset vedet pyyhittyä.

tyyny.jpg
Tyyny
Tällaisia hankintoja olisi mielessä ja Jyskistä voisi jotain kotiuttaakin. 🙂

Mitäs muut tykkäävät Jyskistä ja sen valikoimista, käytättekö koskaan kyseistä liikettä?

Kuvat: Jysk

12 kommenttia “Sisustuskierroksella Jyskissä

 1. Eipä ole tullut liiemmin käytyä, mutta kivaa perus kamaa näyttäisi olevan kuitenkin! Mm tuo kenkäkaappi on todella hyvännäköinen! Kerrohan sitten tarkemmin mikäli sen kotiutat 🙂

 2. Toki 🙂 Eteisen suunnitelmat ovat vielä kesken, mutta eiköhän nekin selviä ajan kanssa 🙂

 3. Jyskissä on ihan kivoja juttuja, mutta lipastot yms. on sellaista shaibaa, että en todellakaan suosittele. <br />Pelkkään lastulevyä ja pinnoitteet irtoilevat parin kuukauden käytön jälkeen yms. Ikeastakin saa parempaa kamaa. :)<br />Ulkokalusteet voisin sieltä hankkia, Jysk on suurin maahantuoja niissä… Jeps!

 4. Mulla oli aikoinaan Anttilasta muistaakseni ostetut lipastot ja niiden laatikothan ei mitään painavaa voi kätkeä sisäänsä, sillä niissä sitten meni ne typerät vaneripohjat mutkalle. Mulla on nyt tv-tasona Jyskistä ostettu eteispenkki, jonka kirjahyllyn myymisen jälkeen otin olkkariin. Se on ollut kyllä ihan kestävää laatua. Mut kyllä mä sen Bestån kuitenkin haluaisin. 😀

 5. Yllättävän kivoja! Olen jyskistä muistaakseni ostanut tyynyt ja jotain peittoja ja hyvin ovat pelittäneet. Tuollaisen muovilaatikon voisinkin hakea kosmetiikalleni, ainaista kaivamista korin pohjalta aamulla. Masentavaa kun ei ole pitkään aikaan ollut aikaa/rahaa sisustaa, pitää varmaan ottaa tuunausvaihden päälle. Sohvakalusto odottanut verhoilua ööö 2 vuotta ja senkki vuoden uutta maalia, hiottua sentään sain sen jo vuosi sitten.<br /><br /> JA IHANA TENNARIT!!!! Kohtaa tuleekin syksy ja voin omat marimekkonikin kaivaa naftaliinista. Kesällä en suostu käyttämään kuin sandaaleita, periaatteesta. Ne periaatteet on kyllä meinannut murtua monta kertaa tämän kesän aikana. Onneksi nyt on ihan kivoja kelejä pidellyt. 🙂 Ihanaa että on muru joka ostelee lahjoja <3 vai millä nimellä nyt kutsuitkaan 🙂

 6. Kato hiljalleen aloitat taas sisustelun, kyllä se siitä lähtee liikkeelle ja pienemmälläkin rahamäärällä keksii usein kaikenlaista kivaa! Ja juu, olen ihan ihastunut uusiin Converseihini ja kyllä, muruksihan taisin antajaa kutsua 😉

 7. Kävin tänään aamusta pyörähtämässä jyskissä sattumalta ja katselin itsekkin tuota kenkäkaappia ja lehtitelinettä. Kenkäkaappi olisi varmasti sortunut 1kk käytön jälkeen ja lehtitelineestä se ''nahka'' oli valmiiks jotenkin irtoilut ja mutruillut. Mutta sisusutus tyynyjä olen ostanut ja maton, en enää kyllä sieltä mattoa osta, mutta tyynyjä kyllä ja noita eka kuvan laatikoita (:

 8. Kovasti kiitosta kokemuksen jakamisesta! Ainakin siis voi luottavaisin mielin käydä kurkistelemassa sisustustyyny- ja laatikkovalikoimia. 😉

 9. En oo pahemmin sieltä ostellu mutta nyt ku oltiin Rovaniemellä iskän kotona, Jyskissä oli ihan mielettömät! alennukset just silloin niin hain sieltä iskän talloon valkosia säleverhoja rumien rullaverhojen tilalle, ja just samanlaiset mustat raitatyynyt ku kuvassaki 🙂 Makkariin haettiin lisäksi musta pimentävä rullaverho että sai nukuttua ko Lapissa ku oli, oli niin valosaa koko ajan 🙂 ja sitte isohkoja kehyksiä iskän kunniakirjoille ja parille kuvalle ja tein kollaasin niistä keittiön seinälle, tuli semmonen muistoseinä <3 ja ku ovat muovisia ne kehykset niin ei haittaa jos tippuu jostaki syystä, ei mee rikki ja kelepaa sinne muovisekki 🙂 Ihan mielettömät alennukset oli kyllä Jyskissä tuolloin, onneksi 🙂

 10. Minäki haluaisin alumiiniset valkoiset kaihtimet Jyskistä, mutta nykyisessä asunnossani on liian iso ikkuna verraten Jyskin valikoimiin. :/

 11. Meillä on toi lehtikori, kestänyt ihan kohtuullisesti käytössä. Ei valittamista 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *