Uuden kodin kylpyhuone

Pieni mutta pippurinen, niinhän se sanontakin kuuluu. Olin saanut rakennuttajan kuvista mielikuvan hieman isommasta kylppäristä, mutta se osoittautuikin kuvitelmiani pienemmäksi. Mutta jos kylppäriä vertaa tämän tulevan entisen kotini kylppäriin, niin ei kuitenkaan ole mitään epäselvää siitä, kumpi vie voiton. 🙂
Picture+004.jpg

Picture+005.jpg

Picture+007.jpg
Pyykkikaappi kahdella ritiläkorilla ja säilytystilaa pesuaineille. Korien yläpuolella on vielä yksi hylly ja lattiatilankin voi hyödyntää.

Picture+008.jpg
Tasainen lavuaari! Tässä nykyisessä kodissani lavuaari on ollut hieman kallellaan ja aina saa pohtia, milloin lavuaarin reunalla mahdollisesti olevat putilot kaatuvat. 🙂 Ja käsisuihku!!! Täällä sellaista ei ole ollut.

Picture+081.jpg
Seinälaatta ihanaa valkoista ja isoa!

Picture+082.jpg
Tummanharmaa laattalattia (salama vaalentaa)

Picture+083.jpg
Pesuaineiden säilytyksen suhteen sama ongelma kuin vanhassa kodissa: noihin alustoihin ei paljon mahdu. Toisaalta suihkun vieressä olevaan pyyhkeenkuivatustankoon voisi ehkä ripustaa jonkinlaisen säilytysjärjestelmän… sen ja suihkun väliin on tulossa kuitenkin suihkuverho, niin ei hirveesti roisku kaikenlaista.
Enää kaksi päivää muuttoon!!! <3

12 kommenttia “Uuden kodin kylpyhuone

  1. aivan ihana. Ja mahtava toi valkonen iso laatta seinässä. Odotankin innolla vinkejä pesuaine säilytykselle! meillä on ainakin ihan kamalasti pesuaineputeleita ja ei mitään säilytystilaa! 🙁

  2. Hei meillä on sama laatta kylppärissä :)&lt;br /&gt;KIva kun ei oo liian kiiltävä! Meillä on tuossa suihkun nurkassa nurkkakori, se vetää just passelisti ne putelit mitä tarttee.

  3. Kyllä uusi on aina uusi! Mukavan simppeli tuo on, siihen on helppo rakentaa ympärille sun näköistä juttua. Tuohon suihkun viereenhän saisi vaikka minkälaista tasoa tehtyä, kantsii käydä jossain alan liikkeessä oikein katsomassa tarjontaa. Toki se tarkoittaa reikien tekemistä uuteen laattaan, mutta ei se muuten siinä pysy kunnolla.&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Jokos on kaikki kamat pakattu?

  4. Hei, tuli tuosta shampoo pullojen säilytyksestä mieleen, että nykyisin imukupeilla kiinnitettävät telineet jopa pysyvät kaakelissa. Kunhan vaan katsos sellaisen version, että imukuppeja voi liikuttaa, ettei satu juuri sauman kohdalle. Imukupeissa on semmoset kierrettävät jutut, jotka aiheuttaa alipaineen ja saa aikaan lujan kiinnityksen. Itse oon ainaki tykännyt =)

  5. Iso laatta antaa hieman avaruutta tilaan, tykkään todella paljon. Aattele, kun olisi jotain pientä mosaiikkilaattaa, hih! 😀 Teen varmasti jossain vaiheessa jonkinlaista juttua pesuainesäilytyksestä, kunhan pääsen niitä juttuja uudessa kodissa ajan kanssa miettimään. 🙂

  6. Ai sama seinälaatta? Millainen nurkkakori teillä on? Ootko muuten tehnyt joskus kylppäristä säilytysjuttua? Kysymyksiä, kysymyksiä… 😉

  7. Kiitos vinkistä! Hieman mietityttää tason sijoittamista noin lähelle suihkua. Täytyy katsoa sitten tarkemmin, mitä tuonne saisi sijoitettua. Ikean Hemnes hyllyä olen miettinyt kylppäriin, mutten tiedä miten sen sinne sijoittaisi. Näin alkuun pyykinpesukone ei muuta mukana, joten siitäkin saa hieman lisätilaa. Ikeasta olen miettinyt myös sellaisia allaskaappeja, jotka on tehty perus laavuaareja ajatellen ja sen viereen jotain lisätasoa, jolloin lavuaarin ympärille saisi tasotilaa.&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Eikä ole kyllä kaikki vielä pakattu, kaksi päivää olisi aikaa pistää vanha koti pakettiin ja siistiä paikat. Hitsin unirytmikin on ihan pielessä, joten ajankäytön ongelmia on taatusti edessä. 😀

  8. Imukupit olisivat tosi hyviä, itse vaan hieman jännitän, miten pitävät kiinni. 🙂

  9. Käy blogissani kurkkaamassa kylpyhuone-otsikon taakse, sieltä löytyy juttua. 2 vee sitten vähän remppailtiin siellä ministi kun lisättiin sinne uusi taso ja allas.&lt;br /&gt;Otin pari kuvaa suihkunurkkauksesta, laitan sulle vaikka ne Facen kautta.

  10. Eihän tuo hassummalta ulostamolta näytä. 🙂 Kunnon tuparit sitten aikanaan! =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *