Täydennystä vaatekaappiin

Olen pitkään pystynyt pitämään itseni erossa nettivaatekaupoista, mutta koska esille tuli pari puutosta vaatekaapissa, niin tokihan siinä samalla sitten sorruin muutamaan muuhunkin ostokseen. 🙂 Ostoksilla kävin H&M:n nettikaupassa ja mukaan lähti ihan perusvaatteita kevättä ja kesää ajatellen.
hmprod+(4).jpg

hmprod+(1).jpg

hmprod+(3).jpg

hmprod.jpg

hmprod+(2).jpg
Aika lailla mustaa hih! 🙂
EDIT: Tennarit lähtivät palautukseen, eivät olleet sopivat.

Mainos alkaa


Tutustu uuteen sivustoon alevinkit.fi, mistä löydät päivittäin vaihtuvia huippuetuja!

Sukella lukuisten tarjousten ja etujen maailmaan yhdellä klikkauksella.


Mainos päättyy

Irina / White & Fresh - -

4 kommenttia “Täydennystä vaatekaappiin

  1. Säkin tykkäät noista pidemmän mallisista topeista! Mullakin on niitä vaatekaapissa tsiljoona miljoonassa värissä. Mutta aina tuntuu, että ei niitä sittenkään ole tarpeeksi, pitäisi hommata koko ajan lisää uusia värejä tai mustat on kaikki pesussa tai tai tai… 🙂 Söpöt ballerinat! Kivaa viikonloppua!

  2. Musta on kiva, että paita peittää pepun. 😉 Noi on itse asiassa mekkoja, mutta niitä voi käyttää paitanakin, kun rypyttää hieman. Ja ballerinat on super suloiset. Mun jalat ovat vaan niin ronkelit, että saas nähdä kelpaako noi baltsut mun jaloille. 😉

  3. Hei, noi ballerinat on kivat, täytyypä ehkä mennä kurkkaa – vaikka siitä ei ehkä hyvää seuraa 🙂

  4. Pari kertaa olen ehtinyt ulkoiluttamaan noita ballerinoja ja hyvät tuntuvat olevan jaloissa. Vielä ei ole edes rakkoja. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *