Jauhelihakasvispaistos

Teinpä tässä päivänä eräänä hyvää ruokaa, joka sopii myös karppaajille ja muille hiilihydraattitietoisen ruokavalion kannattajille. Reseptin lainasin @Maria’s blogin ihanalta Marialta. Kiitos!

Jauhelihakasvispaistos

400 gr naudan jauhelihaa
3 pss kruunukasviksia pakastealtaasta
1 prk tomaattimurskaa
1/2 creme bonjour valkosipulituorejuustoa
juustoraastetta

-ruskista jauheliha ja mausta
-sekoita jauheliha ja kasvikset isoon uunivuokaan 
-lisää päälle tomaattimurskaan sekoitettu tuorejuusto sekä juustoraaste
-paista uunissa 200 asteessa alatasolla noin 30 mins tai kunnes pinta kauniin ruskea

picture+106.jpg

picture+108.jpg

picture+109.jpg

picture+113.jpg
Ja sitten kohti uunia

picture+114.jpg
Valmis!

picture+115.jpg

Sovelsin ohjetta sen verran, että laitoin vain yhden pussillisen Kruunusekoitusta ja lisäsin vielä kukkakaalia. Creme Bonjouria laitoin koko purkillisen. Hyvää tuli!

12 kommenttia “Jauhelihakasvispaistos

  1. Oon näköjään myös sokea kun en huomannut että juustoraaste näkyi kuvassa 😀

  2. Pitääpä kokeilla, katsotaan mitä perhe tykkää 😉 Voinhan keittää niille perunat erikseen.<br />Näyttää niin herkulliselta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *