Full Moon petauspatjan pussilakana ja arvonta!

Kerroin täällä blogin kautta saamistani Full Moonin Romanssi Collectionin pussilakasta, tyynyliinasta ja petauspatjan pussilakanasta. Esittelinkin pussilakanan ja tyynyliinan. Nyt haluan esitellä teille kätevän petauspatjan pussilakanan. Pussilakana sujautetaan siis petauspatjan päälle ja se toimii lakanana.

picture+005.jpg

picture+006.jpg

Pussilakana tuntui ensin hieman hankalalta “sujauttaa” paikoilleen, mutta on palkinnut senkin vaivan pysymällä paikoillaan. Kertaakaan en ole joutunut vielä oikomaan lakanaa, vaikka olenkin levoton nukkuja. Pussilakana on helppo myös kääntää toisin päin, jolloin käyttöaika pesujen välillä pitenee.

Käsiaukot pussin yläpäässä helpottavat pukemista. Alapäässä oleva tasku pitää pussin pituus- ja leveyssuunnassa paikallaan. Petauspussit on mitoitettu niin, että ne mahtuvat jopa 8 cm:n paksuisille petauspatjoille. Kokoja on monta: 80, 90, 105, 120, 140, 160 ja 180 levyisille patjoille. Materiaali on ihanaa kampapuuvillaa (egyptin puuvillaa). Pesu 60 asteessa.

Oletteko kellään kokemusta tällaisista petauspatjan pussilakanoista?

Jos ei, niin nyt jollakin teistä voi olla mahdollisuus saada kokemusta ja voittaa itselleen Full Moonilta petauspatjan pussilakanan haluamassaan koossa ja värissä. NYT MEINAAN ALKAA ENSIMMÄINEN ARVONTA WHITE & FRESH -BLOGISSA. 🙂
Yhden arvan saa kertomalla tämän postauksen kommenttiosiossa, mikä on suosikkituotteenne Full Moonin verkkokaupassa. (<- linkki verkkokauppaan)
Kaksi arpaa saa kommentoinnin lisäksi liittymällä blogini lukijaksi (Lukijat kohdassa oikeassa sivupalkissa) tai jo olemalla lukija.
Kolmannen arvan voi saada linkittämällä arvontani omaan blogiinsa. EDIT: Linkityksessä voi käyttää vaikkapa postauksen ensimmäistä kuvaa, jossa vuodevaatteet ovat paketeissaan. Halutessaan linkityksessä voi käyttää myös Full Moonin lehdistölle tarkoitettuja kuvia.
Arvontaan voi siis osallistua 1-3 arvalla. Kerrothan kommentissasi kuinka monella arvalla olet mukana, muutoin oletan arpoja olevan vain yksi. 🙂 Anonyymit, keksikää itsellenne jokin nimimerkki, jotta tiedän kuka on voittaja jos voitto osuu anonyymille.
Arvonta päättyy sunnuntaina 12.2.2012 klo 12 ja yritän arpoa voittajan jo sunnuntain aikana.
HUOMIO! Lisäbonuksena kaikkiin tilauksiin Full Moonin verkkokaupasta kaupanpäälliseksi tyynyliina (valkoinen mustalla raidalla). Tyynyliina sopii 50 x 60 kokoiseen tyynyyn. Tarjous on voimassa tämän arvonnan alkamisesta aina 19.2.2012 saakka ja koskee kaikkia tilauksia.

EDIT: ARVONTA ON PÄÄTTYNYT 12.2.2012 KLO 12!
[Tämä postaus on tehty yhteistyössä Full Moonin kanssa]

84 kommenttia “Full Moon petauspatjan pussilakana ja arvonta!

 1. Vaikuttaa tosi kätevältä tuollainen aluslakana!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Yhdellä arvalla mukana! Mun suosikkini on romanssi sarjan tuotteet. Jos voitan on valintani Navy satiini koossa 180×200.

 2. Romanssi Collection nappaa kokonaisuudessaan minuun ihan täysillä, i-h-a-n-a-a! &amp;lt;3 &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Eli arvonnassa mukana ja kahdella arvalla! (:

 3. Suosikkini Full Moonin tuotteista on satiininen musta pussilakana petauspatjalle. &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Kahdella arvalla mukana. 🙂

 4. Kätevä olis tollanen petauslakana,ei olis aina tuhannessa mytyssä,mut lemppari olis Yli-Mäyry Collection tekstiilit &amp;quot;Unikivi,taian kahella arvalla olla mukana;)

 5. Kätevä olis tollanen petaripussilakana ei aina olis lakana tuhannessa mytyssä sänkys;)Yli-Mäyry Collection tekstiilit perustuvat &amp;quot;Unikivi on muuten lampparini,,,

 6. Kahdella arvalla mukana (linkitän tämänpäiväiseen postaukseen). Suosikkituotteeni on Pussilakana Tuli Disco. Pinkki värinä on raikas ja kuvio vaikutti tosi energiselle. Siispä juuri passeli makuuhuoneeseen tai vaikkapa lahjapakettiin. 🙂

 7. Mustilla tereillä? Mä löydän tuolta vain valkoisia tummansinisillä tereillä? Olenko mä ihan sokea ja hölmö? 😀

 8. Jee, mahtavaa! Mun suosikkituotteeni on tietty Romanssi-pussilakanasetit pitsisomisteilla. 😉 &amp;lt;3 Ja kolmella arvalla mukana! 🙂

 9. Kahdella arvalla mukana.&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Romanssi Collection on mun suosikki 🙂

 10. Mukana kolmella arvalla (kommentti, lukija, linkitys)!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Oma suosikkini on nimenomaan tämä petauspussi! Näppärä keksintö ja meille tarpeellinen, koska mies pyörii öisin niin vimmamatusti, että lakana on aina makkarassa. :)&lt;br /&gt;Oma valinta arvontavoitoksi olisi valkoinen, 160x200cm kokoinen pussukka. 🙂

 11. Meillä on ollut näitä (eri merkkisinä) pussimallin petauslakanoita jo vuosikausia. Ostin niitä aikoinaan Kodin ykkösestä ja ovat olleet käytössä todella käteviä. &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Osallistun kolmella arvalla. Linkitän blogissani <a rel="external nofollow" href="http://valuakuvasa.blogspot.com&quot; target="_blank">http://valuakuvasa.blogspot.com</a&gt; ja olen jo ennestään blogisi lukija sekä tietysti kommentoin.&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Omat suosikkini tuolta luettelosta ovat näitä tereellisiä tuotteita, jotka näyttävät todella ryhdikkäiltä ja reippailta. &lt;br /&gt;Jos voitan, toivon palkinnoksi 180 cm leveään petariin valkoista lakanaa. &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Ovatko valokuvat jutussa ottamiasi ja voiko niitä käyttää linkityksessä? Mikäli kuville ei ole niiden tekijänoikeuksien haltijan myöntämää lupaa linkittää, laitan arvontalinkin tekstilinkityksenä. Voin lisätä kuvan myöhemmin linkkiin, jos kuvan käyttäminen on sallittua.

 12. Voit käyttää linkityksessä vaikka postauksen ensimmäistä kuvaa, jossa vuodevaatteet ovat paketeissaan. 🙂 Pitääkin lisätä tuo kuvanlainausjuttu vielä postaukseen.

 13. Jee, kiva arvonta! 🙂 Oon haaveillut pistäväni juuri aluslakanaosaston meillä uusiksi, kun ei oikein hivele nykyisellään minun tarkkaa esteettistä silmääni. 😀 &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Kolmella arvalla oon mukana ja jos olisin niin onnekas, että voittaisin, niin toivoisin saavani 160-kokoisen mustan petarin pussilakanan. Nyt peukut pystyyn! 🙂 &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Ihastuin Soile Yli-Mäyryn suunnittelemiin Tuli Disco -lakanoihin. Ylläri sinänsä, kun ovat pinkit. 😀

 14. Nämä petauspussit on se ehoton ykkönen mullekki 🙂 Kätevät 🙂 Samoten valkonen tavallinen suora helmalakana ois haaveessa :)&lt;br /&gt;Kahella (2) arvalla mukana ja jos voitan, tahtoo valkosen 160x200cm pettauspussin 🙂 Onnea mulle arvontaan 😀

 15. Lisäsin linkitykseen nyt tuon kuvankin. Korjaan muuten vastaukseeni, että lakanan leveys saa olla 160 cm kokoiseen petariin. Muistin väärin ja kävin mittaamassa. Uusi sänky onkin 160 cm leveä.

 16. Mukana arvonnassa kolmella arvalla. 🙂 Jos voitan, valitsen vaaleanpunaisen petauspatjan pussilakanan 160×200. Tykästyin myös vaaleanpunaiseen helmalakanaan. 🙂

 17. Petauspatjan pussilakana taitais nousta ykköseksi tuolta. Olisi kyllä tosi kätevä meille, kun kissat tuppaa välillä möyrimään lakanan ja petarin väliin 😀 Niin ja kahdella arvalla mukana!

 18. Onpas kätevää, minä kans mukana kahdella arvalla, mikäli saan olla ? 🙂 Todella söpösiä juttuja kaikki tuotteet, en ole aiemmin tutustunutkaan näihin petauspusseihin.

 19. Oma suosikkini on ehdottomasti tuo romanssi tyynyliina ja pussilakana. Ihanat! Mukana kahdella arvalla.&lt;br /&gt;-Neenah-

 20. Romanssi helmalakana on lempparein 🙂 Kyllä ois tosi kätevä tuollainen petarin pussilakana! Just viimeksi tänään kävimme miehen kanssa tiukan keskustelun siitä, kuinka mä aina yön aikana pyörin niin, että lakana on miten sattuu. Kenties tästä löytyisi helpotus ainaiseen lakanoiden oikomiseen 😛

 21. Kahdella arvalla mukana. Mun suosikki on Full moon tuplapussilakana valkoisena ja mustilla tereillä.

 22. Kolmella arvalla mukaan! Mun suosikki on ihan ehdottomasti Romanssi-collection, se on tosi kaunis:)

 23. Kolmella tietty olen mukana arvonnassa :O) Meillä on pari tuollaista lakanaa ja ollaan oltu tyytyväisiä niihin, kun ei tarvitse oikoa sitä joka aamu 😀 Linkitän samalla heti tonne mun blogin puolelle &amp;lt;3

 24. Kahdella arvalla mukaan.&lt;br /&gt;Suosikkini saattais olla Soile Yli-Mäyryn: Valo Tango, keltainen niin pirtsakka keväinen lakana.&lt;br /&gt;Meillä oli edellisessä sängyssä noita petarin pussilakanoita käytössä, käteviä olivat. Nyt suurempi sänky niin päädyin toiseen ratkaisuun.&lt;br /&gt;~susanna~

 25. Kolmella arvalla mukana, linkitin tuonne oman blogini sivupalkkiin :)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Olen kuullut noista, mutta en ole vielä ehtinyt itselle hankkimaan..olisipa kiva saada tuollainen myös meille 🙂 Ome lempparini nettikaupassa on Full Moon Collection, aivan mielettömän ihania!

 26. Osallistun kahdella arvalla! Verkkokaupan kiinnostavin tuote oli tämä tai baby tuotteet.

 27. kahdella arvalla mukana.&lt;br /&gt;kokemusta on yhden lakanan verran.kätevä on.&lt;br /&gt;suosikki tuotteeni on romanssi sarja valkoisena.ihana.

 28. Heh, hauska idea, enpä ole aiemmin edes kuullut.&lt;br /&gt;Full Moonin tuotteista suosikkini on Soile Yli-Mäyry Collectionin tuotteet.&lt;br /&gt;1 arvalla mukana.

 29. Heippa! Vaikuttaapa näppärältä tuo petauspatjan pussilakana :). Full®Moon Collection tuotteet (pussilakanat mustina) ovat oma lempparini verkkokaupassa.&lt;br /&gt;Osallistun kolmella arvalla! Linkitän kilpailun blogiini 🙂

 30. Siis mikä ihana arvonta.&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Osallistun yhdellä kun jostain syystä en pysty liittymään lukijaksi =(&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Ihana oli Romanssi-sarjan tuplapussilakana 240 x 220 cm…se on niiiiiiiiin herttainen &amp;lt;3&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;heli@lailanet.fi

 31. Kahdella arvalla mukana:)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Jaquard Collection näytti ihana kivalta

 32. Romanssi collection on noista ehkä kaikista paras. Minulla ei aikaisempaa kokemusta noista. Osallistun kahdella arvalla :)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;marikax@gmail.com

 33. Vuosia olen juuri näitä Full Moon petauspatjan lakanoita himoinnut, mutten ole raaskinut ostaa eikä anoppikaan harmikseni ole sellaista keksinyt lahkaksi antaa :-)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;-Maria

 34. Full Mooneja myyvät mm. Hobby Hall, Kodin 1 Anttilat, Veljekset Keskinen, Kärkkäinen, katso <a rel="external nofollow" href="http://www.fullmoon.fi&quot; target="_blank">www.fullmoon.fi</a> lähin jälleenmyyjäsi.&lt;br /&gt;Stockmannilta ja Unikulmista HQ-laatuiset Full Moonit. Annapa vinkki anopillesi kun lahjaideaa mietitään.

 35. Romanssi-sarja on aika kiva :)&lt;br /&gt;Kolmella mukaan!! Linkitän illalla.

 36. Yhdellä arvalla mukana! Ehdottomasti petarin pussilakana on &amp;quot;the tuote&amp;quot;! Ensimmäisen kerran kokeilin tuotetta noin kymmenisen vuotta sitten ja rakastuin heti helppouteen.

 37. Yhdellä arvalla mukana!&lt;br /&gt;En ole aiemmin kokeillut noita lakanoita, mutta lukenut olen ja monesti miettinyt olisiko ne hyvät. Toivotan itsellni onnea :o)

 38. Kahdella arvalla mukana.Ottaisin tuon:&lt;br /&gt;Pussilakana FM valkoinen ja tummansininen tere 240×210.&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;-Pia

 39. Kolmella arvalla lähden onneani koittamaan 🙂 Suosikkini on Jaquard Collection.

 40. Kahdella arvalla mukana 🙂 Meille satiininen &amp;quot;Pussilakana FM musta ja valkoinen tere&amp;quot; koossa 240×210. Aika hyvän hintaisia muuten noi lakanat, vaikuttaisi olevan hyvä hinta-laatusuhde. Noita petauspusseja meillekin voisi hankkia.

 41. Yhdellä arvalla tavoittelen kivaa palkintoa. Romanssisarja kokonaisuudessaan kiinnostaisi, taidanpa tehdä lähempää tuttavuutta paremmalla ajalla. Kiitos vinkistä ;-)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;-Tuija-

 42. Olen käyttänyt Full Moon petauspusseja ja ollut tyytyväinen. paras lakanamalli kun pysyy. tilasin anttilan nettikaupasta. hobby hallista saa kuulemma kans.

 43. Romanssi-kokoelmassa on minun mielenkiinto. Kahdella arvalla mukana. Satiini lakana 180 x 200 kokoa.

 44. Yhdellä arvalla mukana, suosikkini on Pussilakana FM musta ja valkoinen tere. 🙂

 45. Yhdellä arvalla mukana. Minun suosikkini ovat nuo Full moon pussilakanat valkoisena ja tummansiniselle tereellä. Jos voitan niin petauspussin koko 160 ja väri valkoinen.&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;jonnapen@hotmail.com

 46. Yhdellä arvalla mukaan, suosikkeja on samat kuin monilla muillakin, petauspatjan pussilakanat 🙂

 47. Kahdella arvalla mukana!&lt;br /&gt;Lempparini on tuo Fullmoon, mutta kyllä Romanssikin kelpaisi ;).

 48. Ehdottomasti suosikikseni nousi tuo petarin pussilakana. Koko ideahan on loistava ja jos vielä valmistusmateriaalikin on laadukasta niin aina paranee. Harmi että itse juuri panin poistoon jäjän lakanoita ja investoin tilalle vastaavasti satiinipuuvillaisia joiden toivon kestävän hieman paremmin käyttöä. Näitähän minä olisin ostanut jos olisin tiennyt näiden olemassaolosta.&lt;br /&gt;Olisihan nuo Full Moonin Romanssi Collectionin tuotteetkin ihania mutta petarin pussilakana käy suoraan sydämmeeni, koska aihe on muutoinkin ajankohtainen.

 49. Ehdottomasti suosikikseni nousi tuo petarin pussilakana. Koko ideahan on loistava ja jos vielä valmistusmateriaalikin on laadukasta niin aina paranee. Harmi että itse juuri panin poistoon jäjän lakanoita ja investoin tilalle vastaavasti satiinipuuvillaisia joiden toivon kestävän hieman paremmin käyttöä. Näitähän minä olisin ostanut jos olisin tiennyt näiden olemassaolosta.&lt;br /&gt;Olisihan nuo Full Moonin Romanssi Collectionin tuotteetkin ihania mutta petarin pussilakana käy suoraan sydämmeeni, koska aihe on muutoinkin ajankohtainen.

 50. Suosikkini näyttäisi olevan tuollainen petauspatjan pussilakana, koska olisi varmasti meilläkin käytännöllinen! Mukana arvonnassa yhdellä arvalla.

 51. Lempparini on petauspatjan pussilakana puuvillaisena ja valkoisena :-)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Osallistun kahdella arvalla, olen lukija!

 52. Yhdellä arvalla mukana arvonnassa.&lt;br /&gt;Romanssi Collection on lempparini :)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;-Mintsu-

 53. Yhdellä arvalla mukana!&lt;br /&gt;Romanssi- sarja on ihana.&lt;br /&gt;- Susanna maalta –

 54. Kahdella arvalla mukana arvonnassa.&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Petauspatjan pussilakana valkoisena on mun suosikkini.&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;jjemma00{ÄT}gmail.com

 55. Kahdella arvalla mukana! Ei ole kokemusta tuollaisesta lakanasta, vaikuttaa tosi kätevältä. Mun yks suosikki Full Moonin verkkokaupasta on Romanssi Collectionin pussilakanat ja tyynyliinat!

 56. Yhdellä arvalla mukana, voini myös suositella petauspussia kaikille levottomille nukkujille 🙂

 57. Petauspatjan pussilakana valkoisena on ehdottomasti suosikki. Tuote, joka olen jo pitkään kaivannut kaappiini. Tai ei se varmasti kaappiin jäisi vaan olisi kovassa käytössä! &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Mukana yhdellä arvalla!

 58. Kahdella arvalla mukana, en toistaiseksi ole valmis vielä liittymään itse markkinointi joukkoon 🙂 JA ehdoton suosikku tuo petarin pussilakana. Sellaisen joutuu tilaamaan, parikin, kunhan taas tilille kolahtaa mammonaa.&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;p.s. täytyy nostaa hattua sulle siitä, että nämä sun mainonnat ja tuote esittelyt ei ole ärsyttäviä. Niistä on samalla tehty ihan oikeasti mielenkiintoisia postauksia ko. tuotteista!!!! Muotiblogeja ei pysty sen takia seuraamaan, kun se on jotenkin mautonta usein se mainonta niissä… Hyvä Inanaa!! 🙂

 59. Kiitos sanoistasi. Lämmitti mieltä todella paljon, et uskokaan. 🙂 Kirjoitan tuotteista vilpittömästi, se on tärkeää. En halua mainostaa mitään, mihin en itse usko. Tiedän itse, miten paljon mainostaminen voi ärsyttää, jos sitä – kuten bloggaamista – ei tee sydämestään.

 60. Yksi arpa, kiitos! 🙂 Ja suosikkini voisi olla esim. Soile Yli-Mäyry Colleltionin pussilakanoista &amp;quot;Valo Tango&amp;quot;. Mutta muitakin ihania löytyi! Petauspatjan pussilakanakin kuulostaa (ja näyttää) kokeilemisen arvoiselta.&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;-KJ-

 61. Kahdella arvalla mukana arvonnassa! Ihanin tuote on kyllä ehdottomasti ajattoman tyylikäs valkoinen tai musta helmalakana.

 62. Yhdellä arvalla yritetään. &lt;br /&gt;Suosikkejani ovat peruslakanat.

 63. olen yhdellä arvalla mukana. Suosikkini on ehdottomasti babylle tarkoitettu Romanssi-Baby tikattu vanupeitto 😀 IHANA!

 64. Vaude, itselleni täysin uusi tuttavuus, mutta useammatkin lankanat bongasin, jotka kotiini mielelläni ottaisin: Full Moon valkoinen pussilakana tummansinisellä terellä!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Mukana kahdella arvalla 🙂

 65. Arvalla mukaan, ihania tuotteita, etenkin tuo babysarja on sulonen niille ei vaan ole enää tarvetta, kai:) jos voitan haluaisin valkoisen high quality parisängyn lakanan.

 66. Suosikkini on Full Moonin musta pussilakana valkoisilla tereillä. Tereet tekevät minusta pussilakanan jotenkin paljon juhlallisemman näköiseksi.&lt;br /&gt;Kahdella arvalla, uutena lukijana, mukana.

 67. AIka kivoja ovat, tykkään yksivärisistä petivaatteista joten valintani olisi Full Moon Collectionin musta pussilakana valkoisilla tereillä.&lt;br /&gt;Mukana arvonnassa yhdellä..

 68. Yhdellä arvalla mukana.&lt;br /&gt;Suosikkituotteeni on Pussilakana+tyynyliina FM vaaleansininen ja valkoinen tere.&lt;br /&gt;-perdes-

 69. Suosikkini on pussilakana ja tyynyliina Full Moon Collectionista valkoinen + musta tere. Mustavalkoisuus on juuri nyt muutenkin aika kova sana meillä.&lt;br /&gt;Arvalla mukana.

 70. Suosikkini Romanssi-sarja. Yhdellä arvalla mukana.&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Pipsa 58

 71. Suosikkini voisi olla Full Moon Collectionin navy + valkoinen tere. Sinivalkoinen on ajaton klassikkoväriyhdistelmä. Arvonnassa mukana yhden arvan voimin.

 72. Mun suosikkeja ovat nuo helmalakanat. Niitä ei ole koskaan liikaa. 🙂 Arvalla mukana.

 73. Mukana yhdellä arvalla! Suosikkini oli tuote nimeltä Pussilakana FM valkoinen ja tummansininen tere, todella kaunis ja klassinen malli.&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;-Ulla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *