Kylpyhuoneen sisustus

Kylpyhuoneen suursiivouksen yhteydessä vaihdoin myös järjestystä ja sisustusta kylppärissä. Vaihtelu virkistää vaikka edelleenkään tuosta tavallisen tylsästä kylppäristä ei saa kovin kaunista. Tai minä en ainakaan saa, en näillä eväillä. 🙂

whiteandfresh1.jpg

Suihkuverho on ihan jees värinsä puolesta, mutta inhottava iilimato, joka liimautuu suihkussa ollessa ihoon kiinni. Jotenkin mulla on sellainen mielikuva, että olisin joskus kuullut suihkuverhoista, jotka eivät liimaantuisi?

Suihkun hanaan kiinnitin koukut ja ripustin Sinin kylpyhuonetelineen siihen. Imukupit eivät loppujen lopuksi kestä seinällä kovin kauaa eikä toisaalta viitsi imukuppien lisäksi koko telinettä viskoa pois.

whiteandfresh2.jpg

Vesihyasinttirahi vaihtoi kylpyhuoneen nurkasta toiseen ja pitkään muualla kodissa vaellellut tikashylly palasi kylpyhuoneeseen. En jotenkin nyt vain löydä sille muuta paikkaa. Ei se ihanteellinen ole kylppärissäkään – ei tällä tavaramäärällä ainakaan. 😀 Hyllyyn on päätynyt myös Spira-purkki, jossa on nyt vanulappuja ja lapsuudenkodistani tuomani lasipullo, jossa on merisuolaa. Sitten on noita koreja, joissa on käyttämätöntä kosmetiikkaa ja muita tarvikkeita. Ehkä joskus löydän kylppäriin kalusteen, jonka sisään voisi piilotella kaiken ylimääräisen roippeen.

Nyt on aika siirtyä viikonlopun viettoon. Täällä on tiedossa juhlintaa gourmet-illallisen sekä yhdistettyjen synttäreiden ja piparinkoristelutalkoiden merkeissä. Ihanaa viikonloppua teillekin! 🙂

 

 

 

12 kommenttia “Kylpyhuoneen sisustus

 1. Minä ripustelin joskus pöytäliinapainoja suihkuverhon alareunaan. Se kyllä jonkin verran paremmin piti suihkuverhon paikoillaan ja vähensi sen lähentely-yrityksiä.

  1. Vanha Jäärä: Pöytäliinapainot saattaisivat varmasti olla jonkinmoinen ratkaisu, mutta saattaisin itse pidemmän päälle ahdistua verhon alareunasta roikkuviin härpäkkeihin. 😉

  1. JonnaH.: Kiitos! Perus kylppäriksi tuo onkin ihan ok, mutta jotenkin sitä vaan toivoo siistimpää. Olihan tuossa aikamoinen homma, kun miettii, että piti ensin kaikki pinnat kuurata. 🙂

 2. Suihkuverhotankoon olen itse laittanut kaksi samanlaista suihkuverhoa. Ei enää verho lähentele eikä liimaudu kiinni ja verhotkin laskeutuvat siten, että suihkussa tuntuu olevan enemmän tilaa. Kylppäri on itseasiassa jotenkin kivemman näköinenkin, kun verhoa on runsaammin. Itselläni on myös aika kolkon oloinen kylppäri ja tavaroita joutuu pitämään paljon näkyvissä.

  1. Meri: Sun ideasi kuulostaa itse asiassa aika mielenkiintoiselta! Oletko laittanut ne kiinni jotenkin limittäin niin, että nipsut/renkaat joka toinen kiinni eri verhossa? Vai miten olet asetellut ne? 🙂

  2. Mulla on siinä kiskossa kaksi verhoa vierekkäin ja ne renkaat olen pujottanut tankoon. Minulla on myös tuollainen suihkunurkkaus, jossa kulmassa menee kattoon kiinniketappi. Toinen verho on toisella puolella sitä kulmaa eli ns. toisella suoralla ja toinen toisella. Eli verhot saa liikutettua nurkasta kohti seinää. Nurkasta sitten pääsee sujahtamaan suihkuun ja kun verhoja pitää kokonaan auki, on molempien seinien vieressä verhoa. Olipa tätä vaikea selittää, mutta toivottavasti ymmärsi 🙂

  3. Meri: Ymmärsin! Kiitos vinkistä, tuo kuulostaa todellakin toteutuskelpoiselta. 🙂

 3. Mä oon niin kateellinen sun valkeasta kylppäristä! ;D Omaani oon niin epätoivoisen kyllästynyt, etten mitään muuta hienouksia osaa kylppäriin edes kaivata enää, kuin neutraali ja raikas värimaailma. En jaksa ymmärtää, mikä hemmetin idea on laittaa vihreää laattaa vuokra-asunnon kylpyhuoneeseen, kun paljon kätevämpää ja varmaan edullisempaakin olisi pysyä yksivärisesti vaaleassa laatassa… Jokainen asukas voisi sitten oman makunsa mukaan tekstiileillä yms. sitä kylppäriään sisustaa ja värittää niin halutessaan, mutta tollanen puoliksi vihreä kylppäri rajoittaa jo muunkin sisustuksen värivalintaa 🙁

  1. Dara: Niin paljon valkoista vain kuin mahdollista kylppäriin, niin sillä saa jo tosi paljon vaaleutta tehtyä. Itselläni oli sama ongela edellistä edeltävässä kodissa, jossa kaakelit olivat paikoin siniset. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *