Olen kantanut jonkin verran tavaroita lapsuudenkodistani isäni jäljiltä omaan kotiini ja nyt ajattelin vilauttaa täällä blogissa löytämiäni vanhoja lasipulloja.

IMG_6695.jpg

En ole havainnut pulloissa minkäänlaisia merkintöjä, joten en tiedä ovatko jotain tiettyä merkkiä. Samankaltaisia kuin vasemmalla puolella oleva pullo on Riihimäen lasilla, mutta ei pysty olemaan aivan varma, onko tämä kyseinen yksilö samaa lajia. Tämän pullon korkki vain asetetaan pullon päälle, mutta toisessa pullossa korkki on kierrettävissä hieman tiiviimmäksi.

IMG_6696.jpg

Toinen pulloista - mielestäni kivempi - pääsi nyt säilömään merisuolaa kylpyhuoneessa. Käytän merisuolaa muun muassa nenänhuuhtelukannussa ja välillä suolavetenä kasvoille. Pullon suusta mahtuu hyvin lusikoimaan suolaa. 

IMG_6698.jpg

IMG_6700.jpg

Toinen pullo odottaa vielä puhdistusta ja käyttötarkoitusta. Siihen astihan sitä voi käyttää ihan koristeenakin. :)