Keittiön tason tunnelmanurkkaus

Keittiön But first coffee -taulu ja Holmegaardin Design with Light -lyhdyn kaveriksi siirsin tänään olohuoneesta hyasintin. Tämä yksilö alkaa kauniisti availla valkoisia kukkiaan ja tuoksu tulvahtelee nenään aina välillä keittiössä piipahtaessani. Illalla lyhdyssä kajastava tuikku luo pehmeää tunnelmaa, kun muuten on jo sammutellut kodin valoja.

whiteandfresh0338.jpg

whiteandfresh0335.jpg

whiteandfresh0337.jpg

whiteandfresh0336.jpg

whiteandfresh0342.jpg

Kuvien ottamisen jälkeen täytin taustalla olevan lasipurkin tuikuilla, kun tuo viimeinen siirtyi lyhtyyn. Nyt on taas tuikkuja käsillä, kun edellinen sammuu. Hyasintti oli tosiaan aluksi olohuoneessa sohvapöydän virkaa toimittavan ison vesihyasinttirahin päällä, mutta ostin tänään Lidlistä kolme hyasinttia purkissa ja ne sopii kokonsa puolesta paremmin isolle rahille. Sujautin hyasinttipurkin vielä kullanväriseen Anna Nygård Designin sälelaatikkoon. Kuvaan senkin varmasti tänne blogin puolelle, kunhan valaistus antaa hieman myöten. 🙂

4 kommenttia “Keittiön tason tunnelmanurkkaus

    1. Kiitos JonnaH.! Mun mielestä on myös kiva näköistä ja kiva tunnelma. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *