Sattuipa taas arpaonni kohdalle, kun SEES by Sanni -blogissa arvottiin Anna Nygårdin sälekoreja. En valita, nämä ovat itselläni varsin toivottuja koreja. Ja vihdoinkin sain itselleni näitä kannellisia versioita JA yhden kultaisenkin. Jotenkin ripaus kultaa sisustuksessa on alkanut houkuttaa kasvavassa määrin. 

Ja siis koska halusin kultaisen yksityiskohdan nimenomaan Bestån päälle, niin en voinut jättää aiemmin Bestån päällä ollutta rakasta lapsuuskuvaani vanhalle paikalleen teräksen värisissä kehyksissä. Niinpä tapahtui tämä Hedelmäkori -postauksessa mainitsemani dominoefekti ja tavarat siirtyivät yksi kerrallaan uusille paikoille. Mutta kurkataanpa ensin vähän tätä ihanaa kullanväristä sälekoria. 

IMAG0142.jpg

IMAG0141.jpg

IMAG0135.jpg

Mielestäni se on jokseenkin täydellisen sävyinen. Ei liian kiiltävä, muttei ihan pliisukaan. Sopii kauniisti Bestån lasipinnalle mustan ja valkoisen värin kaveriksi. Ja puinen kansi on sitten se piste i:n päälle. 

Pisama Designin pöllöprintti valkoisessa kehyksessään siirtyi nyt keittiöstä olohuoneeseen. Jos mulla olisi ollut ylimääräinen tuollainen valkoinen kehys tuella, olisin vain siirtänyt lapsuuskuvani pois teräksisestä kehyksestä ja jättänyt sen tuohon. Sitten olisi pöllötkin saaneet olla keittiössä ihan rauhassa. Keittiöön printin tilalle tuli sitten se hedelmäkori.

IMAG0133.jpg

Lisäksi voitin valkoisen korkean korin, joka myös maitopurkin/mehupurkin viilentäjänä tunnetaan ja joka näyttää kattauksessa hieman kivemmalta kuin maitopurkki sellaisenaan. Tähän koriin mahtuu 1,5 litran maitopurkki ja tietenkin siis myös litranen. Mukana tuli myös toinen kannellinen purkki, pienempi hopean värinen. Tämä hopeinen taitaa olla S-kokoinen. 

IMAG0144.jpg

IMAG0146.jpg

Itse en kattauksia juuri tee, joten niin sanotusti tarkoituksenmukaiseen käyttöön tämä ei minulla tule. Tarvittaessa sen voi kuitenkin ottaa käyttöön, jos tuleekin jostain syystä katettua pöytä. :) Sekä tämä että harmaa kannellinen purkki ovat löytäneet paikkansa kylpyhuoneesta. 

IMAG0149.jpg

IMAG0147.jpg

Ennestään minulla on AND-tuotteita kolme: todennäköisesti XL-kokoinen valkoinen kanneton kori, M-kokoinen tarjotin, matala suodatinpussiteline, hopean värinen joulupallo ja semmoinen pikkuruinen kori (esim. kynsilakoille, pinneille yms. sopiva), jota en tuoteluettelosta löytänyt. Ja ihan hyvin mahtuisi kotiini vielä lisääkin näitä. :)

Anna linkkasikin juuri eilen Facebook-sivuilleen aivan ihanan Rusakon, jonka jopa minä huolisin kotiini pääsiäiskoristeeksi! Rusakon löydät siis AND:n Facebook-sivuilta, jos moderni ja yksinkertainen pääsiäiskoristelu on sinun juttuja. :)

Onkos teillä jo näitä ihania sälekoreja ja -koristeita? Jos niin, mitäs teiltä löytyy? Oletteko tykänneet?

Niin, ja miltäs näyttää tuo pieni ripaukseni kultaa sisustuksessa? :D