Loppuneet kosmetiikkatuotteet: elokuu 2015

Elokuu oli varsin tuottoisa kuukausi loppuneiden kosmetiikkatuotteiden suhteen. Tuotteita loppui mukavasti ihan käytön perusteella, mutta sen lisäksi kosmetiikkatuotteiden raivaus vähensi purnukkavuortani oikein mukavasti. 🙂

whiteandfresh3849.jpg

Aqualan L -perusvoide isossa pumppupullossa. Tätä käytän kasvojen ja koko vartalon iholle.

Babén 10 % Urea Repairing Lotion – tosi hyvä kosteuttaja kuivalle ja atooppiselle iholle! Nyt mennään sitten vaan Aqualanilla. 😉

Avènen Redness-Relief Dermo-Cleansing Milk on oli varsin miellyttävä kokemus. Tiukemman meikin puhdistukseen voi vaatiaa tuplapuhdistuksen, mutta itselleni on riittänyt kertapesukin. Iho ei ole ärsyyntynyt tätä puhdistusmaitoa käyttäessä ja mielelläni voisin joskus käyttää uudestaankin.

Kappa Moda Woman Shower Gel oli ihan kiva ja virkistävää vaihtelua. En ole aikoihin ostanut tällaisia tuoksullisia suihkugeelejä, mutta tykästyin purkkiin Emotionissa ja alennettu hintakaan ei kirpaissut kukkaroa.

Babén Comforting Hydra-Exfoliater kuorintavoiteesta tykkäsin tosi paljon! Hätäpäissäni ja pienessä rahapulassa nappasin markettikuorintavoiteen tuon Babén loppuneen tilalle ja eihän se ole lainkaan yhtä hyvä. :/ Käytän sen nyt kuitenkin, kun kerran ostin ja seuraavaksi sitten parempaa tilalle!

Colgaten miedon mintun makuinen hammastahna näyttää todella saaneen luottohammastahnan aseman luotani, sillä tuubi on jo ties mones putkeen. Hyväksi havaitulla siis mennään! 🙂

whiteandfresh3236.jpg

Tässä onkin sitten kasa tuotteita, jotka karsin varastoistani! En ole näitä laskenut, sillä kun ei taida olla nyt merkitystä. 😉 Olen todella tyytyväinen, että sain loppumaan peruskäytössä tuotteita hyvin ja sen lisäksi vielä karsimalla reilun kasan. Nyt jatketaan tuotteiden käyttöä ja pyritään siihen, että joskus kylppärissä olisi vain käytössä olevat kosmetiikkatuotteet ja maksimissaan pari käyttöä odottamassa. 

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *