Edulliset citylenkkarit

Pohdiskelin taannoin täällä blogin puolella lenkkarivaihtoehtoja New Yorkin matkalle. Päädyin ottamaan mukaan lenkkikenkäni, sillä niillä on hyvä kävellä ja samalla saa vähän väriä asuunkin. 😉 Jäin kuitenkin haaveilemaan mustista citylenkkareista, joissa saisi olla vähän valkoistakin. Pietarsaaren Halpa-Hallista löysinkin kivat citykelpoiset lenkkarit, jotka ovat hyvät jalassa. Mutta…

whiteandfresh2498.jpg

whiteandfresh2488.jpg

whiteandfresh2478.jpg

… olen alkanut silti empimään, ovatko nämä oikeat kengät kilometritolkulla kävelyyn. Pohjat ovat muovia, kun taas lenkkikengissäni on kumipohjat. Nämä uudet sopivat taatusti tänne omaan arkeen ja tykkäänkin niitä käyttää, mutta väsyykö jalka kuitenkin kovalla muovipohjalla kävellessä? Jalat ovat taatusti muussia pitkien päivien jälkeen vaikka kävelisin millä kengillä tahansa, mutta olisiko lenkkikenkien kumipohja kuitenkin joustavampi ja pehmeämpi jalalle…

whiteandfresh0738.jpg

whiteandfresh0730.jpg

Kyllä mä pidän näistä kelta-mustista Adidaksista ja New Yorkissa näkee kaduilla kaikenlaisia lenkkareita, mutta pieni pettymys toki sydämessä pistää, kun ulkonäöltään uudet mustavalkoiset citylenkkarini olisivat kivemmat. Eikä ne huonot ole, mutta jokin vaisto sanoo lenkkitossujeni olevan niitäkin paremmat pidemmille kävelyille…

What should I do? Help! 😉

Irina / White & Fresh - -

6 kommenttia “Edulliset citylenkkarit

  1. Luota vaistoosi ja valitse jalkaasi muotoutuneet, hyväksi jo todetut lenkkarit. Ainakin maaliskuussa New Yorkissa näkyi hyvinkin kirkkaan värisiä lenkkareita hillitysti (=tummiin) pukeutuneilla ihmisillä.

    1. Riitta: Kiitos mielipiteestä, joka vahvisti omia pohdintojani. Päätin ottaa nuo Adidakset mukaan. 🙂

  2. Mä laittasin varmaan noi lenkkikengät, mutta mee omalla fiiliksellä, kummat susta on paremmat ja varmemmat. 🙂

  3. Itsekin valitsisin lenkkarit. On kurja kävellä kipeillä jaloilla. Ja itse asiassa, minusta ne myös näyttävät paremmilta! Väriä tummaan asuun :).

    1. _marika_: Kiitos mielipiteestä! Oikein hyvä mielipide olikin, sillä kallistuin aika pian postaukseni ja näiden kommenttien jälkeen siihen, että otan lenkkikenkäni matkalle. Ne sopivat myös uuteen matkalaukkuunkin väriltään. 😉

  4. Lenkkareille ääni :). Mulla oli hki-reissulla tennarit ekan päivän jaloissa just sen takia et ne oli niin kivannäköiset… onneksi oli mukana myös lenkkarit jotka ihan suosiolla vaihdoin kyl tokasta päivästä lähtien jalkaan (vaikka näyttivätkin enempi mehtäkengiltä kuin citykengiltä. :D). Kyllä noilla siun lenkkareilla passaa kulkea nykissä, ovat ihan siun näköisetkin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *