Loppuneet kosmetiikkatuotteet: kesäkuu 2015

Kesäkuussa loppui kolme normaalikokoista ja kolme pienempikokoista kosmetiikkatuotetta. Harmillisin loppuminen oli Babén öljysaippua, josta pidän kovasti sen hellävaraisuuden vuoksi. 

whiteandfresh0965.jpg

Ostin testiin pienen tuubin KC Professionalin Color Maskia sävyssä Platinum, jos sillä saisi hieman taitettua vaalentamisen jälkeistä punaisuutta hiuksista. Ensimmäisellä kerralla en havainnut mitään muutosta, toisella kerralla olin havaitsevinani jonkinlaista punaisuuden vähenemistä ja lopuilla noin kolmella kerralla en taas havainnut mitään. Ehkä tämä ei minun tapauksessani ole oikeanlainen tuote tai sitten sitä olisi pitänyt käyttää isomman tuubin verran ainakin. Seuraavaksi taidan kokeilla ihan perinteistä hopeashampoota.

whiteandfresh1758.jpg

Aikoja sitten ihan mielenkiinnosta marketista ostettu Timotei -hoitoaine onneksi loppui, sillä se ei miellyttänyt. Teki toki tehtävänsä, mutta jotenkaan ei vaikuttanut. Oli kuitenkin pakko hankkia, kun lapsuudesta muistan Timotei -shampoon ja taisinpa sitäkin tässä jossain vaiheessa testata. 

Vihdoinkin loppui myös The Body Shopin Chocomania Lip Butter. Jostain syystä kaikki purkkihuulirasvat kiehtoo kovasti, mutta ei ne käytännöllisyydellään puikkoja voita. Tämä oli ihan jees, mutta ei päässyt arkikäytössä yöpöytää pidemmälle. Purkki kestikin iäisyyden ja olin onnellinen sen loppumisesta. Huulirasvoja olisi kiva kokeilla useamminkin erilaisempia, mutta käytössäni ne kestää niin kauan, että saa odotella loppumista tosi kauan. Tätä Chocomaniaa en varmastikaan hanki uudelleen.

Syksyn Tallinnan reissulta hotelli Estoriasta mukaan nappaamani Fair Trade -shampoo ja hoitoaine pääsivät käyttöön ja melkein samantien loppuivatkin. Lisää tietoa tästä hotellikosmetiikkasarjasta löytyy täältä. Ei mikään järisyttävä puhtauden tunne, mutta luonnonkosmetiikalla usein on se ominaisuus, että esimerkiksi hiuksilla menee oma aikansa tottua lisäaineettomaan koostumukseen. Arvostan kuitenkin kovasti sitä, että hotellit arvostavat luontoa ja haluavat tätä arvomaailmaa tuoda myös hotelliasumiseen.

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *