Lisäravinteita iHerbistä

Toukokuussa tein ensimmäisen iHerb-tilaukseni, kun piti saada hyvä magnesiumvalmiste. Päädyin Doctor’s Best -sarjan magnesiumglysinaattiin. Itse tilaaminen oli helppoa ja paketti oli viikossa noudettavissa postista.

Alkuun iHerbissä samoilu on aika vaikeaa, kun merkkejä kymmeniä ja suurin osa on näin suomalaisesta näkökulmasta tuntemattomia. Hyvän tuotteen valitseminen vaatiikin aluksi aika tehokasta googlettamista ja plaraamista sekä tietenkin käyttökokemusta. Toistaiseksi valitsemani magnesium vaikuttaa ihan pätevältä. Tarkkaan tosin ei voi tietää ellei tutkituta tuotteita laboratoriossa. 😉 

whiteandfresh0868.jpg

Nyt lisäravinnevalikoimani kaipasi täydennystä, joten suuntasin uudelleen iHerbiin. Tällä kertaa ostoskoriin päätyi omega3:ia, ruoansulatusentsyymejä ja biotiinia. Ja tälläkin kertaa paketti oli viikon päästä tilauksesta noudettavissa postista. 🙂

whiteandfresh.jpg

Olen käyttänyt nyt ensimmäisen purkin ruoansulatusentsyymejä, jotka valitsin Solgar-merkiltä. Mielenkiinnosta halusin kokeilla jotain muuta merkkiä ja tarkoin kun valikoi, voi iHerbiin keskittämällä säästää pitkän pennin. Nyt testaukseen pääsee Now Foods Super Enzymes. Solgarin entsyymit olivat tablettimuodossa, mutta nämä ovat kapseleita.

Biotiinin valitsin Doctor’s Best -sarjasta. Biotiinilla toivon olevan suotuisia vaikutuksia hiustenkasvuun ellei jopa hiustenlähdön ehkäisyyn. Ehdin muutaman päivän käyttää biotiinia, kun vatsani alkoi temppuilla. Olen nyt muutaman päivän ollut ilman biotiinia, kun yritän tutkia, mikä vatsan saa reistailemaan. Nyt jätin hetkeksi pois jopa magnesiumin, sillä voi olla, että elimistössäni on tarpeellinen määrä magnesiumia. Elimistö usein ilmoittaa vatsan löysyydellä, kun sitä on liikaa. Biotiini käyttöön sitten, kun tilanne rauhoittuu ja jossain vaiheessa varmaankin jonkinlaista käyttöraporttia teen tänne blogin puolelle.

Omega3:t valitsin Madre Labsilta. Annoksessa (2 geelikapselia) on kalaöljyä 2000 mg, Omega3:sta 640 mg, EPA 360 mg ja DHA 240 mg. Näitä olen useamman päivän käyttänyt eikä ainakaan toistaiseksi ole kalanmakuisia röyhtäyksiä tullut.

Seuraavassa tilauksessani on tulossa vielä Now Foodsin Gr8-Dophilus probiootteja. Tähän mennessä olen käyttänyt Bioteekin Probiootti Plussaa, mutta ajattelin kokeilla vähän muuta.

whiteandfresh0873.jpg

Onko iHerb tuttu kauppa? Jos on, mielelläni kuulisin, mitä sieltä tilaatte. 🙂

Jos taas olette tekemässä ensimmäistä tilaustanne, koodilla VVJ646 saa 5 $ alennuksen, kun tilaus on alle 40 $. Jos tilauksen loppusumma on yli 40 $, on alennus 10 $. iHerbissa on kuitenkin eurohinnat, joten dollareilla ei tarvitse pelata, jos se tuntuu liian vieraalta. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *