Loppuneet kosmetiikkatuotteet: toukokuu 2015

Toukokuussa loppui 11 kosmetiikkatuotetta, aika paljon yhdelle kuukaudelle. Pienestä jäi kiinni, että olisi lukema ollut 14. 🙂 

whiteandfresh.jpg

Hulluilta Päiviltä ostamani Nioxinin aloituspakkaus loppui ja se hieman harmittaa, sillä on varsin hyvä hiustenhoitotuotesarja. Sarjan pääpointti on päänahan hoidossa ja se onkin varsin loogista. Terveestä hiuspohjasta pitäisi kasvaa terveitä hiuksia. Shampoo pesee ensin hiuspohjan, Scalp Revitaliser toimii hiuspohjan ”kasvovetenä” ja lopulta Scalp & Hair Treatment on kuin päänahan kosteusvoide. Päänahka voi paremmin ja kutisee vähemmän. Vielä jos haluaa buustata hiustenkasvua, voi mukaan ottaa Hair Boosterin, joka voimistaa käyttöalueen (itselläni ohimot) verenkiertoa ja siten edistää hiustenkasvua. Tätä käyttäisin vaikka aina, jos vain mahdollista!

whiteandfresh1378.jpg

Lushin pääsiäispaketissa mukana ollut Golden Egg -kylpypommi riitti kolmeen tai neljään jalkakylpyyn. Ihan samanlaista efektiä ei jalkakylvyssä saanut kuin tavallisessa kylvyssä olisi saanut. Vati täyttyi vedestä niin nopeasti, että pommi ei ehtinyt kauaa veden virtauksessa pyöriskellä ja sulaa. Kiva piristys jalkakylpyyn kuitenkin! 🙂

whiteandfresh1457.jpg

Cadadialta testiin saamani Babén käsirasva kuivalle iholle oli ihan ok; oli ohutta ja kevyttä koostumukseltaan ja imeytyi suhteellisen nopeasti. Rasvaa ei tarvinnut kerralla paljoa laittaa ja pienempi määrä imeytyikin helpommin. Pääasiassa käytän käsirasvoja öisin, mutta koska joskus tarvetta on myös päivisin on tärkeää, että rasva imeytyy hyvin ja nopeasti. Babén käsirasva sisältää muun muassa Omega 3-, -6 ja -9 rasvahappoja, karitevoita ja E-vitamiinia. Tuoksu on mieto, joskin omaan nenään hieman omituinen enkä ehkä raikkaaksi kutsuisi. Ei paha kuitenkaan eikä missään nimessä este käytölle. 🙂

Erisanin uudistava silmänympärysvoide oli ihan ok sekin. Mitään suuria uudistuksia en havainnut, mutta se kosteutti silmänympärysihoa sopivasti. Hyvin harvoin itselläni oikeastaan silmänympärysiho kuivuu pahasti, joten kovin hyvää arviota en osaa sen kosteutustehosta antaa. Ehdottoman positiivinen juttu tässä voiteessa on se, että se ei saanut herkkiä silmiäni vuotamaan! On lähes tulkoon ihan sama, mitä voidetta silmän lähelle menee niin aina alkaa silmät vuotaa. Esimerkiksi erilaisia öljyjä kasvojen ihon kosteutuksessa kun olen kokeillut, niin aika pian saa olla pesemässä niitä saippualla pois. Jostain syystä silmät eivät vain tykkää. Ja posketkin ovat näissä tapauksissa liian lähellä silmiä. 😉 Mutta joo, periaatteessa voisin kyllä ostaa tätä jatkossa. Tämä kyseinen putilo on saatu Buzzador-testaukseen aikoinaan. 

whiteandfresh1546.jpg

Loppuun kului Erittäin Hieno Suomalainen hiushoito, joka sopii kaikille hiuslaaduille ja on edullisesti perusmarketeista saatavaa kotimaista hoitoainetta. Teho hyvä, mutta koostumukseltaan todella ohutta ja ”litkuista” ja siitä en oikein tykännyt. Voi ostaa uudestaan, mutta ei ole järin houkutteleva tuote.

Samoin loppui yksi luottotuotteistani; Flow kosmetiikan Vanilja & Appelsiini himalajansuolakuorinta. Ehdottomasti paras koskaan kokeilemistani kuorinnoista: tehokas ja jättää ihon pinnan todella pehmeäksi ja sellaiseksi kuin siinä olisi kevyt kerros kosteusvoidetta. Mmmm, oikein miellyttävää. <3

whiteandfresh1598.jpg

Lopun kokivat myös Rexonan dödö, Colgate hammastahna, Flow kosmetiikan Piparminttu jalkavoi ja alussa jo mainitsemani Nioxinin shampoo. Dödö on hyväksi havaittu ja menossa  taitaa olla jo kolmas puteli tätä samaa. Mieto ja raikas tuoksu + hiki pysyy suhteellisen hyvin ruodussa tämän kanssa. Inhoan hammastahnoja niiden voimakkaan maun takia, mutta tämä Colgate on miedon mintun makuinen aivan kuten pakkauksessa luvataan. Piparminttu jalkavoi on todella paksua ja kosteuttavaa tavaraa, toimii varmasti – etenkin jos pitää piparmintun tuoksusta. Itse en siitä niin välitä, mutta se ei käyttöä estänyt. Rasvauksen jälkeen on joka tapauksessa laitettava sukat jalkaan, sen verran rasvaiseksi jalat jää.

Tällaisia tällä kertaa, ehkä vielä on mahdollisuus saavuttaa järkevän oloinen ja kokoinen kosmetiikkavarasto. 😉

Irina / White & Fresh - -

2 kommenttia “Loppuneet kosmetiikkatuotteet: toukokuu 2015

 1. Siis 11 tuotetta kuukaudessa? Just kun mä juhlin, kun olin kuluttanut 11 tuotetta koko keväässä… ;D<br />
  <br />
  Olenko nyt sokea, mut en löytänyt arviota tuosta Erisanin silmänympäryvoiteesta? Se kiinnostaisi… EHS hoitsikasta olen ihan samaa mieltä, liian liru koostumus.<br />
  <br />
  Mut arvaas millä tätä kommenttia just nyt kirjoitan? Ihan ikiomalla ja upouudella läppärilläni!!! Vielä kun saisi kuvankäsittelyohjelmat sun muut asenneltua, niin pääsisi enemmänkin hommiin 😀

  1. Dara: Hih, joo 11 ja melkein 14. 😀 Ei tosin kaikki tuotteet ole kulunut vain toukokuun aikana vaan niitä on käytetty jo pidemmän aikaa.<br />
   <br />
   Hups, keskityin niin kovin tuost käsirasvasta höpöttämään, että jäi silmänympärysvoide huomiotta. Nyt on siellä oikeassa kohdassa lisättynä mielipide siitäkin. Kiva, että hoksasit! :)<br />
   <br />
   Ja heeiii, onneksi olkoon uudesta läppäristä! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *