Sain Lushilta ihanan pääsiäispaketin, joka sisälsi vaikka ja mitä kivaa kokeiltavaksi. Kylpyvaahtoa, suihkujellyä, saippuaa, kylpypallon ja -pommin (kylpysula). Herkullinen näkymä! Mmmm... ja tuoksu <3

Nyt enemmän kuin koskaan toivon, että minulla olisi kylpyamme! 

whiteandfresh9741.jpg

Päätin kylpyammeen puuttuessa testata kylpytuotteita jalkakylpyjen muodossa. Jalat kuitenkin kaipaavat huolenpitoa talven jäljiltä. Jalkakylpyjen sarjan aloitin tällä hauskalla pupulla, Hoppity Poppity -kylpypallolla. 

whiteandfresh0102.jpg

whiteandfresh2.jpg

Laitoin pupun vatiin ja kylpypallo alkoi sulaa veteen. Vesi muuttui vaaleanpunaiseksi ja raikas tuoksu levisi ympärille. Pupun sisällä oli vaaleanpunainen sydän, joka hauskasti poksui samalla kun pupu suhisi sulaessaan. :D Hetki lekottelua, hohkakivellä hieman käsittelyä, kunnon kerros rasvaa ja sukat jalkaan. Jalat kiittivät!

whiteandfresh1.jpg

Paketissa oli myös Golden Egg -kylpypommi (kylpysula) ja Pot O'Gold -suihkujelly.

Katselin netistä pari videota siitä, miten tuo kullanvärinen glitterillä päällystetty muna reagoi veden kanssa. En ole tällaisia ennen käyttänyt, joten oli ihan mielenkiintoista. Sulaminen kesti toisella videolla jopa viisi minuuttia, joten jäin miettimään, pitäisikö tuo käyttää useammalla kylpykerralla. Tämä olisi kyllä kiva käyttää ihan oikeassa kylvyssä! Golden Egg tuoksuu hunajalta ja toffeelta, itse asiassa tuoksu on sama kuin Honey I Washed The Kids -saippuassa. Golden Egg -kylpysulan saa Carrot-lahjapaketin mukana. Kiva lahjaidea näin pääsiäisen ja kevään korvilla, itse ainakin tykkäisin. :)

Pot O'Gold suihkujelly (hyytelö) vaikuttaa jännittävältä ja pääseekin ihan näillä näppäimillä testaukseen. En ole ihan varma vielä, miten sitä pitää käsitellä, mutta eiköhän sekin aukene. Tällä voi kuulema pestä hiuksetkin! Ananasta, appelsiinia ja ripaus vaniljaa - not bad!

whiteandfresh.jpg

Hauskat porkkanat - Bunch of Carrots - ovat kylpyvaahtoa. Porkkanaa huljutellaan juoksevan veden alla ja yksi porkkana voi kestää jopa kolmen kylvyn verran. Näistä riittääkin pitkälle kevääseen pirteän sitruksen tuoksuisia jalkakylpyjä. :)

Paketissa oli vielä hyvän tuoksuinen Somewhere Over The Rainbow -saippua, jossa on ruusuabsoluuttia, nerolia ja sisilialaista mandariinia. Olin ajatellut ottaa tämän käsisaippuaksi, kun edellinen ihan pian loppuu, mutta nyt en yhtäkkiä olekaan enää yhtään niin varma. Tätä olisi varmasti ihana suihkussa liu'utella iholla, jolloin tuoksu jäisi paremmin leijailemaan. Umh, vaikeaa! ;)

Tiedossa siis herkullisia hetkiä ennen ja jälkeen pääsiäisen! 


Lisää Lushin pääsiäisherkkuja löytyy täältä! (Varoitus! Voi aiheuttaa houkutuksia ja koukutuksia!)


Postauksen tuotteet saatu