Tonttumania

Pari vuotta sitten ihastuin jostain syystä tonttuihin. Eikä mihin tahansa tonttuihin, vaan juuri tietynlaisiin söpöihin isonenäisiin otuksiin. Ensimmäisen tonttuni ostin jouluna 2012 ja hyvin pian tonttuni sai kaverin. Kolmannen hieman pienemmän tontun sain ystävältäni, koska eihän tonttumaniani jäänyt tarkkasilmäisiltä huomaamatta. 😉

Nyt sitten tänään piipahtaessani Prismassa bongasin nämä tontut. Ihanat vihreillä lakeilla asustetut tontut!

IMG_6263.jpg

IMG_6262.jpg

IMG_6264.jpg

Noista jo omistamistani tontuista on näemmä myös miniversio tarjolla. Sopisi hyvin vaikkapa isolle tarjottimelle tehtyyn kynttilä-käpyasetelmaan kaveriksi. Saa nähdä, pystynkö vastustamaan kiusausta vai saako tonttuni tänä vuonna lisää kavereita. 🙂

Irina / White & Fresh - -

5 kommenttia “Tonttumania

  1. Nämä myssy silmillä kulkevat tontut ovat kyllä todella symppiksen näköisiä : ). Pitäisiköhän ostaa yksi omaankin kotiin : ).

  2. Hih on noi kyllä hurmaavia tonttusia, tosi söpöjä. Meikäläinenhän kuvaa Disney mukeja joka päivä instaan. 🙂 Kaikenlaista hassutusta. )<br />
    <br />
    Ihanaa iltaa. &hearts;

  3. Prismassa oli tuota sarjaa myös iiiiihania &quot;kulkustonttuja&quot;! Iso (halkaisija useamman sentin) kilisevä kulkunen jonka päällä oli tuollainen hattu silmillä oleva tontun pää ja parta &hearts; Oli punaisella, harmaalla ja valkoisella hatulla.. niistä täytyy varmaankin kotiuttaa yksi kutakin väriä &hearts;

    1. Kati: Mä kans löysin Prismasta vaikka minkälaisia tonttuja. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *