Huopatonttu -postauksessa esittelemäni Kokkolan Minimanista ostettu tonttunen sai pari viikkoa sitten Lahden Kärkkäiseltä kaverin. Tämä tonttu-kaveri on hieman pienempi kuin ensimmäinen ja väriltään musta-harmaa.

IMAG0999.jpg


IMAG1002.jpg


IMAG1000.jpg


Nyt mulla on todellinen tonttuperhe, kun näiden kaveriksi sain vielä ystävältäni mustavalkoisen tontun, joka näki täällä blogissa päivänvalon Lahja ystävältä ❤ -postauksessa.

IMAG1152.jpg

Täytyy tunnustaa, että olen ihan oikeasti mennyt ihastumaan näihin tämän tyyppisiin hassun näköisiin 'lakki silmillä' tonttuihin. Ihastus on syntynyt ihan vahingossa, huomaan vain ajattelevani, että näitä voisi oikeasti olla enempikin. Ehkä nää jotenkin kuvastaa jollain tapaa omaa itseään, fiilistä ja asennetta.  Lähinnä se, että elämä ei ole niin kamalan vakavaa koko ajan ja pitää muistaa höpsötellä aina välillä. :)

Minä ja tonttuset täältä toivotellaan kivvvaaa lauantaita!