Uutta Bestån päällä

Kevään kurkistellessa kulman takana tulee tehtyä pieniä sisustusostoksia. Toisin kuin vuoden vaihtuessa, jolloin yleensä mielellään tyhjentää tasoja ja nurkkia.

IMAG0256.jpg.jpg

Ihastelin taannoin Stockan alepostauksessa valkoista &-merkkiä. En sitä kuitenkaan tullut hankkineeksi, mutta löysinkin sitten sellaisen mustana Tigerista. Se sopiikin mustana oikein hyvin valkoiselle Bestån tasolle. Toki minä silti valkoisenkin huolisin. 😉

IMAG0252.jpg.jpg

IMAG0253.jpg.jpg

Viime viikolla kävin pitkästä aikaa myös Ikeassa. Kaipasin jotain vihreää sisustukseen ja mielessäni kävi jokin tekokasvi, mutta bongasinpa sitten tällaisen reunustraakkipuun, joka oli niin halpa, että nappasin mukaani. Olen pidempään halunnut jonkinlaisen viherkasvin, joka muistuttaisi aavistuksen puuta. Tämä ajaa asiansa paremmin kuin hyvin!

IMAG0359.jpg

Suojaruukuksi ostin pienen sinkkiruukun valkoisena. Vihreä miellytti, mutta kokonaisuus olisi ollut ehkä liian vihreä. 🙂

IMAG0355.jpg.jpg

IMAG0358_BURST002.jpg.jpg

Ikkunaa vasten on tosiaan aika ongelmaista kuvata. Haluan ottaa muitakin kuin hämyisiä iltakuvia ja sitten kun päivällä ottaa – pilvisenäkin päivänä – niin ikkuna ylivalottuu ja Bestå on ”pimeä”. No, sainpahan nyt kuitenkin tallennettua tämän asettelun. Tässä joku päivä heittelen tänne vähän lisää kuvia, sillä muutama juttu on tullut lisää ja jotain on tietenkin sen myötä siirtynyt muualle. Tätähän tämä on, tavaran siirtämistä paikasta A paikkaan B ja sen kuvaamista blogiin. Hih!

IMAG0361.jpg.jpg

IMAG0364.jpg.jpg

Tänään olen myös vuoden vanhempi kuin eilen. Ei ole enää pitkä aika, kun olen 40. Kääk, hurja ajatus. 😀 Päivä meni rauhallisesti vanhempieni seurassa ja nautimme arkisesti laskiaistiistaisyntymäpäivähernekeittoa ja laskiaissyntymäpäiväpullaa. 😀 Huomenna käyn vielä ystäväni kanssa synttärikaffella. Ei sitä näin vanhana jaksa sen kummemmin enää bilettää, tällaiset pienet hetket riittävät. 

Ja ajatella, tupakoimattomuutta takana melkein yhdeksän päivää. Pidin lupaukseni, että en tupakoi enää 35-vuotiaana. <3

Hyvää yötä ja mukavaa viikon jatkoa kaikille! 🙂

19 kommenttia “Uutta Bestån päällä

 1. Paljon onnea synttäreiden johdosta! Meitä maaliskuussa syntyneitä onkin aika paljon. Ja ihan mahtavaa että tupakoimattomuus on lähtenyt hyvin käyntiin! Hyvä Irina!! Ja höpöhöpö, sinne 40 vuoden ikään on vielä pitkä aika!

  1. Kiitos jaana! 🙂 Maaliskuu on yleisin syntymäkuukausi, näin olen jostain lukenut.

  2. Niin se munkin käsittääkseni on. No eikös silloin juhannuksen tienoilla lempi perinteisesti leisku aika korkeissa sfääreissä 😉 Siitä sitten 9 kk eteenpäin ja kas, maaliskuun lapsoset syntyvät 😀

  3. Näinhän ne sanoo, että juhannuksena on pidetty hauskaa ja tulokset näkyvät maaliskuussa 😉 Sen enempää en henkilökohtaisesti ehkä tahdo ajatella asiaa 😀 😀

 2. Myöhästyneet synttärionnittelut! <br />
  Tuo kultainen kori on muuten ihana, messinkisyys miellyttää tällä hetkellä niin paljon, että pitäisi varmaan harkita tuollaisen hommaamista.

  1. Rouva Jii: Kiva kuulla susta pitkästä aikaa! Täytyypä muuten tulla kans pitkästä aikaa piipahtamaan sun luona. 🙂 <br />
   <br />
   Tuo kullanvärinen kori on aivan ihana ja sitä on kiva ihastella tässä sohvalla istuessa. Tosin se saattaa tässä lähiaikoina vaihtaa paikkaansa, mutta sitten se saa myös hyötyaspektin. Nyt siinä ei ole säilytyksessä mitään (en tiedä mitä haluaisin säilyttää Bestån päällä kannen alla ;)) vaan se on toiminut silmänruokana. 🙂

  1. littleB: Kiitos molemmista! &hearts; Nyt ollaan sitten 35 ja tupakatta oltu 13 vuorokautta 🙂

 3. Paljon onnea synttäreideiden ja myös tupakoimattomuuden johdosta! Molemmat erittäin tärkeitä asioita! :)<br />
  <br />
  Nyt näyttää kivalta taso! Tykkään molempien päiden asetelmista! 🙂

 4. Päivän myöhästyneet onnittelut sinulle Irina 🙂 Ei vielä kannata niitä nelikymppisiä miettiä, aikaa on siihen on vielä 😀

  1. R: Kiitos! Tottahan tuo on, mutta niin vaan sitä pohdiskelee… 25-vuotiaana alkoi stressata kolmekymppisiä, 30-vuotiaana 35:n täyttämistä ja nyt sitten ajatellaan jo seuraavia pyöreitä. Ihmismieli on kummallinen. 😀

 5. Paljon onnea synttäreiden johdosta 🙂 ja tsemppiä tupakoinnin lopettamiseen!

 6. Aina, kun mä näen sun valkoisen telkkarin, tulee olo, etä mäkin haluun! Meillä on ihan samanlainen telkkari, mut musta. Se on niin plaah.

  1. JonnaH.: Seuraavaksi sitten valkoinen telkkari, ehdottomasti! 🙂

 7. Paljon onnea kolmevitoselle &hearts; &hearts; Annan sulle nyt saman hyvän neuvon, jonka äitini aikanaan antoi mulle: 35 on hyvä ikä, ja sen enempää naisen ei tarvitse täyttääkään. Jatkossa voi aina sanoa täyttäneensä 35 kun joku satuu kysymään.<br />
  <br />
  T: eräs joka on täyttänyt 35 jo seitsemän kertaa ;D

 8. Onnea synttäreiden johdosta!! &hearts; Kivoja ostoksia! 🙂

 9. Paaaaljon onnea (vaikka vähän myöhässä nämä onnittelut nyt tulevatkin) &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *